Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ar vyras?

QUOTE(Reika @ 2010 11 30, 12:09)
tiksliau ne nuo motinu priklausomi ,o nuo savo tevu priklausomi kudikiai(o ne kazkokie bambliai smile.gif )

ar jus mastot,kad jei jau seimoje atsiranda vaikas tai tik mamaos pareiga juo rupintis? doh.gif  gi ir teveliai turi rupintis vaikais,kad butu islaikyta pusiausvyra namuose

tai kad daznai mamytes pacios neprileidzia teveliu prie vaiku. Mato, kaip vyras negrabiai keicia sauskelnes ir neapsikentus sako, duoks, as pati! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 11 30, 12:25)
Mano sunui 19, dukrai 20.
Isikandus as nesilaikau nieko. Norai pildosi, jei i norus idedi atitinkamu pastangu.
Apie vaiku padejima mums sunku isivaizduoti, nes paprastai jiems reikia pagalbos. Cia jiems - nuolat truksta pinigu ir kitokios pagalbos.

Amzinas tas dalykas (vyras) ar ne - priklauso nuo musu paciu. Mano vaikai jau iseje - tai yra normalu.

As egoiste - dabar as noriu gyventi savo gyvenima, o ne vaiku gyvenima. Ka galejome, ta daveme. Vaikai jau nebe vaikai, o suauge zmones.

Turėti savo gyvenimą reikia visada: tiek prieš vaikų susilaukiant, tiek juos auginant, tiek išleidus iš po sparnelio.

Visgi aš lieku prie nuomonės, kad meilė nėra riboto dydžio, kurią reikia kažkaip skirstyt.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 11 30, 12:17)
Žinoma, kad abiejų tėvų, tačiau imant kūdikius iki tam tikro amžiaus (kai kurie psichologai sako, kad tėčio labiau reikėti pradeda nuo 6-erių), vaikai būna labiau prisirišę prie motinų (maitinimas krūtimi, rūpinimasis higiena, švelnumas, ir t.t.)
Papildyta:

Taip.

doh.gif mano brangiauses ir pampersus keite ir didziavosi,kad kol buvau isvykus pirmasis pamate vaiko zingsniukus, maude ji,maitino ir ka vyras negali be sunaus net 3dienu pabuti issiilgsta, mazasis be tetes depresuoja jau 4diena ( cia pas senelius bunant)

negi jus pagimdysit ir viska viena pati darysit? tai velniskai sunku,o vyras yra tam kad padetu gi,nes tai ir jo kunas bei kraujas, jo vaikas
Papildyta:
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 11 30, 12:25)
Mano sunui 19, dukrai 20.
Isikandus as nesilaikau nieko. Norai pildosi, jei i norus idedi atitinkamu pastangu.
Apie vaiku padejima mums sunku isivaizduoti, nes paprastai jiems reikia pagalbos. Cia jiems - nuolat truksta pinigu ir kitokios pagalbos.

Amzinas tas dalykas (vyras) ar ne - priklauso nuo musu paciu. Mano vaikai jau iseje - tai yra normalu.

As egoiste - dabar as noriu gyventi savo gyvenima, o ne vaiku gyvenima. Ka galejome, ta daveme. Vaikai jau nebe vaikai, o suauge zmones.

senatveje vaiku pagalba bus oj kokia svarbi,patikekit.
Jei tetis i ligonine gulasi, as begu viska metusi pas ji,kad pasirupinciau juo,nes mama isvykusi ir negali...as neturiu galimybiu materialiai islaikyti tevu,bet fiziskai galiu jiems padeti.
Ar bus vyras ar jus, gali parodyti laikas, nes kiekviena gali partrenkti masina nors ir siandien...tada liktumet viena ir ka toliau jums vaikai butu toks niekas? kazkaip keistai skamba,kad jums tie vaikai nereikalingi, negi gimdete ir auginot taip sunkiai,kad savotiskai nebenorit ju?(cia is dalies mano mociute tokia, savo vaikams visada sake,kad as jusu nemyliu,jus man nereikalingi,nereik jusu...prireike,tik kai vyras mire ir liko viena kaip pirstas)
Atsakyti
60 proc savo dėmesio vyras ir moteris skiria vienas kitam, o nuo abiejų likusius 80 proc. abu skiria vaikams:). manau, kad vaikams nebus per daug?smile.gif
Atsakyti
O jums visoms vaikai dėmesio neskiria? Ar jų procentai beverčiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 11 30, 13:50)
doh.gif  mano brangiauses ir pampersus keite ir didziavosi,kad kol buvau isvykus pirmasis pamate vaiko zingsniukus, maude ji,maitino ir ka vyras negali be sunaus net 3dienu pabuti issiilgsta, mazasis be tetes depresuoja jau  4diena ( cia pas senelius bunant)

negi jus pagimdysit ir viska viena pati darysit? tai velniskai sunku,o vyras yra tam kad padetu gi,nes tai ir jo kunas bei kraujas, jo vaikas
Papildyta:

senatveje vaiku pagalba bus oj kokia svarbi,patikekit.
Jei tetis i ligonine gulasi, as begu viska metusi pas ji,kad pasirupinciau juo,nes mama isvykusi ir negali...as neturiu galimybiu materialiai islaikyti tevu,bet fiziskai galiu jiems padeti.
Ar bus vyras ar jus, gali parodyti laikas, nes kiekviena gali partrenkti masina nors ir siandien...tada liktumet viena ir ka toliau jums vaikai butu toks niekas? kazkaip keistai skamba,kad jums tie vaikai nereikalingi, negi gimdete ir auginot taip sunkiai,kad savotiskai nebenorit ju?(cia is dalies mano mociute tokia, savo vaikams visada sake,kad as jusu nemyliu,jus man nereikalingi,nereik jusu...prireike,tik kai vyras mire ir liko viena kaip pirstas)

Labai sunku diskutuot, kai iskreipiami zodziai. As sakiau, kad man vaikai niekas ir jie man nereikalingi? As kalbu apie tai kaip paskirstau demesi, t.y. man vaikai nera svarbiau uz vyra. As savo vaikam niekada nesakiau, kad jie man nereikalingi. As jiems padedu ir padesiu kiek galesiu. Be to issauginau juos savarankiskomis asmenybemis. Ar pades jie man - laikas parodys.
Jei kalbet apie mirti, tai mirti rytoj gali bet kas - vyras, vaikas ir as pati. Cia taip galima nusivaziuot, kad pvz. 2012 m. bus vistiek pasaulio pabaiga ir todel galima atitinkamai gyvent.
Galvoti apie mirti, tai negyventi, o vegetuoti.
As norejau bei noriu gyventi ir savo (musu) su vyru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglaitė 32: 30 lapkričio 2010 - 12:18
jusu vaikai jau dideli ir iseja is namu...
dabar permastykit,kidek demesio reikejo vaikams ir kiek judviem su vyru?
dabar vaikams tikiu uztenka ten karta i menesi susitikti,tai normalu...

bet kai lyginamas demesys mazam vaikui ir vyrui,tai atsiprasau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 30 lapkričio 2010 - 12:34
na ir kas, kad išeina vaikai iš namų? ką, tada meilė jiems sumažėja??? Vyras greičiau išeis pas jaunesnę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 29, 10:50)
Atimkit iš manęs vyrą-aš išgyvensiu. atimkit vaiką-manęs nebeliks. vat ir visi procentai. Šiaip nemanau, kad tas meiles galima lyginti. per daug skirtingos.

Pasirašau 100 proc. po pirmu ir antru sakiniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 30 lapkričio 2010 - 14:13
QUOTE(Reika @ 2010 11 30, 14:34)
jusu vaikai jau dideli ir iseja is namu...
dabar permastykit,kidek demesio reikejo vaikams ir kiek judviem su vyru?
dabar vaikams tikiu uztenka ten karta i menesi susitikti,tai normalu...
bet kai lyginamas demesys mazam vaikui ir vyrui,tai atsiprasau.

Nieks nalygina mazo vaiku, kuriuo privalu rupintis abiems ir vyro. Kalba eina aplamai.
Taciau, neretai buna, kad vaikai jau toli grazu nebe mazi, bet kai kuriu mamu demesys islieka didziausias jiems. Apie ka tai sako? Manau, kad apie tai jog sutuoktiniams nelabai yra ka apie kalbeti, kaip sakoma "meile susiskalbe su vystyklais". Neretas atvejis, kad vaikams palikus namus ir santuoka isyra (taip teigia psichologai). Cia aisku gali buti daug visokiu priezasciu, bet neatmeskim ir to, kad jei vyras buvo antraeilis, tai jis ir lieka antraeiliu.
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 30, 15:02)
na  ir kas, kad išeina vaikai iš namų? ką, tada meilė jiems sumažėja??? Vyras greičiau išeis pas jaunesnę  biggrin.gif

Meile nesumazeja, o iseit gali ir moteris pas jaunesni, turtigesni ir t.t.
Atsakyti
aga, taip ir įsivaizduoju biggrin.gif guoskimės guoskimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 29, 12:50)
Atimkit iš manęs vyrą-aš išgyvensiu. atimkit vaiką-manęs nebeliks. vat ir visi procentai. Šiaip nemanau, kad tas meiles galima lyginti. per daug skirtingos.

Atimkit vyra, atimkit vaika, atimkit tevus ir t.t.
Ar apie atemimus eina kalba?

Ir dar labai daug kas priklauso kokie tie santykiai yra su vaikais, su vyru.
Yra poru (ju l.nedaug), kurios yra kaip viena esybe.
Atsakyti