Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ar vyras?

vaikas man yra pats svarbiausias ir pats paciausias pasaulyje. vyras viena diena yra kita jo gali nebebuti. o vaikas liks visa gyvenima mano vaiku, kad ir gyventume per didziulius atstumus. tik nezinau kai turesiu daugiau vaiku ar visus mylesiu vienodai. siuo metu neisivaizduoju kad galeciau dar viena vaikiuka myleti tiek pat stipriai kaip myliu sunu. atrodo sirdis jau pilna meiles ir nebera vietos kitam. bet kai bus antras gal ir sirdis mano padides, kad tilptu dar ir antram meiles
Atsakyti
Vaikas- tavo kraujas, vyras- viena diena jis yra, kita nebe (tokia realybe)... Sena tiesa tokia, kad vyras- mazas vaikas, jeigu neskirsi demesio jis rodys ozius ax.gif tai va, reikia moketi laviruoti bigsmile.gif
Atsakyti
o negali uzimti tiek pat vietos 50/50?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 12 07, 08:09)
o negali uzimti tiek pat vietos 50/50?

ne.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 12 05, 13:06)
atrodo sirdis jau pilna meiles ir nebera vietos kitam. bet kai bus antras gal ir sirdis mano padides, kad tilptu dar ir antram meiles

ir antram ir treciam ir...... desimtam biggrin.gif 4u.gif va tokia yra mamos širdis
Atsakyti
skaitau ir negaliu tuo patikėti ką matau. g.gif ir kodėl taip yra,galvoju..ar vyrai tokie netikę ar nebėra meilės???kad kai kurios vaikus myli labiau nei vyrus. man tai yra nesuprantamas dalykas schmoll.gif juk vaikas yra dviejų žmonių,o ne vienos motinos,kas čia to per kvailas nusisavinimas? lotuliukas.gif juk tiek vyras pats mylimiausias taip pat ir vaikas ,jei man reiktų rinktis kurį labiau myliu nedvejodama pasakyčiau jog ir vyrą ir vaiką(vaikus),nes man jie patys brangiausi žmonės,jie mano šeima. wub.gif
tad dar karta nesuprantu kaip galima skirstyti meile?isskyrus jei vyras pašlemėkas,tada taip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 12 07, 16:19)
skaitau ir negaliu tuo patikėti ką matau. g.gif ir kodėl taip yra,galvoju..ar vyrai tokie netikę ar nebėra meilės???kad kai kurios vaikus myli labiau nei vyrus. man tai yra nesuprantamas dalykas schmoll.gif juk vaikas yra dviejų žmonių,o ne vienos motinos,kas čia to per  kvailas nusisavinimas? lotuliukas.gif  juk tiek vyras pats mylimiausias taip pat ir vaikas ,jei man reiktų rinktis kurį labiau myliu nedvejodama pasakyčiau jog ir vyrą ir vaiką(vaikus),nes man jie patys brangiausi žmonės,jie mano šeima. wub.gif
tad dar karta nesuprantu kaip galima skirstyti meile?isskyrus jei vyras pašlemėkas,tada taip. 4u.gif

leisk spesiu - esi neseniai istekejusi ir neturi vaiku smile.gif
o su vyrais buna ir taip kaip rusai sako - liubil 5 let, va vtornik razliubil (mylejau 5 metus, antradieni nustojau), tai su vaikais taip niekada neatsitiks mirksiukas.gif
na bet as realiste, gal romantikai ir kitaip pasauli mato, bet man moteru noras iskelti vyra auksciau visko - savigarbos stoka atrodo mirksiukas.gif cia taip pastebejimas is gyvenimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 07 gruodžio 2011 - 16:57
QUOTE(Echmėja @ 2011 12 07, 17:19)
skaitau ir negaliu tuo patikėti ką matau. g.gif ir kodėl taip yra,galvoju..ar vyrai tokie netikę ar nebėra meilės???kad kai kurios vaikus myli labiau nei vyrus. man tai yra nesuprantamas dalykas schmoll.gif juk vaikas yra dviejų žmonių,o ne vienos motinos,kas čia to per  kvailas nusisavinimas? lotuliukas.gif  juk tiek vyras pats mylimiausias taip pat ir vaikas ,jei man reiktų rinktis kurį labiau myliu nedvejodama pasakyčiau jog ir vyrą ir vaiką(vaikus),nes man jie patys brangiausi žmonės,jie mano šeima. wub.gif

pritariu. drinks_cheers.gif
jei atsakant i tema, tai issisirsiu is mases. vyrui . rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 07 gruodžio 2011 - 19:22
QUOTE(VIVULIA @ 2011 12 07, 17:55)
leisk spesiu - esi neseniai istekejusi ir neturi vaiku smile.gif
o su vyrais buna ir taip kaip rusai sako - liubil  5 let, va vtornik razliubil (mylejau 5 metus, antradieni nustojau), tai su vaikais taip niekada neatsitiks  mirksiukas.gif
na bet as realiste, gal romantikai ir kitaip pasauli mato, bet man moteru noras iskelti vyra auksciau visko - savigarbos stoka atrodo mirksiukas.gif  cia taip pastebejimas is gyvenimo...

mieloji kur jus matot kad vyras butu iskeliamas?as tik pabreziau jog skirstyt ka myli labiau yra slykstu. doh.gif as save gerbiu ir mylimus zmones lygiai taip pat ,tad tokios kaipo jus nusisavintojos ir yra tusti zmones
(na bet tema cia tokiom kurios skiirto,tad net gincytis yra beviltiska,nes jos nepasitiki vyrais,mano kad jie ims ir pabegs,o va vaikas tai visada liks schmoll.gif daug kas priklauso nuoi santykiu,o ir tai tiek mamos tiek teciau savo vaikusgaliausiai paleidzia,nes jie patys susikure seima..
o ir tai romantike but nereikia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlinukė @ 2010 05 19, 11:33)
Vakar su viena drauge beplepant užkliuvo vienas sakinukas, kurį ji pasakė. O skambėjo maždaug taip - kad vaikai jai svarbiau, nei vyras. Ji skiria visą savo dėmesį vaikams, atiduoda visą save jiems.Vyras tik kaip vyras, kuris rūpinasi šeima, kad natūralu, jog jis turi būti, kaip šeimos galva. Ir pagalvojau, ar taip pat mano visos mamos, auginančios savo vaikus? Ar vaikai turi priklausyti tik motinai ir motina turi atsiduoti tik jiems?
Aš visuomet maniau, kad vaikai - dviejų žmonių kūrinys, kuriuos auklėja, augina, kuriais rūpinasi abu.Bet vyras ir žmona turi būti svarbiausi vienas kitam, turi laikyti tarpusavio ryšį nuolat.Nes vaikai užaugs ir išeis.O kaip tada mamai, kuri buvo visa vaikuose?Ji verks kruvinomis ašaromis, kad vaikai išėjo ir prakeiksmais ludės marčias ar žentus, nes atėmė iš jos gyvenimo prasmę?
Ar aš čia labai savanaudė ir nusišneku? g.gif

Studiju metais turejau tokia pedagogikos profesore.., kuri palaidojo savo vyra, kaip jos sunus, regis, dar buvo nedidelis.. Ji, sakyciau, labai tikinti, viena tu zmoniu, kurie smerkia kitus, kai sie neseka kataliku nurodytu keliu.. Anyway.. Ji pasakojo savo gyvenimo tragedija ir pasake, kad kai iskyla mirties klausimas.., verciau turetu mirti vaikas, nei suauges zmogus, vyras, ar zmona.. Mane sie zodziai truputi sokiravo.., bet jos paaiskinimas.., jog vienas dar nespejo pazinti gyvenimo.., o kitam, sukurus gyvenima, is jo iseiti tikrai sunku, ir sunku visiems kitiems, tikrai vertas minuteles pasvarstymo (I think).
vaikai isties yra Dievo dovana, bet reikia viska sverti blaiviai.. Jei vyras nevertina seimos pats, tada galiu suprasti ta maza kieki demesio ir rupescio jam.. bet tik ne darnioj, puoselejamoj seimoj.
Atsakyti
Kaip kazkas sake, vaikai-musu gyvenimas,o vyrai-tik praeiviai jame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 12 07, 23:40)
mieloji kur jus matot kad vyras butu iskeliamas?as tik pabreziau jog skirstyt ka myli labiau yra slykstu. doh.gif as save gerbiu ir mylimus zmones lygiai taip pat ,tad tokios kaipo jus nusisavintojos ir yra tusti zmones
(na bet tema cia tokiom kurios skiirto,tad net gincytis yra beviltiska,nes jos nepasitiki vyrais,mano kad  jie ims ir pabegs,o va vaikas tai visada liks schmoll.gif daug kas priklauso nuoi santykiu,o ir tai tiek mamos tiek teciau savo vaikusgaliausiai paleidzia,nes jie patys susikure seima..
o ir tai romantike but nereikia. bigsmile.gif

doh.gif ka tu zinai apie mane kad taip drasiai purvais drabstaisi bigsmile.gif
be to tema ne apie tai moralu ar ne lyginti meile vyrui ir vaikams tongue.gif
kaltini mane kad savinuosi vyra/ vaikus bigsmile.gif nea, brangioji, nieko neuzdarau i narveli ir pati i ji nelendu. Galima myleti vyra iki isprotejimo, o rytoj sutikti kita ir vel skraidyt ant sparnu, galima juos mylet abu is kart arba pirmojo pradet nekest, bet, branute, su vaikai yra visai kitaip. Jokios aplinkybes ir peripetijos neisbrauks mano meiles vaikam is sirdies. NIEKADA. O vat kad ryt poryt, po 10 metu ar vis dar mylesiu savo vyra - nesu garantuota tongue.gif Svarbaiusia kad siandien myliu ir esu mylima tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 08 gruodžio 2011 - 11:40