Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Realybe @ 2010 06 03, 19:21)
bet juk paprastumas ne pagal pinigus skaiciuojamas..pats modelis nera labai prabangus ir ji atrodo paprasta,bet labai daili mirksiukas.gif

Teko man garbe ja gyvai pamatyti, tai tikrai net nera ka lyginti su maggie sottero ir panasiom taftinem, atlasinem suknem, kurios cia pas mus prabangos virsune biggrin.gif
Ispudingai atrodanti suknele ir mano akimis, tikrai ne paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 06 03, 21:25)
Teko man garbe ja gyvai pamatyti, tai tikrai net nera ka lyginti su maggie sottero ir panasiom taftinem, atlasinem suknem, kurios cia pas mus prabangos virsune  biggrin.gif
Ispudingai atrodanti suknele ir mano akimis, tikrai ne paprasta  mirksiukas.gif

as paprastuma ne tame turejau, kad jinai paprastai atrodo ar kazkas panasaus smile.gif cia omenyje tureta, kad nera apkrauta, neissvarovskinta ir panasiai. garsiu dizaineriu sukneles nebutinai turi buti prabangios ir spindeti is tolo, o ju modeliuojamas sukneles gali rinktis ir paprastuma megstancios moterys smile.gif tai mano manymu si tokia ir yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godazo: 03 birželio 2010 - 19:30
QUOTE(Allur @ 2010 06 03, 20:25)
Teko man garbe ja gyvai pamatyti, tai tikrai net nera ka lyginti su maggie sottero ir panasiom taftinem, atlasinem suknem, kurios cia pas mus prabangos virsune  biggrin.gif

as jos su niekuo nelyginu ir ne ta turejau galvoj. Tiesiog modelis man asmeniskai labai grazus,bet ne perkrautas ir atrodo suknute kukli.O prabangi suknele nebutinai turi but kazkokia atlasine ar taftine smile.gif Paprasta,tai nereiskia,kad prasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 03 birželio 2010 - 19:33
QUOTE(Realybe @ 2010 06 03, 21:32)
as jos su niekuo nelyginu ir ne ta turejau galvoj. Tiesiog modelis man asmeniskai labai grazus,bet ne perkrautas ir atrodo suknute kukli.O prabangi suknele nebutinai turi but kazkokia atlasine ar taftine smile.gif Paprasta,tai nereiskia,kad prasta.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(godazo @ 2010 06 03, 19:28)
as paprastuma ne tame turejau, kad jinai paprastai atrodo ar kazkas panasaus smile.gif cia omenyje tureta, kad nera apkrauta, neissvarovskinta ir panasiai. garsiu dizaineriu sukneles nebutinai turi buti prabangios ir spindeti is tolo, o ju modeliuojamas sukneles gali rinktis ir paprastuma megstancios moterys smile.gif tai mano manymu si tokia ir yra smile.gif

Issvarowskinta biggrin.gif
Tas sijonas ir gelytes su svarowskiais. Ir tos pacios geles dideles ir jose tiek detaliu, ten kiekvienas ziedlapiukas ispaisytas ir pablizgintas... Kaip tikros atrodo...
Ir ten dar nugaroje is tos korsetines medziagos kazkoks didziulis kaspinas susirisa.
Neimanoma nupasakoti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 03 birželio 2010 - 19:41
QUOTE(Allur @ 2010 06 03, 21:37)
Issvarowskinta  biggrin.gif
Tas sijonas ir gelytes su svarowskiais. Ir tos pacios geles dideles ir jose tiek detaliu, ten kiekvienas ziedlapiukas ispaisytas ir pablizgintas... Kaip tikros atrodo...
Ir ten dar nugaroje is tos korsetines medziagos kazkoks didziulis kaspinas susirisa.
Neimanoma nupasakoti... blush2.gif

tai labai saunu, kad jus ja matete gyvai. as tik pasakiau savo nuomone, kad palyginus su suknelemis, kurios savo pustumu, ar sleifo ilgumu uzgozia kartais nuotaka, si labai subtili ir simpatiska. sorry uz zodi paprastumas, bet paziurejus i sia suknele man kyla tokia asociacija ir tikrai i ja pazvelgus apima lengvumas.
kiekvienam savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 06 03, 21:25)

Postas tai first.gif
Atsakyti
sveikutes
nesiau pas siuveja suknele taisyti ir noriu tokios geltytes ant sono ax.gif
gal kas zino koks cia modeliukas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 06 04, 14:22)
sveikutes
nesiau pas siuveja suknele taisyti ir noriu tokios geltytes ant sono  ax.gif
gal kas zino koks cia modeliukas?