Aš taip pat laukčiau šio sakinio paaiškinimo. Visuomet maniau, kad mylėti nepriversi.O pasirodo yra ir manančių, jog turi mylėti, nors nenori... Ar kažką blogai interpretuoju?
Tai tiesiog jaučiama... Pereik su žmogum per ugnį ir vandenį.Jei jis vis dar su tavim ir tu vis dar nori būti su juo ir nieko kito nematai savo gyvenime, ateina ir toks suvokimas.
Aš tai suprantu dviejų žmonių (pilnų ir vientisų) partnerystę.
Dar, ėjimą gyvenimu kartu,
kartais susikibus rankomis,
kartais atsukus viens kitam nugaras,
kartais vienam pasiremiant ant kito,
tai nutolstant, tai vėl priartėjant,
bet, kad būti kažkieno antra puse- tai man nedaeina...
Na, ir neprivalo mūsų nuomonės ir požiūriai sutapti. Tam ir užvedžiau temą, kad buvo įdomu, kaip mąsto kitos moterys... Nes, kaip minėjau, teko susidurti su gana radikalia ir griežta kitokia nuomone nei mano.
o man atrodo viska ka tu cia isvradinai ir vadinasi - antra puse. nebutinai gi turi buti viskas gerai, tikrai kartais ir nutolsti ir priarteji, bet jeigu tu saugosi tuos santykius ir isgyvensi su tuo zmogumi iki mirties tada gi ir galima teigti kad jis buvo tavo antra pusele. bet tikrai jeigu tu jam neskirsi demesio ir jeigu tu manai kad jis yra ir visada bus salia nepaisant nieko ir tai naturalu - tai kokios tuos tvirtai susikibusios dvi puseles bebutu jos gali ir suskilti.
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.