Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
nerealiu groziu pilna prikelet thumbup.gif bet man vistiek daug ydomiau butu ziureti, kaip atrodo ant realiu nuotaku drinks_cheers.gif nes ten viskas taip tobulai priphotosopinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 10, 10:24)
nerealiu groziu pilna prikelet  thumbup.gif  bet man vistiek daug ydomiau butu ziureti, kaip atrodo ant realiu nuotaku  drinks_cheers.gif  nes ten viskas taip tobulai priphotosopinta  ax.gif

Va va, ir figuros realiai ne tokios buna mirksiukas.gif
O antra, kai ziuriu i tokias sukneles - meno kurinius, i jas pirmiausiai ir krypsta zvilgsnis. Aisku, manikeniu toks darbas. Bet per vestuves as norejau, kad visi ziuretu i mane, o ne i mano suknele, kad nuotraukose visu pirma matytusi mano is laimes spindincios akys, o ne sukneles klostes ir blizguciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 06 10, 09:31)
Va va, ir figuros realiai ne tokios buna  mirksiukas.gif
O antra, kai ziuriu i tokias sukneles - meno kurinius, i jas pirmiausiai ir krypsta zvilgsnis. Aisku, manikeniu toks darbas. Bet per vestuves as norejau, kad visi ziuretu i mane, o ne i mano suknele, kad nuotraukose visu pirma matytusi mano is laimes spindincios akys, o ne sukneles klostes ir blizguciai  smile.gif

nemaciau jusu vestuviniu nuotrauku, bet kai zmonems labiau rupi ju laimingu akiu blizgesys, tuomet jie maziau suka smegenis del rubu, makiazu ir panasiai... biggrin.gif

Na, tiesiog issirenka viska be ypatingu ceremonija ir atrodo ne prasciau nei tos, kurios metus laiko renkasi is tukstanciu sukneliu... mirksiukas.gif
Atsakyti
tai buten kad manekeniu darbas pateikti suknele, nes klientes renkasi ne ju akiu spindesi blush2.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif sutinku su tavimi, kad vestuviu diena svarbiau, kad tu puostum suknele, o ne suknele tave mirksiukas.gif .. nors buna visaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 10, 12:34)
tai buten kad manekeniu darbas pateikti suknele, nes klientes renkasi ne ju akiu spindesi  blush2.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  sutinku su tavimi, kad vestuviu diena svarbiau, kad tu puostum suknele, o ne suknele tave mirksiukas.gif .. nors buna visaip... g.gif

o man buvo svarbu, kad ir suknele butu grazi ir as pati, tad tam skyriau dideli demesi smile.gif bet tiesa sakant, kazkaip as per savo vestuves nemaciau tu sveciu zvilgsniu, nes visa demesi skyriau savo mylimajam wub.gif kazkaip tik per filmuota medziaga pamaciau, kaip i mus ziuri visi sveciai ir giminaiciai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 10, 11:01)
o man buvo svarbu, kad ir suknele butu grazi ir as pati, tad tam skyriau dideli demesi smile.gif  bet tiesa sakant, kazkaip as per savo vestuves nemaciau tu sveciu zvilgsniu, nes visa demesi skyriau savo mylimajam wub.gif kazkaip tik per filmuota medziaga pamaciau, kaip i mus ziuri visi sveciai ir giminaiciai lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man irgi is principo suknele buvo pagrindine vestuviu esme biggrin.gif o kaip ten akys spindejo is tikro ne nezinau, nes as isvis savo vestuves atsimenu kaip pro migla biggrin.gif Atrodo, nebuvo nei to labai didelio jaudulio (neapsizliumbiau nei karto, nei per priesaikas, nei po, nei niekur kitur). Ale vis tiek matyt ispudziu buvo tiek, kad sekancia diena reikejo mastyti, kaip ten ta eiga vyko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 06 10, 13:02)
drinks_cheers.gif  man irgi is principo suknele buvo pagrindine vestuviu esme  biggrin.gif o kaip ten akys spindejo is tikro ne nezinau, nes as isvis savo vestuves atsimenu kaip pro migla  biggrin.gif  Atrodo, nebuvo nei to labai didelio jaudulio (neapsizliumbiau nei karto, nei per priesaikas, nei po, nei niekur kitur). Ale vis tiek matyt ispudziu buvo tiek, kad sekancia diena reikejo mastyti, kaip ten ta eiga vyko  doh.gif

Susimasciau... o kas mums buvo vestuviu esme g.gif Turbut gerai praleisti laika. Verkt tai as visada verkiu, Net per draugiu vestuves.
Bet ka atsimenu tai sypsenas. Is 1500 nuotrauku yra tik kelios, kur mes nesijuokiam. Rotusej musu net nesuprato lotuliukas.gif Nuotykiu buvo tiek, kad galesiu vaikam ir anukam pasakot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 06 10, 14:31)
Susimasciau... o kas mums buvo vestuviu esme  g.gif  Turbut gerai praleisti laika. Verkt tai as visada verkiu, Net per draugiu vestuves.
Bet ka atsimenu tai sypsenas. Is 1500 nuotrauku yra tik kelios, kur mes nesijuokiam. Rotusej musu net nesuprato  lotuliukas.gif Nuotykiu buvo tiek, kad galesiu vaikam ir anukam pasakot  smile.gif

jonele parodykit savo suknele, kaip atrodet drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 06 10, 12:31)
Susimasciau... o kas mums buvo vestuviu esme  g.gif  Turbut gerai praleisti laika. Verkt tai as visada verkiu, Net per draugiu vestuves.
Bet ka atsimenu tai sypsenas. Is 1500 nuotrauku yra tik kelios, kur mes nesijuokiam. Rotusej musu net nesuprato  lotuliukas.gif Nuotykiu buvo tiek, kad galesiu vaikam ir anukam pasakot  smile.gif

g.gif na, man irgi kazkaip viskas juokinga buvo - tiek zakse, tiek baznycioj, tiek per baliu doh.gif
O va, kai sese zenijosi, tai as baznycioj asara isspaudziau biggrin.gif matai, is sono stebet visai kas kita, nei but dalyviu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 06 10, 14:02)
drinks_cheers.gif  man irgi is principo suknele buvo pagrindine vestuviu esme  biggrin.gif o kaip ten akys spindejo is tikro ne nezinau, nes as isvis savo vestuves atsimenu kaip pro migla  biggrin.gif  Atrodo, nebuvo nei to labai didelio jaudulio (neapsizliumbiau nei karto, nei per priesaikas, nei po, nei niekur kitur). Ale vis tiek matyt ispudziu buvo tiek, kad sekancia diena reikejo mastyti, kaip ten ta eiga vyko  doh.gif

prisimint, tai viska lb gerai pamenu lotuliukas.gif na as tik truputi namuose apsiverkiau, nes kai mamai pradejo asaros byreti, tai ir as neatlaikiau unsure.gif o siap tai rimciausia atrodziau baznycioj. kazkaip man ten lb rimta vieta atrodo, ir juokams ne vieta. bet ne cia esme doh.gif kazkaip buvau lb isitempusi ir bijojau kazka blogai pasakyti, tai baznycioj visos foto, tokiu rimtuoliu doh.gif lotuliukas.gif net daug kas sake, jog nepanasi i save vien del veido israiskos lotuliukas.gif
ispudziu tai zinoma, kad visos vestuvese buna wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 10, 15:54)
jonele parodykit savo suknele, kaip atrodet  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

as lyg esu maciusi foto, bet kazkaip dbr jau nebepamenu kaip viskas atrode doh.gif blush2.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti