Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija - anoreksija

Sveikutes 4u.gif

Na kaip as megstu penktadienius,negaliu bigsmile.gif Jis man tiesiog kvepia...poilsiu ir savaitgaliu! Vakar sauniai pasibuvau drauges gimtadienyje,ir dziaugiuosi,kad nepradejau dejuoti,kad ,,kokia as stora''.Matot,kokia gera psichologes itaka-su jos pagalba as keiciuosi drinks_cheers.gif Aisku,svarbu tai,kad ir as suvokiu savo silpnas vietas,ir noriu keistis ax.gif Na va,tipo pasigyriau,bet is tikruju nieko cia ipatingo-tiesiog suvokiau savo daromas klaidas,o jas istaisyti nera niekada velu.Buvo pradeje mane net erzinti ta savybe-pati pasakau savo bedas,rupescius,draugei/pasnekovui,laukiu zmogaus reakcijos,o po dar labiau grauziuosi,nes man atrodydavo,kad zmogus taip mano.O jis gi taip mano,nes as jam pasakiau doh.gif Tikiuosi supratot,ka norejau pasakyti,nes siuo metu bandau israuti su saknim sia baisia savo savybe,tikiuos pavyks,ir as geriau jausiuosi!

[quote=noriuzako,2010 06 03, 15:51]
Sveikos visos 4u.gif
Na vakar diena keista... Valgiau tris kartus. Bet du iš jų - per daug. Vieną - vėmiau. Nesvarbu ar gerklę skauda ar ne verysad.gif Durnelė visiška... Bet paskiau nusprendžiau - nebevemsiu, kiek galima. Mama net sakė, kad kažko dantys geltonesni mano. Taip baisu man... Reiks prašyt, kad balinimo priemonių nupirktų, bet turiu nebevemt, privalau.. Nežinau kaip, bet stengsiuosi rolleyes.gif

Man labai patinka tavo postuose skaityti tas vietas,kur tu susiimi,tikiesi,kad iveiksi save,suvoki,kad vemimas tau tik bloga daro thumbup.gif Mintyse labai pasidziaugiu,kad saunuole esi,laikykis.Nes tau manau sunku siuo metu-atpazistu save pries 3 metus,kai buvo ligos ,,pikas''.Kadangi turi pavydziu,kad kitos issivadavo(arba apsigyde) bjauriaja liga,todel net neabejoju,kad ir tau pavyks.Laikykis 4u.gif Ypac del savo ateities!!!Juk tu esi dar tokia jaunute!!!

grasshopper
aš tai pratus prie tiesumo kažkaip nereaguoju labai jautriai, kadangi mano svoris akivaizdžiai svyruoja tai sulaukiu ir iš vaikino komentarų, kad minkštas pilvukas ir atvirkščiai, kad vieni kaulai matosi..
pati niekad nesakau žmonėms, kad va kaip pasitaisius tu thumbup.gif (čia man išvis žiauriausias)
nemanau, kad tai taktiška, pati suprantu kad tokie žodžiai žeidžia, o įgelt noro n

grasshopper,pritariu kiekvienam tavo zodziui drinks_cheers.gif As irgi is tu,kurios nekritikuoja kitu zmoniu-vien del to,kad kiekvienas zmogus atrodo/rengiasi kaip jam patinka.Ir kas as tokia,kad kritikuosciau,gi nesu Mante Petruskevice biggrin.gif Todel buna labai pikta,kai va ima taip ir isrezia kazkokia putli( ypac tokia doh.gif ) moteriske ka ta momenta galvoja. Na bet jau praejo susierzinimas- sake pasake,bus proga dar labiau pasitempti,laikytis dietologes atsiusto planelio(bet dar niekaip neatsiuncia doh.gif ) As jo taip laukiu,kaip isganymo blush2.gif Ir su jumis pasidalinsiu ,,perliukais'' kokius ji pasiulys.
Na ka brangiosios,linkiu jums visoms gero savaitgalio 4u.gif Jus man tikrai brangios,nes net gera pasidaro pagalvojus,kad yra skyrelis,kur busi visada suprasta,isklausyta.Na bent man tai puiki terapija.Laikomes visos,vejam blogas mintis salin ir leidziam puiku savaitgali 4u.gif
Musu seima isvyksta iki pirmadienio.Bet pirmadieni vel diskutuosim.IKI!

Papildyta:
Zinojau,kad mano postai ilgi,bet kad neleistu talpinti,nes per daug sypseneliu,tai nustebino...Teko trumpinti teksta,tikiuosi suprasite,kur citavau,kur ne:)
Atsakyti
QUOTE(SNOWGIRL2 @ 2010 06 04, 09:54)

Sveika 4u.gif Postus tavo visos suprantam smile.gif Jie visuomet labai šilti ir nežinau, vilties pilni. Labai malonu skaityti 4u.gif

Gero tau savaitgalio, smagu jog suvoki savo problemas ir nori jas panaikinti thumbup.gif Taip ir toliau biggrin.gif

Aš vakar į vakarą visiškai nutrūkau nuo šniūro... Trys kartai WC. Aš nebesuprantu - kas darosi... blink.gif Nenoriu vemt, o vemiu, tarsi kas per prievartą temptų. Šiandien vėl mėginsiu, kovosiu, negalima šitaip verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
laukiu nesulaukiu kol baigsis pilnatis, nes visai nesimiega man verysad.gif
tiką prisisportavau iki tiek, kad net bloga dabar, pagulėsiu truputį lovoj - gal praeis unsure.gif
Snowgirl tavo žinutės labai idomios ir išsamios, gražaus savaitgalio su šeima thumbup.gif
aš tai sėdėsiu namie, nes pirmadienį egzaminas labai sunkus, tai mokysiuos..
noriuzako nežinau, dabar galvoju, kad ir man panašiai būtų, tik nuo vėmimo sustabdo tas, kad man labai sunku vemti ir labai gaila dantukų, nes visad visi girdavo kokie jie balti, noriu, kad ir toliau taip būtų, o nuo vėmimo baisu kas darosi verysad.gif aš jau laikausi keletą dienų - neskaičiuoju kiek, bet pati jaučiu kaip save sustabdau pagavus mintį, kad reikėtų išsivemti, tas pats ir dėl persivalgymo.. tikiu, kad tu tikrai gali kovoti ir įveikti šią ligą, laikykis ir naudokis tau suteikiama pagalba įveikiant vs 4u.gif žinau, kad man pas psichologus eiti niekas neleis, todėl suvokiu, kad ligą turėsiu įveikti pati (na dar ir su jūsų mielosios pagalba, pritariu, kad čia puiki terapija, kai turi kam išsikalbėti ir kai tave supranta wub.gif ) ir man ir jums visoms pavyks, tereika tuo tikėti 4u.gif
Atsakyti
Apie dantukus kalbant matau, pas mane irgi silpuciai jie. Specialiai lazeriu issibalinau, kad bent del to nekiltu pagunda eiti v... ir geltoninti grazia balta sypsena, bet jau kai uzeina tai nieks negelbsti..
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 04, 14:58)

aš tai sėdėsiu namie, nes pirmadienį egzaminas labai sunkus, tai mokysiuos..
noriuzako nežinau, dabar galvoju, kad ir man panašiai būtų, tik nuo vėmimo sustabdo tas, kad man labai sunku vemti ir labai gaila dantukų, nes visad visi girdavo kokie jie balti, noriu, kad ir toliau taip būtų, o nuo vėmimo baisu kas darosi  verysad.gif aš jau laikausi keletą dienų - neskaičiuoju kiek, bet pati jaučiu kaip save sustabdau pagavus mintį, kad reikėtų išsivemti, tas pats ir dėl persivalgymo.. tikiu, kad tu tikrai gali kovoti ir įveikti šią ligą, laikykis ir naudokis tau suteikiama pagalba įveikiant vs  4u.gif žinau, kad man pas psichologus eiti niekas neleis, todėl suvokiu, kad ligą turėsiu įveikti pati (na dar ir su jūsų mielosios pagalba, pritariu, kad čia puiki terapija, kai turi kam išsikalbėti ir kai tave supranta wub.gif ) ir man ir jums visoms pavyks, tereika tuo tikėti  4u.gif

Man bus kita savaitę chemijos egzas - neprisiverčiu nieko mokytis doh.gif

Taip, man baisu dėl dantų - nes į juos daug pinigų ir daug skausmo sukišta. Dvi operacijos su narkozėm, plokštelės, breketų nešiojimas keturis metus, vėl plokštelės - ir viskas tam kad juos susigadinčiau? blink.gif unsure.gif Negaliu taip, negalima...

kovoju, bet ir vėl man mintys durnos brukasi galvon... Užsimušiu... unsure.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif ...Nu NU NUUU, Noriuzako, paskutinis žodis tavo tai begalo kvailas ir Nemotyvuotas doh.gif Ir kodėl? Dėl dantų?Jei vemsi - nuo jų trupėjimo ir geltonumo nepabėgsi...O skrandžiui susidarys jau refleksas(žinoma, nevalingai įtakojamas ikisąmonės tavo) pajutus bet kokį maistą iškarto jo atsikratyti - t.y, išvemti...Ir tai jau bus fiziologinis procesas, kurio nebegalėsi valdyti...Lauks ilgas gydymas...
Brangute, žmogui ir duota tam Viltis Sekančios Akimirkos, kad jis atlaikytų, nepalūžtų, kantriai neštų gyvenimo naštą...Ir vis žiūrėtų į Priekį.Ši diena suknista, bet rytojus gal išauš šviesesnis.Pažiūrinėk yotube į žmones, gyvenančius su visiška negalia - be rankų, be kojų...O jie dar sugeba šypsotis, jie dar piešia spalvas wub.gif ...Jie tiesiog Gyvena Gyvenimą doh.gif Tai gyvenkim ir mes - Tu nesi viena doh.gif Lankaisi pas psich, turi mamą, bendrauji čia, gulsiesi į VPS...Matai, kiek tavimi rūpinasi.Na ir kas, kad dantys pagels - vėl pabalinsi...Kiti rūko ir nesirūpina tuo - ir gyvena, ir nemiršta mirksiukas.gif Aš ir šią sav palūžusi siaubingai blush2.gif Valgau saldumynus - drebu net kaip noriu blink.gif Jau taip pavargau nuo nevalgymo, nuo sukištų rubų spintoje, į kuriuos dar neįlendu, nuo to savo perfekcionizmo.Tad šią sav atsipalaidavau - nu ir kas, vėl sustiprėsiu - vėl varysiu į kovą thumbup.gif Šnd sukimšau du ledus, sūrelį, porą sausainių, dubenėlį šaltibarščių, kotletą - o vakaras dar toli - noriu sausainių arba riešutų cool.gif Nu rimtai man ir patinka teorija, kur viena iš kontrolės priemonių yra valgio rašymas.Nuo rytojaus rašysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2010 06 04, 19:06)
Labuka 4u.gif ...Nu NU NUUU, Noriuzako, paskutinis žodis tavo tai begalo kvailas ir Nemotyvuotas doh.gif Ir kodėl?

Na taip čia daugiau tik išsireiškimas... Neužsimuščiau aš.. neišdrįsčiau unsure.gif

Puse dienos vėl labai normaliai prabuvau, o antroji pusė ne kokia verysad.gif Na ką, ryt iš ryto ir vėl į mūšį g.gif Reikia man kažkaip nebūt namie antroj dienos pusėj, nes tada ir užeina ėdimo/vėmimo priepuoliai unsure.gif

Šiandien buvau Seksas ir miestas 2. Geras filmas. O dabar per youtube pasižiūrėjau filmą apie bulimikę mergaitę. Vadinasi "Sharing the secret" Jautrus filmas, bet teisingas
Atsakyti
man irgi būna toks saldumynų noras užeina, džiaugiuos, kad aprimo jau bent kuriam laikui thumbup.gif
aš šiandien kaip niekad gerai laikausi, sekasi viskas! ir tai kas atrodė jau nebeįmanoma ir pamiršta, ėmė šiandien ir atsitiko - gavau darbą bigsmile.gif
visoms stiprybės, labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grasshopper @ 2010 06 04, 22:51)
gavau darbą  bigsmile.gif

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 06 04, 22:54)
Sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū, tikrai labai džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės visos. 4u.gif
Ką tikeprskaičiau ką priplepėjot.. Džiaugiuos už neblėstantį ryžtą parklupus vėlkovot.Šaunuolės jūs 4u.gif
grasshopper,didžiausi sveikinimai gavus darbą 4u.gif
O kaip apilsėjau Palangoj žinokit,nerealiai smile.gif Maisto atžvilgiu,nebuvo nei vieno apsirijimo,akd būtų bloga,tačiau valgymo buvo nemažai.. Pirmas dvid ienas išvis nedaug avlgiau,nes labaid aug veiklos turėjom. Buvom užimti ir neb uvo kada galvot apie tą maistą taip jau . Nemažai apjudėjau ir labai tuo džaiougiuosi.manau tai ir išgelbėjo,jog valgiau nemažai,oi nemažai vakarais, bet daug judėjau ir neparsivežiau nei kilogramo viršsvorio..
Kasdien eidavom įvalgyklą tokią valgyt visi kompleksinių pietų-buvo privaloma.Nes pasak mokytojų, kiti vien čipsais ir prasimaitinitų.Šiaip gerai,džiaugiuos tuo.nes galbūt ir pati būčiau vien nesamones valgius.
Žinokit kaip nerealu,kasdien ryte bėgdavom iki jūros,darydavom jogos truputį ,pratimus įvairius,o tada išsimaudydavom jūroj ,kurioj tik 10 laipsnių dar smile.gif Bet žinokit neralus atsigavimas, eini ir taip gera..Norėčiau praleist daug daugiau laikoten, gal ir nuo bulimijos taip išsigydyčiau rolleyes.gif Dar buvom susitikime su D.Kepeniu, manau esat girdėję apie šį žmogų.Sveikuolis didžiausias, sveikatos mokyklos Palangoje įkūrėjas. Tai po paskaitos jis dar labiau mane įkvėpė stengtis kovot su savo problema..
Žodžiu,apsikroviau teigiamos energijos tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 06 05, 22:45)
Sveikutės visos. 4u.gif
Ką tikeprskaičiau ką priplepėjot.. Džiaugiuos už neblėstantį ryžtą parklupus vėlkovot.Šaunuolės jūs 4u.gif

Labas, kamius 4u.gif Kaip džiugu skaityti tokį entuziazmo pilną tavo post'ą. 4u.gif
Tikiu, mergyt, išbrisi iš VS smile.gif Labai smagu, jog taip viskas geri suorganizuota palangoj buvo rolleyes.gif

O aš pastebiu naują tendenciją pas save - ligi pietų nieko beveik nebevalgau (agurką kokį vieną) nes nenoriu, pietus priversta suvalgyt tėvų ir po jų pradedu kimšti. Toks jausmas, kad pradedu bijoti pietų, nes po jų blogai... g.gif
Nauja diena - nauja kova. Reikia ginkluotis doh.gif
Atsakyti