Bet ir mes vaikai turime jiem atsidekuoti. kaip sakoma jums atkersis musu anukai. ir tai tikrai tiesa, nes tik dabar, kai as turiu vaika as suprantu visas mamos kancias ir stengiuosi skambinti kiekviena diena ir lankyti taip daznai kaip imanoma. bet gerai kad ji turi artima zmogu arti saves kiekviena diena - savo vyra. man ramiau. as zinau, kad jeigu siandien nenuvaziuosi, man pranes jei kas atsitiks. o vat mano pazistamos mama buvo viena, dukra nuvaziavo vakar, siandien nusprende nevaziuoti, rytoj kazkas sutrukde, o poryt isilauzius i duris rado lavona.
QUOTE(helen @ 2010 05 21, 16:13)
Bet ir mes vaikai turime jiem atsidekuoti. kaip sakoma jums atkersis musu anukai.
Niekas ir nesako, kad turime visiškai išsibraukti iš tėvų gyvenimo.

Tėvus reikia gerbti, reikia mylėti ir reikia jais rūpintis.Jei ne jie, mūsų čia nebūtų. Bet tai turi būti daroma laisva valia, su meile ir nuoširdumu.
QUOTE(Pekutis_SM @ 2010 05 21, 16:10)
O turėtų džiaugtis, kad vaikams gerai... Turėtų džiaugtis laiku, kuris dabar skirtas tik jiems... Žinoma, to tėvams nepaaiškinsi. Tai reikia suvokti kiekvienai porai dar auginant vaikus...
Tai jie dziaugiasi ir palaiko mus, visais atvejais. Kartais jauciuosi, kaip visciukas, kuris moko vista

QUOTE(Deiman @ 2010 05 20, 18:34)
jei atsakyčiau į temos klausimą, kam daugiau vietos širdyje, tai manojoje - vaikui. juk vaikas yra mano kūnas ir kraujas. tai kas, kad užaugęs išeis, vistiek visada užims didžiausią dalį mano širdies, vistiek liks gilus ryšys. o vyrai kartais būna tik laikinai, taigi...
palaikau sita nuomone

QUOTE(Pekutis_SM @ 2010 05 21, 14:38)
Norėjau pasakyti, kad visiškai save atiduoti vaikams tam, kad senatvėje jie tavimi rūpintųsi - šiek tiek savanaudiška.
Niekada nesu taip pagalvojusi, kad auginu sunu tam, kad kazkada manim pasirupintu...gal senatvej kitaip galvosiu

QUOTE(ulrika @ 2010 05 21, 16:19)
Tai jie dziaugiasi ir palaiko mus, visais atvejais. Kartais jauciuosi, kaip visciukas, kuris moko vista
sakau jus pakeliaukit, paatostogaukit, leiskit laika savo malonumui...kur tau, dirba, plesosi...daugiau jau nebesikisu, suauge zmones juk...

Tai taip. Patys gali nuspręsti kaip jiems geriau.

QUOTE(Pekutis_SM @ 2010 05 21, 16:17)
Niekas ir nesako, kad turime visiškai išsibraukti iš tėvų gyvenimo.
Kalba eina apie tai, kad mamos ne visada sąžiningai elgiasi reikalaudamos atsilyginti už tai, kad augino, auklėjo, prižiūrėjo.
Tėvus reikia gerbti, reikia mylėti ir reikia jais rūpintis.Jei ne jie, mūsų čia nebūtų. Bet tai turi būti daroma laisva valia, su meile ir nuoširdumu.

o galima patikslinti kaip tai ne visada saziningai elgiasi? jeigu man mama sako, kad tu mane visai pamirsai, retai atvaziuoji ir tai tiesa - tai nesaziningai?
o as manau kad meile vyrui ir meile vaikui yra du visiskai skirtingi dalykai.. galima myleti abu lygiai vienodai stipriai tik tos meiles yra visiskai kitokios...

Nesuprantu aš to arba - arba
Čia juk ne varžybos kokios... O širdis - tai ne kažkokia teritorija, kurią galima gabalais suskirstyti, kuoliukus sukalti - va čia vyro žemės, čia sūnaus, čia tėvų... Na, kaip galima išmatuoti meilę?
Bent jau man, abu mano vyrai, didysis ir mažasis, vinodai mylimiausi, svarbiausi, reikalingiausi ir visokiausi
Ir dar, jei žmogaus interesai apsiriboja viena vienintele sfera - tai nieko gero neatneša. Turiu artimoje aplinkoje porą pavyzdžių iš serijos: Aš tau viską paaukojau, tik dėl tavęs gyvenau, o tu - nedėkingas padaras. Bėda ten visiška. Graudu, kad žmonės taip kankinasi ir savo mylimus žmones kankina...

Bent jau man, abu mano vyrai, didysis ir mažasis, vinodai mylimiausi, svarbiausi, reikalingiausi ir visokiausi

Ir dar, jei žmogaus interesai apsiriboja viena vienintele sfera - tai nieko gero neatneša. Turiu artimoje aplinkoje porą pavyzdžių iš serijos: Aš tau viską paaukojau, tik dėl tavęs gyvenau, o tu - nedėkingas padaras. Bėda ten visiška. Graudu, kad žmonės taip kankinasi ir savo mylimus žmones kankina...
QUOTE(Raga @ 2010 05 21, 14:22)
Neįsivaizduoju, kaip tai būtų įmanoma, ir kokiu būdu palyginti ar pamatuoti?... Ir ką reiškia turi mylėti?
Jausmu nepamatuosi

Cia jau prie zodziu kabinejimasis

Papildyta:
QUOTE(Big_trouble @ 2010 05 21, 14:26)
:
Aš taip pat laukčiau šio sakinio paaiškinimo. Visuomet maniau, kad mylėti nepriversi.O pasirodo yra ir manančių, jog turi mylėti, nors nenori... Ar kažką blogai interpretuoju? 

Idomia isvada padarete is mano pasakymo

Pirmenybė vaikams širdyje vienareikšmiškai. Tai net nepalyginami dalykai. Vyrą galima pakeisti, o vaikas- vienintelis ir nepakartojamas.
QUOTE(tigra_111 @ 2010 05 21, 20:32)
Jausmu nepamatuosi
Ar gali nemyleti savo seimos nario?
Istrink is to sakinio zodeli 'turi' gal geriau pasidarys
Kalba eina, kad seimoje mylime vieni kitus vienodai, cia atsakymas i temos autores klausima "Vaikai ar vyras" ???
Papildyta:
Geriau isiskaitykite ka rasau, gal tada suprasite
Niekad nekalbu ir nerasau apie meile per prievarta, kazkokia nesamone
Ps. Kaip gali nemyleti vaiku ar vyro
Vyra myli kaip savo antra puse, o vaikai yra bendros meiles vaisiai kuriuos myli motiniska meile 

Papildyta:

As isvada padariau is pacios parasytu zodziu. Ir ko taip pykti reikia?

Papildyta:
QUOTE(Jazza @ 2010 05 21, 20:24)
Nesuprantu aš to arba - arba
Čia juk ne varžybos kokios... O

Sutinku, kad ne varzybos.

Papildyta:
QUOTE(helen @ 2010 05 21, 17:28)
o galima patikslinti kaip tai ne visada saziningai elgiasi? jeigu man mama sako, kad tu mane visai pamirsai, retai atvaziuoji ir tai tiesa - tai nesaziningai?
Manau, tureta omenyje tas, kad mamos manipuliuoja vaiku jausmais.O GAL IR KLYSTU...

QUOTE(Big_trouble @ 2010 05 21, 19:46)
Nepykstu