QUOTE(grasshopper @ 2010 06 01, 00:01)
įkalbėjau

irgi su sąlygą, kad kitas filmas bus jo išrinktas
super, man labai patiko ir vaikinui neprailgo, ir vietom net labai juokinga buvo

pasižiūrėjus į tokias žavingas moteriškes nuostabiom figūrom

man paskatinimas sveikai maitintis ir sportuot, ir jokių persivalgymų
Oij figurytes tai superines, o drabuziai, o batai
Po filmo kaip po kokios terapijos jauciausi
QUOTE(SNOWGIRL2 @ 2010 06 01, 07:35)
Nes man sake psichiatre,kad priklauso 10kartu nemokamai psichologo konsultacija.As buvau jau 2 kartus,labai patinka,tieisog laukiu tos dienos,nes zinau,kad galesiu atsiverti taip,kaip negaliu su paprastu zmogus
Tik dziaukis, kad neisvemiai tada!!!!Ir Valgymo sutrikimo centre,ir dietologe itikino,kad vemimas tikrai nemazina svorio.Na taip,buvau lieknesne kai vemiau,bet taip buvo ir todel,kad rukydavau kaip kaminas....Nemoku moksliskai paaiskinti,bet net jeigu viska isvemi,lieka visitek maisto,todel labai nepalieknesi.Uztat gerkles skausma,dantu gedimus,skrandzio ligas turesi garantuotai!!!!!!Beja,ar turit mergytes knyga ,,Kaip iveikti pastovu persivalgyma'' Sauni knyga,taip viskas aiskiai surasyta,verta isigyti,rekomenduoju!!!!
Net nezinojau, kad priklauso, labai idomu, noreciau isbandyti. Gal kada nors
O kad svorio nemazina zinau, cia tas vemimas labiau streso malsinimas, bent jau man. Isvemiama tik 30 %, o visa kita pasilieka lasiniu pavidalu.
Turiu sia knyga, vedziau dienorasti, bet uzmeciau, nes kuo labiau galvojau apie maista tuo daugiau edziau. Dabar kazkas cinktelejo galvoje ir nepersekioja tas alkio jausmas nuolatos, reciau ir reciau uzeina.
QUOTE(Amri32 @ 2010 06 01, 14:02)
Toks jausmas - pasislėpti su savo lašiniais...Užpraeitą sav., kai tie kylai pajudėjo, kokia laiminga buvau.Praeitą sav. dar normaliai, bet jau šiek tiek valgiau ir nervojausi, aišku.Nusipirkau pirmąją po gimdymo, suknelę.Tokią trikotažinę, ilgą,aptemptą...Ir medžiagos raštas jaguarinis, ką labai dievinu ir žinau jog man tinka.Nu bet blogai - apsiėdžiau šiomis dienomis, suknelę vėl reik į spintą slėpti...Jetau, kaip įveikti tuos prakeiktus 15 kylų
Zinau ka turi galvoje, kai matau mazejancia svarstykliu rodykle, myliu save ir gyvenima, bet kai ji kyla- nekenciu visko ir visi buna man priesai.
Ir as prisipirkau sukneliu siai vasarai, kaip niekad daug 7
Tikiuosi uzsideti, bet kas zino ar nebus jos nugrustos i spintos giluma del to, kad neapkesiu saves ir jausiuos neverta ju uzsideti.