siaip man pakiso koja, kad numeciau pora kg paskutine savaite, tai suknele pamazu slydo zemyn.. bet tereikia tik prisiuti prie sukneles liemenele su silikoninem juostelem ir laikys puikiai

QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 14, 11:14)
siaip man pakiso koja, kad numeciau pora kg paskutine savaite, tai suknele pamazu slydo zemyn.. bet tereikia tik prisiuti prie sukneles liemenele su silikoninem juostelem ir laikys puikiai 

nereikia jokiu net silikoniniu juosteliu siutis

QUOTE(Jonele @ 2010 06 14, 09:33)
matau kad tos paneles plauku garbanos labaiiii grazios.. tai jonele parodyk tu kaip atrodei... irgi gali visos nesirodyti jei nenori reklamos

QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 13, 20:16)
maniske:
]
nelabai gal matosi
bet kolkas tik tokia turiu (veliau gal isdrisiu 'su galva' pasirodyt
)
]
nelabai gal matosi

Negaliu nepasisakyti: labai grazi suknyte! Labai graziai atrodete..

O as atrodziau taip:

o dazniausiai buvau su svarku:

o dazniausiai buvau su svarku:

QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 14, 10:32)
nereikia jokiu net silikoniniu juosteliu siutis
yra lindex'e pirkti tokia juostele kuria priklijuoji prie kuno o ji sulimpa su suknute
be jokio vargo
turiu nusipirkusi eisiu isbandyti
kaip jus galvojat kaip tos visos suknutes laikosi kai nugaros iskirptos vos ne ale iki uzpakaliuko ir o priekio sonai nueina ties kurtine, tai ta juostele ir tarnaujam visam sitam groziui 

Kas per juostelė stebuklinga, kiek kainuoja? Nes aš ieškojau siuvimo prekių pardėse silikoninės, tai ji ne taip jau ir limpanti pasirodė

Šį savaitgalį 2 kartus matavausi savo suknelę ir padariau išvadą, kad pasijonio man reikia su lanku (suknelė tokia ne baisiai, bet pūsta), tada jausmas kaip nuoga būtum, niekas tarp kojų einant nesivelia, o ir karštą vasaros dieną.... koks buvo šis šeštadienis, menkas malonumas, kai visa ta medžiaga prie kojų liečiasi

jonele,man tai tu labai graziai atrodei

[quote=Kibekė,2010 06 14, 14:52]
Man taip pat gražiai Jonelė atrodė, tik kam jūs slėpėtės po tuo švarkeliu, užgoždama visą suknelės grooožį
Nesislepiau
Prie oro salygu taikiausi, balandzio pabaiga buvo
Papildyta:
ACIU labai
Man taip pat gražiai Jonelė atrodė, tik kam jūs slėpėtės po tuo švarkeliu, užgoždama visą suknelės grooožį

Nesislepiau

Papildyta:
ACIU labai

Jonele atrodėte pritrenkiančiai

QUOTE(kontuzija @ 2010 06 14, 12:53)
dekui..

Jonele, nuostabi suknyte

QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 13, 23:16)
maniske:
nelabai gal matosi
bet kolkas tik tokia turiu (veliau gal isdrisiu 'su galva' pasirodyt
)
beje, gal zinot ar imanoma sutaisyti sutraukytus siulus suknios?
numyniau prieki ir se tau.. puse sukneles sugadinau.. o norisi parduoti 
nelabai gal matosi

beje, gal zinot ar imanoma sutaisyti sutraukytus siulus suknios?

paprasta, bet daili suknyte

Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 06 14, 09:36)
kad jus zinotumet kaip tvirtai jis laike

Papildyta:
QUOTE(Jonele @ 2010 06 14, 14:18)
as nesu megeja trumpu suknyciu nuotakai, bet jus tikrai lb graziai atrodete, o ir suknyte pasakiskai grazi