Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija - anoreksija

QUOTE(mazhulinka @ 2010 06 26, 00:28)
man baisiausia ya kai ne svetimi, bet artimieji varo kompleksus... pavydi gal? koks isvis skirtumas kas plonesne, kas storesne??? ar ji zino apie tavo VS???

as issiputus sedziu siandien, toki slamsta valgiau, kad net geda, nors stovi darzoviu kalnas saldytuve, kreveciu pokas. tikrai galejau kazka pasigaminti sveiko, ne, geriau valgau beverti slamsta.. cia net ne apie svori esme, ryju anglius vietoj vitaminu doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nežinau, kodėl ji taip daro... unsure.gif Dar dėl to su mama susipykau... Sako turbūt susinervinai - kur ne susinervinau.... Tai vos ne aprėkiau mamą, kad TAIP AŠ SUSINERVINAU< O TU DAR DRĮSTI TO KLAUST... verysad.gif Taip ir kyla noras numest kokį penkioliką kilogramų, tiek, kad šviestų kaulai ir nuvykt pa stą tetą - paklaust kaip dabar mano rankos? Ar stora? gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif Žinot apri VS nežino... Ir tikrai nenorėčiau kad sužinotų blink.gif jaučiu tada visa giminės pusė automatiškai viską žinotų doh.gif

Aš ir va grėžus prisiryjau šlamšto visiško, vėmiau, dabar vėl prisirijau.... et... Laikykis mazhulinka... Tikiuos neisi vemt unsure.gif

Labanaktis, šliaužiu į lovą... TIkiuos be košmarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 06 25, 21:34)
Nežinau, kodėl ji taip daro...  unsure.gif  Dar dėl to su mama susipykau... Sako turbūt susinervinai - kur ne susinervinau.... Tai vos ne aprėkiau mamą, kad TAIP AŠ SUSINERVINAU< O TU DAR DRĮSTI TO KLAUST...  verysad.gif Taip ir kyla noras numest kokį penkioliką kilogramų, tiek, kad šviestų kaulai ir nuvykt pa stą tetą - paklaust kaip dabar mano rankos? Ar stora?  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif Žinot apri VS nežino... Ir tikrai nenorėčiau kad sužinotų  blink.gif jaučiu tada visa giminės pusė automatiškai viską žinotų  doh.gif

Aš ir va grėžus prisiryjau šlamšto visiško, vėmiau, dabar vėl prisirijau.... et... Laikykis mazhulinka... Tikiuos neisi vemt unsure.gif

Labanaktis, šliaužiu į lovą... TIkiuos be košmarų  4u.gif

edu desertus, ne maista pastaraja savaite ir toks nerimas vakar uzpuole, kad reikia pradeti valdytis, o ne leisti pms'ui mane valdyti. dauzesi sirdis lipant ant svarstykliu, nes galvojau, kad busiu priaugus tikrai daug gero bagazo... nuleidau akis, ogi ziuriu vos 800g pliuso nuo praeito karto. bet tai buvo vakaras, issiurbus tieeek skysciu buvau per diena, vakarienei vistienos buvau prikepus, kurios niekas nesuvalge, tad vis praeidama pati viska sulesiojau. kaip nekeista, neuzstrigo skrandis, nebuvo negera nuo mesos ir dar svarstykliu rodiklis tik irode, kad jau sugebu jausti ribas ir net nekontroliuodama kiekvieno kasnio sugebu palaikyti ta pati svori. nesvarbu ar valgau vien darzoves, ar save nuodiju rafinuotu maistu. tad valio, pagaliau....

saldziu sapneliu...

p.s.: tikrai nesakau taip, nes noriu priversti pasijusti geriau, bet kai pamaciau tavasias rankytes labai uzpavydejau... rolleyes.gif mano visada buvo teslos ir apie tokias galeciau tik pasvajoti. nieko nera graziau, kaip lengvai matomi raumenukai. tuo galiu pasigirti tik ant koju, nes daug vaikstau, lipu laiptais pasistiebdama, na, ir elipsiukas duoda savo...
Atsakyti
sveikutės smile.gif)

nežinojau apie tokį šalutinį tų tablečių poveikį.Gal neužplauks durnumas nusipirkt.

mazhulinka, šaunuoolė tu,sugebi palaikyt svorį valgydama ne tik žoles..Va mano svajonė ir yra mokėt palaikyt svorį kaip anksčiau.Ir bandelę suvalgydavau ir pyragiuko,bet viską su saiku tai ir svorė mokėjau palaikyt.o dabar vien kraštutinumai..

noriuzako, džiugu girdėt,kad tau vėmimai nebe tokie dažni.Kiek pastebėjau, jei būna,tai po vieną.pažanga kažkokia yra smile.gif

aš išvis nesuprantu,nu kam komentuot kiekvieną kartą ,kai susitinki su giminėm ar kokiais pažįstamais tą svorį.Kaip pastebėjau tai daug kam būdinga..

kaip faina,pagaliau saulutė už lango smile.gif nuėjau į kiemą,tiek braškių priskyniau.Pusryčiam suvalgiau braškyčių ir kitokių vaisių.Toookia soti jaučiuos,o ir kcal nedaug. Nemoku jų neskaičiuot doh.gif šventinius apsivalgymus sakiau gražiai pasistengsiu numest,sportu..nebebadausiu.Vakarykštės iškrovos užteko ir taip jau vakare be jėgų jaučiaus,galva sukosi.o anksčiau ir tos bado dienos lengvai praeidavo.

reiks nueit pasportuot,tikiuos neaptingsiu.Reikia pradėt normalų gyvenimą..

geros jum dienelės:)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ačiū visoms už palaikymą wub.gif

Man panašu, kad jau šiandien bus blogai. Pusryčiai jau per dideli.... Su sumuštiniais, su varške ir uogiene... Bet nevėmiau unsure.gif Bet vėliau bus ne kas... Nes jei jau nuo ryto ėdu....

O kaip ir sakiau - sapnavau košmarą blink.gif Kad patekau į tokią vietą, kur žmones per prieartą maitina, nori, kad jie nutuktų, paskiau iš jų maistą gamina... Aprengti spec. uniformom.... Ėjau fizinę apžiūrą, sako per kūda, daugiau riebesnio maisto... Pradėjau rėkt, kad aqš sirgau anoreksija, kad aš nenoriu būt stora, aš vėl noriu būt kaulų viniotinis ir pan... Žodžiu mėginimai iš ten bėgti, sugaimai, maitinimai.... Baisu buvo, atsikėliau nė kiek nepailsėjus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 06 26, 08:38)
Sveikos  4u.gif 
Ačiū visoms už palaikymą  wub.gif

Man panašu, kad jau šiandien bus blogai. Pusryčiai jau per dideli.... Su sumuštiniais, su varške ir uogiene... Bet nevėmiau   unsure.gif  Bet vėliau bus ne kas... Nes jei jau nuo ryto ėdu....
O kaip ir sakiau - sapnavau košmarą  blink.gif  Kad patekau į tokią vietą, kur žmones per prieartą maitina, nori, kad jie nutuktų, paskiau iš jų maistą gamina... Aprengti spec. uniformom.... Ėjau fizinę apžiūrą, sako per kūda, daugiau riebesnio maisto... Pradėjau rėkt, kad aqš sirgau anoreksija, kad aš nenoriu būt stora, aš vėl noriu būt kaulų viniotinis ir pan... Žodžiu mėginimai iš ten bėgti, sugaimai, maitinimai....   Baisu buvo, atsikėliau nė kiek nepailsėjus...  verysad.gif

na,mergyt,gal nebus viskas blogai..aš tai jei ryte daugiau privalgau,tai po to mažiau valgau.bet galiu susilaikyt.bet va,jei vakare truputį bent daugiau suvalgysiu tai viskas man.. juk per dieną susinaudos tos kalorijos.kad savęs negraužtum pietum pavalgyk kokios sriubytės ar žuvies. smile.gif

negeri sapnai,negeri.. bet apie ką daugiausiai galvojam tą ir sapnuojam. vyk šalin tas mintis ir pasistenk pagalvot apie ką kitą smile.gif)

oj lkaip gerai pasportavau,dabar arbatytę geriu ir eisiu savo stalo baiginėt..pastaroji lietinga savaitė mano visus planus sujaukus buvo.reikia kažkaip gi baigti smile.gif)

po kelių paskutinių apsivalgymų nuo ka-ko man alergija..veidas smilkinių srityje išbertas tokių labai smulkių spuogelių..ir ne-inau nuo ko čia. vien tas,kad labai daug pinigų ir pastangų dedu stengdamasi turėti normalesnę odą mane skatina valgyt sveikai smile.gif na žiūrėsim kaip čia man seksis...

na lekiu laukan smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamius: 26 birželio 2010 - 12:07
Gerai, mergaites, as pasitraukiu is sio forumo, neberasysiu, tik skaitysiu...
Matau, kad sios problemos man jau praety, daugeliu atveju as turiu kita nuomone...
O kai sveikas zmogus dalina patarimus, is savo patirties zinau, ju nepaisoma. Jie atrodo teisingi, bet nepasiekiami. Pradedama galvoti" oj, gera tau kalbeti"...ir pan.
Taigi, apkabinu kiekviena atskirai, laikykites ir saugokite save, mylekite save, tikekite savimi. Ir Dievu. oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Prancuzze, dėkui už palinkėjimus wub.gif Sėkmės ir tau 4u.gif Tavo sprendimas, ar bendrauti ar ne. Bet aišku, įdomi tai kiekviena nuomonė, tačiau na nepyk, bet kai kur man tavo mąstymas primena VS blush2.gif

Kamius, neišeis man pietum tik sriubytės - mama tai šalia, žiūrės kad normalius pietus sualgyčiau o po to nevemčiau doh.gif O šiandien jau lankiausi WC, bet keista man vemiant jau tai darosi taip paprasta kaip du kart du... Net stengtis nereikia verysad.gif Ir po bet kokio maisto viskas dabar kyla viršun... Et... Skundžiuos aš vis, bet nieko nekeičiu... Greičiau tas VSC paskambintų, tikiuosi ten pavyks savo mąstymą kiek pakeist ir daugiau optimizmo matyt... g.gif

Be to - pabėrę ir mane ne per seniausiai buvo unsure.gif Nuo ko ir gi nesupratau, taip smulkiai veidą, bet per porą dienų praėjo smile.gif

laikomės mergytė s. Pietum laukia grybai (mama ruošia, bus riebu... et...)
Atsakyti
Prancuzze,na aišku čia tavo apsisprendimas . smagu buvo su tavimi pabendraut irapskaityt tavo postus smile.gif o dėl nuomonių išsiskyrimo ir nepritarimo tai čia viskiškai normalu.Ar sergantis ar sveikas žmogus,nuomonės beveik visada skirtingos ir kiekviena slaikosi savosios smile.gif

noriuzako,zinok ir as pagalvoju ,kad man taip paprasta ir įprasta atrodo prisivalgyt belekike ir po to nebevalgyt..Kartais atrodo,kad pati epr mažai stengiuos.. Galbūt taip ir yra.Jei abiau stengčiausi, norėčiau kažką pakeist gal jau seniaia būtų pagerėję man..

Gerai,akd prižiūri jog pavalgytum.. Man atrodo,kad tu vemt nori ne tik kai prisivalgai,bet kai užvalgai kažko,kas tau atrodo per riebu ar per kaloringa nors taip net nėra. Aišku,čia jaur eikia keisti mąstymą.bet nieko ensakau,nes ir man jį reikia keisti biggrin.gif

Nervuoj,jaučiuos kažkokia ištinus epr tuos pabėrimus.nusipirkau vaistinėje valančios arbatos žolelių .Sakaua gal biškiuką organzimą pravalys..Nors nežinau nežinau g.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip laikotės? Kaip savaitgalis?

Man valgymo prasme - nelabai koks... Bet galiu pasidžiaugti, jog vakar pagaliau radau savy geresnių minčių wub.gif Vakar va šnekėjom su tėvais, pasirodo jie dėl manes labai išgyvena... Bijo net į UK išleisti verysad.gif Man nepatinka, kad visa tai dėl manęs unsure.gif Po to naktį šunį vedžiojau ir pradėjau mąstyt - o jei aš normaliai valgysiu (na tas normaliai irgi pagal tam tikrus standartus - pusryčiai, užkandis, pietūs, užkandis, vakarienė ir ne daugiau 2000kcal), sportuosiu, b8siu savim labiau patenkinta, pasitikėsiu, būsiu labiau įkvėpta kitiems dalykams - mokslui, nuotykiams o ne vien maistui... unsure.gif Gal ir depresija dingtų... Ir tėvai laimingi būtų ir aš geriau jausčiausi, juk realiai VS mums tik atima džiaugsmą ir gyvenimą... Bijau, kad UK aš galiu ir į kitą kraštutinumą nueit - nevalgyt nieko, bet tada a galiu atsidurt ligoninėj ir prarast viską dėl ko tiek laiko stengiaus - galimybę studijuot universitete, kuriam ir norėjau... Žinoma, nemanau, ka dkadanors galėsiu valgyt neskaičiuodamam kcal ir pan Bet bent jau galiu stengtis imituot tai - nevemt nebadaut o valgyt kaip rašiau - normaliai pagal standartus ir sportuot... Palaikyčiau panašią kūno formą kaip dabar, gal net nukristų porą kg,kurie vis laikos dėl ėdimų ir vėmimų... Ir veidas nebebūtų ištinęs... rolleyes.gif Na žinoma ligi veiksmų dar toli, bet aš džaugiuosi, kad bent jau pagaliau tokių miničų savo galvoj sulaukiau - PAGALIAU, gal būt tai bus pradžia kažkokių permainų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2010 06 28, 11:03)
Labas rytas  4u.gif
Kaip laikotės? Kaip savaitgalis?

Man valgymo prasme - nelabai koks... Bet galiu pasidžiaugti, jog vakar pagaliau radau savy geresnių minčių  wub.gif  Vakar va šnekėjom su tėvais, pasirodo jie dėl manes labai išgyvena... Bijo net į UK išleisti  verysad.gif  Man nepatinka, kad visa tai dėl manęs  unsure.gif Po to naktį šunį vedžiojau ir pradėjau mąstyt - o jei aš normaliai valgysiu (na tas normaliai irgi pagal tam tikrus standartus - pusryčiai, užkandis, pietūs, užkandis, vakarienė ir ne daugiau 2000kcal), sportuosiu, b8siu savim labiau patenkinta, pasitikėsiu, būsiu labiau įkvėpta kitiems dalykams - mokslui, nuotykiams o ne vien maistui...  unsure.gif Gal ir depresija dingtų... Ir tėvai laimingi būtų ir aš geriau jausčiausi, juk realiai VS mums tik atima džiaugsmą ir gyvenimą... Bijau, kad UK aš galiu ir į kitą kraštutinumą nueit - nevalgyt nieko, bet tada a galiu atsidurt ligoninėj ir prarast viską dėl ko tiek laiko stengiaus - galimybę studijuot universitete, kuriam ir norėjau... Žinoma, nemanau, ka dkadanors galėsiu valgyt neskaičiuodamam kcal ir pan Bet bent jau galiu stengtis imituot tai - nevemt nebadaut o valgyt kaip rašiau - normaliai pagal standartus ir sportuot... Palaikyčiau panašią kūno formą kaip dabar, gal net nukristų porą kg,kurie vis laikos dėl ėdimų ir vėmimų... Ir veidas nebebūtų ištinęs...  rolleyes.gif  Na žinoma ligi veiksmų dar toli, bet aš džaugiuosi, kad bent jau pagaliau tokių miničų savo galvoj sulaukiau - PAGALIAU, gal būt tai bus pradžia kažkokių permainų  bigsmile.gif

clap.gif thumbup.gif clap_1.gif clap_1.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriuzako,kaip gera skaityt tokias tavo mintis 4u.gif labai labai džiauiuosi..Pirmiausai viską turim susidelioti galvoje,kitaip mąstyti tada ir kelias normalaus gyvenimo link bus lengvesnis ir lengviau pavyks kovot su savo bėdomis smile.gif))

man savaitgalis tai toks gana normalus.. Vakar nelabaid aug valgiau, bet žinojau kad vakare varysim į kiną su draugėm visien kažką pirksim..Tai nusipirkom saldainukų ir guminukų biškį, bet nejaučiau sąžinės graužaties, šiandien nepamačiau pliuso,p ir grįžus po kino nebuvo ėdimo priepolio bigsmile.gif Kas man laaabai keista.nes visada,jei vakarais užvalgydavau kažko nebegalėdavau sustoi.O vakar net nebuvo minčių.užvakar tai buvo noras atsiradęs, tačiau suvalgiau kelis sumuštinius ir sustojau. Pmačiau,kad kai labaai noriu-galiu sustot ir valdyt save.

smile.gif
Tikiuos ir toliau viskas taip bus smile.gif
Atsakyti
Kamius, smagu, jog gerai laikaisi- taip ir toliau thumbup.gif wub.gif Pagaliau ir mūsu fronte kažkas šviesesnio 4u.gif

Šiandein rytas buvo ne koks - daug maisto, kurį vėmiau... Bet vėliau atsitaisiau kiek. Daug vaikščiojau, išgėriau kompoto stiklinę mieste. Namie pietums - varškės su obuolių džemo pora šaukštelių suvalgiau ir du obuolius.Dabar prieš pusvalandį - obuolį ir jogurtą su dribsniais. Vakare dar kokią ale kiaušinienę gal pasikepsiu. bet vis tiek man galvoj atrodo - per daug... Ir va suvalgiau tą jogurtą ir negaliu jis man lenda pro burną lauk. Nuryju ir vėl tas pats... Nervina truputį... Dar galvą kažko skauda visą dieną... Bet laikykimės mergaitės mes stiprios...
Dar ryt draugas su dviračiais kvietė važiuot. rašiau sms - kad nesu namie, negaliu (visada taip darau, nes nenoriu su nieko susitikt), bet paskiau ištryniau - parašiau, kad važiuojam... Visų pirma - nebūsiu namie, neėsiu, ir pasportuosiu... O paskiau ir nuotaika bus geresnė, nes būsiu kažką nuveikus... unsure.gif Bet taip nenoriu - per galvą sau lipu...
Atsakyti