Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Olita @ 2010 07 01, 21:27)
O manęs vidinis korsetas negelbsti  doh.gif , tai būsiu su liemenuku, problemos dėl to nematau  ax.gif
Nenoriu atrodyti kažkaip taip
user posted image

O kas cia yra blogai? g.gif
Atsakyti
O man tai šioje foto viskas gerai atrodo smile.gif arba aš kažko neižiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 07 01, 21:15)
O man tai šioje foto viskas gerai atrodo smile.gif arba aš kažko neižiūriu smile.gif

drinks_cheers.gif as ir nematau schmoll.gif g.gif
Atsakyti
as irgi kazko neiziuriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 07 01, 23:27)
as irgi kazko neiziuriu  g.gif

as prie jusu visu ,,nematanciuju'' lotuliukas.gif
Atsakyti
Reiškia, aš priekabi lotuliukas.gif Man negražu, kai po krūtine korsetas užlūžta, čia šitoj foto dar ne taip baisiai, neradau ant greitųjų, bet būna ir baisiau, kai krūtinė kaip dešra kokia atrodo...
dar pavyzdį įdėsiu, gal suprasit
user posted image
Šitoj nuotraukoj tai korsetas, matyt, nelabai aukštos kokybės
O kai pas mane ta krūtinė nemenka, ir korsetas nėra gelžbetoninis, tai be liemenuko niekaip schmoll.gif Kad ir įsiūti ten kaušeliai, bet jie viduj ir kažkaip man nieko neprilaiko, tik padidina unsure.gif
Mano taip atrodo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olita: 02 liepos 2010 - 07:50
Supratau ką turėjai omeny hihihi.gif
Bet man šioje foto visai gražu..išryškėjus krūtinė.Matosi,kad ją turi.Ir ji nenudribus kokia nors.
Matyt nuo krūtinės priklauso vaizdas wink.gif Krūtinė krūtinei nelygu.
Įsivaizduoju ir prastesnį variantą doh.gif
Atsakyti
Olita, dvejose pirmose nuotraukose tai ten net ne korsetas sakyciau o tik pakietintas sukneles virsus. Paskutinej nuotraukoj nezinau. Mano suknelej bus visiskai ne toks variantas. Korsetas isformuotas grynai pagal figyra ir netgi ties klubais ir liemeniu sukonstruotas taip kad "sedetu" ant klubu ir nesmuktu zemyn, jis toks gana kietas niekur net per jokia vieta nesilenkia, kai sediesi toj vietoj kur lenkiasi pilvas jis jau uzsibaigia ir ant jo uzvilkta suknele.
Tu minkstuju korsetu tikrai nesirinkciau nes jie ten kur bent kiek lenkiasi per tas vietas kaip ilinksta ir lieka kaip iluze blink.gif be to smunka zemyn. Geriau tada isvis paprastas virsus nei toks.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 07 02, 09:52)
Olita, dvejose pirmose nuotraukose tai ten net ne korsetas sakyciau o tik pakietintas sukneles virsus. Paskutinej nuotraukoj nezinau. Mano suknelej bus visiskai ne toks variantas. Korsetas isformuotas grynai pagal figyra ir netgi ties klubais ir liemeniu sukonstruotas taip kad "sedetu" ant klubu ir nesmuktu zemyn, jis toks gana kietas niekur net per jokia vieta nesilenkia, kai sediesi toj vietoj kur lenkiasi pilvas jis jau uzsibaigia ir ant jo uzvilkta suknele.
Tu minkstuju korsetu tikrai nesirinkciau nes jie ten kur bent kiek lenkiasi per tas vietas kaip ilinksta ir lieka kaip iluze blink.gif be to smunka zemyn. Geriau tada isvis paprastas virsus nei toks.

Jo jo, suprantu šitą visą skirtumą, tai vat pas mane tas minkštesnis variantas doh.gif
Gaila, kad tik neseniai išrišau, kuo tie korsetai skiriasi, nežinojau, kad būna šustresnių... Nes šiaip iš tikrųjų norėjau, kad suknelė būtų be petnešėlių, bet šita ant manęs be petnešėlių nesilaiko schmoll.gif Įdėta ten tų pakietinimų ir šonuose, ir priekinėse siūlėse, ir dar per pilvą 3 strypai eina, bet jie, kaip sakiau, ne gelžbetoniniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 07 02, 11:37)
Jo jo, suprantu šitą visą skirtumą, tai vat pas mane tas minkštesnis variantas  doh.gif
Gaila, kad tik neseniai išrišau, kuo tie korsetai skiriasi, nežinojau, kad būna šustresnių... Nes šiaip iš tikrųjų norėjau, kad suknelė būtų be petnešėlių, bet šita ant manęs be petnešėlių nesilaiko  schmoll.gif  Įdėta ten tų pakietinimų ir šonuose, ir priekinėse siūlėse, ir dar per pilvą 3 strypai eina, bet jie, kaip sakiau, ne gelžbetoniniai  smile.gif

buvau pamerge su suknele kurioje buvo tie kaip sakai strypai doh.gif po pusdienio galvojau kad jie man po oda sulys unsure.gif tokia pikta buvau o nusirengusi pajutau palaima biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti