rasiau rasiau ryte, update'o nemaciau mirksincio kampe, t.y. ignoravau ir boom, laptopas restarta pats pradejo

mano sedevras taip ir nepasieke dienos sviesos
noriuzako, esi saunuole, kad pusrytukams 200kcal, ne 2000 suvartojai. isivaizduok jei taip valgytum 5kartus dienoj? vistiek vos 1000kcal butu. tad reiketu dziaugtis, ne sielvartauti. as jokiu pieno produktu neperku. juos labai megstu, bet organizmas prastai toleruoja. jauciu sunkumo jausma, kyla i virsu, o kai su tevais gyvenau liesa varske buvo pagrindinis maistas

jei nusiperku grudetos 4indukus, pas mane ji kaip jogurtai supakuota, 1na diena ir nelike, nes labai megstu. pavojingas maistas....
ka dar valgau kai tikrai noriu sveikai maitintis ir valgyti patiekalus, apkepinu kreveciu, musu 4ris baltymus, pasidarau a la kiausiniene ir viska valgau su kruva agurku. net 200kcal nesiekia, o soti nuo baltymu jauciuosi labai ilgai.
del post'o su Lida labai skeptiskai ziuriu... pati Lipro ikaldavau kai uzeidavo juodos dienos, bet kai matai savo slapima svytinciai geltonos, lyg markerio spalvos ir po poros dienu dingsta net troskulys... man tai netinka... bijau save pribaigti tokiu budu.
tos bado dienos, kai tampu visiskai apatiska ateina ir praeina. ypac kai KT gerdavau, baigus 2ros savaites tabletes prasidedavo zveriskas angliu noras. rydavau, vemdavau, vel rydavau... o treciajai savaitei pasibaigus viskas uzsiraukdavo, visiskai dingdavo apetitas. taip ir kovodavau su svoriu... savaite nezmonisko ryjimo, o paskui 3sav. gyvenimo pusbadziu..
dietiniu piliuliu visa gyvenima nerysi, tad jas geriant reiketu bandyti prisijaukinti sveika gyvenimo buda, ne badauti, nes nesinori valgyti. nors yra kita teorija, valgyk tik tada, kai organizmas fiziskai alkanas ir visada isliksi liekna... mano atveju, jei lauksiu kol pilvas gurgia, po metu gulesiu karste, nes kuo toliau, tuo maziau tas pilvas siuncia signalus....
kamius... as seimoj visada jauciausi kaip bjaurusis anciukas. vienas brolis visada budavo su draugais, saslykai ir t.t. kitas isvis, modelis, sportininkas, visos mergos alpdavo. dar geriausia drauge, liekna ir graksti kaip gazele, visi seile varvindavo i ja ziuredami. o as... as buvau ta, kuri mirdavo is gedos pirkdama kazka kaloringesnio parduotuvese ir didziuodavosi eidama su sveikais produktais rankose, nes maniau, kad visi i mane ziuri ir teisia. jauciausi lyg sverciau 200kg, lyg man turetu buti uzdrausta valgyti. pati sveriau 66kg, drauge 48kg... ir dar aukstesne uz mane. valgydavo picas ir ka tik panoredavo nesukdama galvos, bandydavo priaugti lasinio, o as sededavau sesely ir pavydedavau...
nezinau, as gal bjauriu, bet su tokiu pasitenkinimu ziuriu i tas fyfas, kurios su manim mokesi.. i tas, kurios uzsiaugino antra pagurkli ir dabar atrodo kaip nuvalkiotos sliures. dabar mano metas, dabar i mane ziuri ir grozisi, o joms laikas gimdyti vaikus ir sleptis po purvinais vyro apatiniais. tad tai tik irodo, kad gyvenimas toli grazu nebus toks pats, koks jis buna mokyklos laikais. tie, kurie murkdesi purve gali iskilti auskciau uz visus, ir tie, kurie maudesi sloves spinduliuose gali pulti i ta purva visam gyvenimui. tad gal geriau buti bjauriuoju anciuku kol nepasieki pilnametystes, nei buti dievinamam kvailu paaugliu sutves ir paskui pulti zemai zemai...
Papildyta:
QUOTE(noriuzako @ 2010 06 25, 18:42)
Na va, grįžau iš svečių. Nutaika, atsiprašau, bet sušikta....

Ten nepasakyčiau kad prisivalgiau - neleidau sau, atsisakiau pietų antro - tik sriubos suvalgiau, pyrago gabaliuką, obuolį, vemt kur nebuvo... Bet dabar ėdu... Dėl ko - žinau... Svečiuos močiutė sako, kad aš sukūdau, o teta, žinau, kad tik juokaudama, bet sako, baik tu Ieva storėja... Kas kartą vis storėsnė, au į rankas vien pažiūrėkit... Nekenčiu savęs...

na ir papasakok man, kas ta tavo miela tetule? Misis Pasaulis? pati turi figura ir isvaizda del kurios visi mirsta? sekioja diedai apsvaige?