Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

Meginos, kuri nors bandė sportuoti VPU arba priešais MRU aerobikos studijoje "Gražios linijos'?(Visorių g.) Kokio intensyvumo treniruotės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Just a girl: 26 sausio 2013 - 12:41
QUOTE(Just a girl @ 2013 01 26, 12:40)
priešais MRU aerobikos studijoje "Gražios linijos'?(Visorių g.) Kokio intensyvumo treniruotės?


Pati nesportavau, bet girdėjau ne iš vieno žmogaus gerų atsiliepimų
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2013 01 26, 00:44)
Kurį iš Fitlife trenerių patartumėte naujos treniruočių programos sudarymui? 4u.gif šiuo metu sportuoju kitame klube, bet nesu patenkinta nei pačia sporto klubo aplinka, nei trenerių darbu.
Gal yra daugiau atsiliepimų apie oze atsidariusį naują vs-fitness sporto klubą?

As patarciau Egle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Just a girl @ 2013 01 26, 12:40)
Meginos, kuri nors bandė sportuoti VPU arba priešais MRU aerobikos studijoje "Gražios linijos'?(Visorių g.) Kokio intensyvumo treniruotės?

as esu sportavusi ten, is esmes kai tada lankiau tai patiko kol nepabandziau geriau biggrin.gif
Atsakyti
Kiek lankiau, klubas Tik Jums būtų nieko, išskyrus kai kuriuos minusus - kartais treniruotes veda pradedantieji treneriai, kaip supratau, klube lankantys trenerių kursus - jos labai silpnos, tie patys dažnai keičiasi, rūbinėje vietos mažai, salėse, jei kokia akcija atrakcija (o klubas jas vykdo pastoviai - per kuponus, per visokias nuolaidų korteles t.t. - aš irgi atėjau per vieną iš akcijų) - vėl šiknastumdis, tai vietos nėra, tai treniruotės nevyksta, nes akcija pasibaigė ir žmonių nėra, ir dar tas amžinas prašymas pareklamuoti - tai draugams el. paštu, o po to klubas siunčia savo komercinius pasiūlymus, nors mano kolegos po šiai dienai dėl to yra nepatenkinti, tai pasirodo straipsnis el. spaudoje - jau nebeprisimenu, kur buvo - vėl spaudžia klientus rašyti teigiamus atsiliepimus - kažkaip nelabai man patiko šitie momentai (tarp kitko, šitas prašymas prisijungti man ir priminė primygtinį reklamavimo visam miestui prašymą). Bet šiaip klubas buvo visai nieko paįvairinimui ir susipažinimui su kiek kitomis treniruotėmis - kiekvienas klubas turi savo išskirtines treniruotes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 08 vasario 2013 - 11:53
O aš siūlyčiau tikrai nebrangų klubą VictoriaGym Trinapolio g. Vaikštau ten jau gal porą metų...žinoma, palyginus su Kareivių Impulsu, jis mažesnis ir gal ne toks naujoviškas, bet aerobikos treniruotės tikrai labai geros ypač pas Tomą ir Ramunę, na dar Ritą. Šie treneriai dirba kituose brangesniuose klubuose (pvz Rita dar dirba Stimulus moterų sporto klube, Ramunė RoyalAthletic Club, kurį kažkuri narė minėjo).

Taigi, jei kuri gyvenat Jeruzalėje, Santariškėse ar Baltupiuose tikrai manau būtų verta jame apsilankyti ir kainos nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nutti: 15 vasario 2013 - 19:54
Gal galit parekomenduoti klubu, kuriuose galima isigyti tik savaitgalio abonemetu? Kiek issiaiskinau, tik body gym toks g.gif impulse yra kartiniai, bet 2 kartai atitinka menesio bodygym abonemento kaina biggrin.gif
Atsakyti
Man Olipmieciu super, sale paprasta, taciau po to gali i pirtele nueiti ir i dziakuzi, va ten tai atsipalaiduoji smile.gif
Atsakyti
Labukas,
Savaitgalinių abonementų turi sporto klubas VS-Fitness OZE. Jo kaina 149 lt mėn.
vakar kaip tik jame ir teko lankytis, tad "karštais" įspūdžiais galiu pasidalinti.
Pirmas įspūdis - kažkas išskirtinio, "vakarietiško" pagal stilistiką.
Kita vertus - didžiausias privalumas - tikrai ideali švara. Matyt todėl, kad žmonių bent jau sekmadienį tikrai nedaug buvo. Palyginus su IMPULS savanoriuose - kaip iš tvarto į trobą atėjus.
Personalas - treneris salėje buvo tik vienas. Tačiau pamatęs, kad žioplinėju, pasiteiravo, ar nereikia pagalbos. kaip ir neblogai, nes tam pačiam Impulse to neteko girdėti.
įrangos daug, bet nesu kompetetinga jos vertinti. atrodo, kad pasirinkimas treniruoklių salėje tikrai yra. Aš lankiausi aerobikos salėje Pilates užsiėmime pas Jurgitą - tai tikrai patiko. Žmonių - apie 15. Salė didžiulė. Inventorius visur naujas, švaru. Trenerė kompetetinga, labai "šiltas" žmogus.
Kas nustebino klube - atskiros moterų ir vyrų pirtys . biggrin.gif Pradžioje - keista, mat ir vyrą ketinau prikalbyti klube apsilankyti, bet gal ir nieko - išties be maudymkės gali pirtyje pasilepinti..
Dar kažkokia patalpa tik ale VIP klientui buvo su druskų siena. gal ir nieko būtų buvę išbandyti, tačiau pažiūrėjau, kad VIP paslaugų paketas - 426 Lt men. Kaip epizodiniam lankytojui pasirodė gerokai per brangu.
Spintelės galėtų būti didesnės, bet vėlgi - švaru, nauja. Turi sulčių barą. su akcija pirkau šviežiai spaustų sulčių už 3,5 lt berods - palyginti pigu.
Bendrai paėmus - sumokėjau 39 lt, bet gan neblogas įspūdis liko - nėra grūsčių prie treniruoklių, geras pilates užsiėmimas. Gaila, kai jie turėjo 9 lt vienkartinio apsilankymo akciją pražiopsojau užsukti. Bendrai paėmus, klubas matyt tiems, kurie gali sau leisti mokėti daugiau, bet kuriems svarbu švara, ne daug klientų, gausu įrangos, klubo stiliukas, geras parkingas.
Pabandyti siūlyčiau. smile.gif
Atsakyti
As lankiau kareiviu impulsa,labai buvau patenkinta,daug erdves,baseinas,saunos po treniruociu,turejau puikiu rezultatu.padeda treneriai,Serzas isvis puikus treneris ir patarejas,visad atsako i klausymus,stebi ar gerai atlieki viska.ir grupiniai uzsiemimai puikus.o kai isbandziau sk prie vingio royal atletik,impulsa dar geriau pradejau vertint.nes royal atletic mazytes sales,jakuzzi puse neveikianti,mini saunele,vienu zodziu nieko gero.na vienintele ten is geresniu treneriu tokia Julija,visad pasiruosus padet ir patart.kiti tai nieko gero,vienas vaikinukas isvis pasiputes vaiksto,net bijai ka paklaust,tipo toks as visas grazuolis ar ka,nesuprasi. Tai as lyginu pagal kainas tuos klubus,tai royal atletic l.brangus,neatitinka kazkaip kainos lyginant su impulsu.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Man irgi teko lankytis naujame sporto klube Oze. Ištikrųjų didžiausias privalumas tai, kad klubas neperpildytas žmonių, prie treniruoklių nereikia laukti eilės, salėje erdvu. Ir šiaip klubo tvarka ir švara patiko. Kogero didžiausias minusas, tai visgi didoka paslaugų kaina, imant neribotą abonementą. Nors nėra ka lyginti su forum palace sporto klubu, kur kaina apie 400Lt . O beto, sporto klube VS-Fitness Oze, gera kaina ( tik 149Lt) dienos metu. Taigi merginos, apsilankykit, ivertinsit pacios smile.gif)
Atsakyti
Visai neturiu laiko sportuoti, lieka tik savaitgaliai, mėnesio abonimento pirkti neapsimoka , lieka tik vienkartiniai apsilankymai. na bet jei gana brangūs, ypač savaitgaliais . Pigiausiai, ką radau, ir kur buvau Bodygym -30 litų, ar dar yra kokių sportų klubų , kur būtų pigiau arba bent jau tiek pat.
Atsakyti