QUOTE(Big_trouble @ 2010 05 19, 10:33)
Vakar su viena drauge beplepant užkliuvo vienas sakinukas, kurį ji pasakė. O skambėjo maždaug taip - kad vaikai jai svarbiau, nei vyras. Ji skiria visą savo dėmesį vaikams, atiduoda visą save jiems.Vyras tik kaip vyras, kuris rūpinasi šeima, kad natūralu, jog jis turi būti, kaip šeimos galva. Ir pagalvojau, ar taip pat mano visos mamos, auginančios savo vaikus? Ar vaikai turi priklausyti tik motinai ir motina turi atsiduoti tik jiems?
Aš visuomet maniau, kad vaikai - dviejų žmonių kūrinys, kuriuos auklėja, augina, kuriais rūpinasi abu.Bet vyras ir žmona turi būti svarbiausi vienas kitam, turi laikyti tarpusavio ryšį nuolat.Nes vaikai užaugs ir išeis.O kaip tada mamai, kuri buvo visa vaikuose?Ji verks kruvinomis ašaromis, kad vaikai išėjo ir prakeiksmais ludės marčias ar žentus, nes atėmė iš jos gyvenimo prasmę?
Ar aš čia labai savanaudė ir nusišneku?
Aš visuomet maniau, kad vaikai - dviejų žmonių kūrinys, kuriuos auklėja, augina, kuriais rūpinasi abu.Bet vyras ir žmona turi būti svarbiausi vienas kitam, turi laikyti tarpusavio ryšį nuolat.Nes vaikai užaugs ir išeis.O kaip tada mamai, kuri buvo visa vaikuose?Ji verks kruvinomis ašaromis, kad vaikai išėjo ir prakeiksmais ludės marčias ar žentus, nes atėmė iš jos gyvenimo prasmę?
Ar aš čia labai savanaudė ir nusišneku?

Sorry, bet tikrai truputi nusisneki. Naturalu ir normalu, kad vaikai yra svarbiau uz antra puse, tiek vyrams, teik moterims. Vaikai - tai tavo kunas ir kraujas, taves pratesimas, mazi zmones, kurie reikalauja daug rupescio, priezuros ir demesio kol mazi, ir netgi kol suauga jiems nuolat reikia tiek materialinio, tiek moralinio palaikymo, kad uzaugtu pilnavertemis asmenybemis. O antra puse - su jomis buna visaip, buna tokiu situaciju, kad vakar viena, siandien jau kita... Bet vaikai VISADA isliks vaikais, kas bebutu. Netgi suauge, jau kuriantys savo gyvenimus, jie visada liks tavo kunas ir kraujas, atves anukus pasidziaugti (beje, kaip gyvenimo praktika rodo, seneliai myli ir lepina savo anukus net labiau, nei lepino savo vaikus