Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai ar vyras?

Mano širdyje didesnę vietą užima vaikai. Juk vaikai du, o vyras vienas, tai taip natūraliai ir išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 12 08, 12:01)
Kaip kazkas sake, vaikai-musu gyvenimas,o vyrai-tik praeiviai jame  smile.gif

Labai net klystate. Vaikai nera musu nuosavybe, nei musu gyvenimas, mes tik jiems tramplynas tarpine stotele i savo, tikraji gyvenima.

Pritariu Echmėjai.

VIVULIAi, esu laimingai istekejusi, jau uzauginusi sunu (jei ka) ax.gif

Gal tokias, i vaikus savo meile susitelkusias moterys meta vyrai, jog jos yra nelankscios, nes negeba gyvenimo eigoje vietomis keisti prioritetus. Tiesa, veliau jas meta ir vaikai, kai sukuria savo gyveima, ypac, kai jos savo meile ima juos dusinti, santazuoti, manipuliuoti.

As labiausiai myli TA, kuriam siuo metu reikia daugiau mano meiles, demesio. Bus kita diena, bus kita situacija, tuomet ir ziuresiu, kam mano meile, demesys bus labiau reikalingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 gruodžio 2011 - 18:43
QUOTE(Moonte @ 2011 12 11, 18:23)
Vaikai nera musu nuosavybe, nei musu gyvenimas, mes tik jiems tramplynas tarpine stotele i savo, tikraji gyvenima.
Gal tokias, i vaikus savo meile susitelkusias moterys meta vyrai, jog jos yra nelankscios, nes negeba gyvenimo eigoje vietomis keisti prioritetus. Tiesa, veliau jas meta ir vaikai, kai sukuria savo gyveima, ypac, kai jos savo meile ima juos dusinti, santazuoti, manipuliuoti.

su sitais teiginais sutinku visu 100%.
kodel Jums atrodo, kad tos kurios pasisako, kad rinktusi vyra, yra susitelkusios tik i vaikus? Nzn, man seima kur kas daugiau nei vyro ir moters meile. Myliu tiek vyra tiek vaikus, tiek musu suni, bet jei jau tektu rinktis (neduok Dieve) visu pirma galvociau ne kas geriausia man, vyrui, bet kaip geriausiai isspresti susidariusia situacija taip, kad kuo maziau nukentetu vaikai. Mano vaikai dar mazi tad pakol kas prioritetas - vaikai. o kaip bus veliau niekas nezino (ir aciu Die) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2011 12 11, 23:09)
su sitais teiginais sutinku visu 100%.
kodel Jums atrodo, kad tos kurios pasisako, kad rinktusi vyra, yra susitelkusios tik i vaikus? Nzn, man seima kur kas daugiau nei vyro ir moters meile. Myliu tiek vyra tiek vaikus, tiek musu suni, bet jei jau tektu rinktis (neduok Dieve) visu pirma galvociau ne kas geriausia man, vyrui, bet kaip geriausiai isspresti susidariusia situacija taip, kad kuo maziau nukentetu vaikai. Mano vaikai dar mazi tad pakol kas prioritetas - vaikai. o kaip bus veliau niekas nezino (ir aciu Die)  4u.gif

Manau jus norejote parasyti priesingai, "rinktusi vaikus".

Is esmes, manyciau, bandymas ireminti prioritetus seimoje yra klaidingas is esmes. Na gerai, as suprantu ABIEJU TEVU nora suteikti vaikams sauguma ir mele. Bet tai nereiskia, kad meile sutuoktiniui gali buti del to silpnesne, ar stipresne. Vien todel, kad tai tarpusavyje nesusije dalykai. Meiles skirtingos, jos viena kita paildo, nes sakyciau, dar suteikia bendrumo jausma, patiriant tos teviskos/motiniskos meiles jausma, kuri gali patirti savo sutuoktinio/-es deka. Musu vaikai yra to paties sutuoktinio/-es dalis, ne vien musu. Myledami savo vaikus, mes per juos mylime ir sutuoktini.

Juk buna taip, kad myledami moteris vyrai priima, net pamilsta ir ju vaikus, nes tai ju mylimu moteru neatsiejama dalis.

Todel man kaikuriu moteru komentarai apie galima vyru laikinuma moteru gyvenime yra alogiski. Vaikai, tai grandis, kuri tvirtai, visam gyvenimui susieja moteri ir vyra.
Atsakyti
aš džiaugiuosi kad mano tėtis labiau mylėjo mamą nei mane ir manau taip ir turėtų būti. vaikams svarbiau kad tėvai mylėtų vienas kitą nei kad juos. o mamos kurios temato savo vaikus ir dar nusišneka dviskaita apskritai kelią šiurpą schmoll.gif
Atsakyti
Mano širdis tur būt labai didelė rolleyes.gif , nes joje užtenka meilei vietos ir vaikams, ir vyrui, ir anūkui wub.gif Ir ne tik, yra dar daug mylimų žmonių wub.gif
Bet pagalvojau, jeigu reikėtų rinktis vieną, vyrą ar vaikus, pasirinkčiau vaikus g.gif Tai išeitų visgi , kad vaikus myliu labiau g.gif tongue.gif
Atsakyti
Man asmeniskai meile vaikui ir vyrui tai yra visiskai skirtingi dalykai. Visos meiles baigtusi gavus i skura ar pajutus, kad su manim elgiamasi nepagarbiai. Prieisingai su vaiku. Kas benutiktu, vistiek myleciau, koks bebutu ir kaip besielgtu. Kai pagalvoji, tfu tfu tfu, bet vyra narkomana ar pijoka daug lengviau isspirt, nei nuosava vaika. Ir skausmas del tokios nelaimes zymiai zymiai stipresnis. Todel pritariu toms, kurioms vaikai svarbiau. Sirdi tikrai labiau skaudetu del vaiko, nei del vyro. Ir baisu man moterys, kurios myli vyrus labiau nei vaikus savo. Tikras pavyzdyz, kai mama labiau jaudinosi vyru, po to jau kitu meiluziu, o vaikai aisku aprengti, aprupinti buvo, bet emociskai visiskai apleisti. Ka norit, ta darykit, kaip norit, taip elgites, spreskit savo problemas patys. Mergaite, db jau moteris kiek zinau apsitvarke, o brolis kalejime sedi. Visgi vyras gali ateit ir iseit, gerai, kurie pasilieka, o vaikai lieka. Kaip sake vienas zymus psichoterapeutas-plaukus dazot ir vaikus gimdot tik del saves.

Ir dar papriestarausiu del to, kad vaikai uzauga ir vsio. Taip uzauga, iseina savarankiskai gyvent (ir aciu dievui biggrin.gif ), bet mama lieka svarbi visada. Bent jau man. Galim su mama pakalbet nuo dazu iki sex pozu, ar padiskutuot apie pomirtini gyvenima,man ji geriausia drauge ir patareja dabar, kai jau uzpakalio valyt nebereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romaievamatilda: 16 gruodžio 2011 - 09:02
As 100% sutinku su pries tai pasisakiusia mamyte 4u.gif O meile vyrui ir vaikui isties labai skirtingi jausmai. wub.gif
Atsakyti
Itariu, mes nesusisnekam. Mane tiesa pasakius glumina moteru poziuris. Cia is tos serijos klausimas, kuri akis tau svarbesne kaire, ar desine?

Na pameginsiu paaiskinti dar paprasciau. Na isiviazduokite, jog Meile yra upe Nemunas. Ji yra PAGRINDINE Lietuvos upe, bet kas bus jei nebutu jo intaku: Merkio, Strevos, Neries, Nevezio, Dubysos, Mituvos, Sysos, Minijos, Sesupes ir t.t. Ar tas Nemunas be ju butu pagrindine upe?

Nesamone lyginti meiles, kaip ir prioritetus, nes jie visi tarp saves persipyne, papildo, itakoja vienas kita, jie neatsiejami.

Rimtai susirgs jusu vyras ir tas vaiko interesu pirminis prioritetas nueisi i antra plana, o tai nera blogai, nes prioritetai, visos tos meiles yra ne statiskos, o tarp saves kintantcios vietomis. Jei vaiko prioritetai tam tikra laiko tarpa pabus trecioje, ketvirtoje vietoje, jis bus maziau mylimas? Tai visai normalu, kad mazo vaiko prioritetas seimoje yra lyderiaujancioje pozicijoje, nes jis silpniausias, bet jei atsiras silpnesne uz ji grandis? O kokia vieta bus suteikta vaikui, kai jam bus 30, 40 metu ir t.t. Viskas siam pasaulyje kinta, nes nera statiska.
Atsakyti
skaitau ir nepagaunu logikos net kodel toks klausimas keliamas kas svarbiau vyras ar vaikas.cia du nesulyginami dalykai.mes esam su vyru o vaikas yra musu.mes ji auginam ,tai musu atsakomybe kad jis uzaugtu isaukletu zmogum ir jis tures testi ta pati,auginti vaikus.net nesuprantu kurioj vietoj butu galima kelti toki klausima kuris svarbesnis.abu svarbus savo vietose ,ir vienas kito vietos neuzims niekad.na buna tokiu mamyciu kurios to nesupranta ir laiko vaika amzina nuosavybe,neduoda jam gyventi net sukurusiam savo seima,bet cia ne vaikas joms svarbus jos cia saves nesupranta kad jau laikas palikti mamytes pareigas.
Atsakyti
Vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2011 12 21, 17:22)
skaitau ir nepagaunu logikos net kodel toks klausimas keliamas kas svarbiau vyras ar vaikas.cia du nesulyginami dalykai.mes esam su vyru o vaikas yra musu.mes ji auginam ,tai musu atsakomybe kad jis uzaugtu isaukletu zmogum ir jis tures testi ta pati,auginti vaikus.net nesuprantu kurioj vietoj butu galima kelti toki klausima kuris svarbesnis.abu svarbus savo vietose ,ir vienas kito vietos neuzims niekad.na buna tokiu mamyciu kurios to nesupranta ir laiko vaika amzina nuosavybe,neduoda jam gyventi net sukurusiam savo seima,bet cia ne vaikas joms svarbus jos cia saves nesupranta kad jau laikas palikti mamytes pareigas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti