QUOTE(juzė @ 2010 11 30, 12:17)
Žinoma, kad abiejų tėvų, tačiau imant kūdikius iki tam tikro amžiaus (kai kurie psichologai sako, kad tėčio labiau reikėti pradeda nuo 6-erių), vaikai būna labiau prisirišę prie motinų (maitinimas krūtimi, rūpinimasis higiena, švelnumas, ir t.t.)
Papildyta:
Taip.

mano brangiauses ir pampersus keite ir didziavosi,kad kol buvau isvykus pirmasis pamate vaiko zingsniukus, maude ji,maitino ir ka vyras negali be sunaus net 3dienu pabuti issiilgsta, mazasis be tetes depresuoja jau 4diena ( cia pas senelius bunant)
negi jus pagimdysit ir viska viena pati darysit? tai velniskai sunku,o vyras yra tam kad padetu gi,nes tai ir jo kunas bei kraujas, jo vaikas
Papildyta:
QUOTE(Eglaitė 32 @ 2010 11 30, 12:25)
Mano sunui 19, dukrai 20.
Isikandus as nesilaikau nieko. Norai pildosi, jei i norus idedi atitinkamu pastangu.
Apie vaiku padejima mums sunku isivaizduoti, nes paprastai jiems reikia pagalbos. Cia jiems - nuolat truksta pinigu ir kitokios pagalbos.
Amzinas tas dalykas (vyras) ar ne - priklauso nuo musu paciu. Mano vaikai jau iseje - tai yra normalu.
As egoiste - dabar as noriu gyventi savo gyvenima, o ne vaiku gyvenima. Ka galejome, ta daveme. Vaikai jau nebe vaikai, o suauge zmones.
senatveje vaiku pagalba bus oj kokia svarbi,patikekit.
Jei tetis i ligonine gulasi, as begu viska metusi pas ji,kad pasirupinciau juo,nes mama isvykusi ir negali...as neturiu galimybiu materialiai islaikyti tevu,bet fiziskai galiu jiems padeti.
Ar bus vyras ar jus, gali parodyti laikas, nes kiekviena gali partrenkti masina nors ir siandien...tada liktumet viena ir ka toliau jums vaikai butu toks niekas? kazkaip keistai skamba,kad jums tie vaikai nereikalingi, negi gimdete ir auginot taip sunkiai,kad savotiskai nebenorit ju?(cia is dalies mano mociute tokia, savo vaikams visada sake,kad as jusu nemyliu,jus man nereikalingi,nereik jusu...prireike,tik kai vyras mire ir liko viena kaip pirstas)