Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

siaip man pakiso koja, kad numeciau pora kg paskutine savaite, tai suknele pamazu slydo zemyn.. bet tereikia tik prisiuti prie sukneles liemenele su silikoninem juostelem ir laikys puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 14, 11:14)
siaip man pakiso koja, kad numeciau pora kg paskutine savaite, tai suknele pamazu slydo zemyn.. bet tereikia tik prisiuti prie sukneles liemenele su silikoninem juostelem ir laikys puikiai smile.gif

nereikia jokiu net silikoniniu juosteliu siutis 4u.gif yra lindex'e pirkti tokia juostele kuria priklijuoji prie kuno o ji sulimpa su suknute mirksiukas.gif be jokio vargo rolleyes.gif turiu nusipirkusi eisiu isbandyti ax.gif kaip jus galvojat kaip tos visos suknutes laikosi kai nugaros iskirptos vos ne ale iki uzpakaliuko ir o priekio sonai nueina ties kurtine, tai ta juostele ir tarnaujam visam sitam groziui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonele @ 2010 06 14, 09:33)
user posted image

Cia mano suknele, tik ne ant manes  smile.gif

matau kad tos paneles plauku garbanos labaiiii grazios.. tai jonele parodyk tu kaip atrodei... irgi gali visos nesirodyti jei nenori reklamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 13, 20:16)
maniske:
]

nelabai gal matosi  g.gif  bet kolkas tik tokia turiu (veliau gal isdrisiu 'su galva' pasirodyt  lotuliukas.gif  )

Negaliu nepasisakyti: labai grazi suknyte! Labai graziai atrodete.. wub.gif
Atsakyti
O as atrodziau taip:
user posted image

o dazniausiai buvau su svarku:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 14, 10:32)
nereikia jokiu net silikoniniu juosteliu siutis 4u.gif  yra lindex'e pirkti tokia juostele kuria priklijuoji prie kuno o ji sulimpa su suknute  mirksiukas.gif  be jokio vargo  rolleyes.gif  turiu nusipirkusi eisiu isbandyti  ax.gif kaip jus galvojat kaip tos visos suknutes laikosi kai nugaros iskirptos vos ne ale iki uzpakaliuko ir o priekio sonai nueina ties kurtine, tai ta juostele ir tarnaujam visam sitam groziui  mirksiukas.gif

Kas per juostelė stebuklinga, kiek kainuoja? Nes aš ieškojau siuvimo prekių pardėse silikoninės, tai ji ne taip jau ir limpanti pasirodė g.gif

Šį savaitgalį 2 kartus matavausi savo suknelę ir padariau išvadą, kad pasijonio man reikia su lanku (suknelė tokia ne baisiai, bet pūsta), tada jausmas kaip nuoga būtum, niekas tarp kojų einant nesivelia, o ir karštą vasaros dieną.... koks buvo šis šeštadienis, menkas malonumas, kai visa ta medžiaga prie kojų liečiasi doh.gif o čia dar merginos svarsto pėdkelnes dėtis, brrr schmoll.gif
Atsakyti
jonele,man tai tu labai graziai atrodei thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man taip pat gražiai Jonelė atrodė, tik kam jūs slėpėtės po tuo švarkeliu, užgoždama visą suknelės grooožį rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, pasirodykite ir Trumpų suknelių temoje, manau, jog daug kam bus taip pat aktualu smile.gif
Atsakyti
[quote=Kibekė,2010 06 14, 14:52]
Man taip pat gražiai Jonelė atrodė, tik kam jūs slėpėtės po tuo švarkeliu, užgoždama visą suknelės grooožį rolleyes.gif

Nesislepiau smile.gif Prie oro salygu taikiausi, balandzio pabaiga buvo 4u.gif

Papildyta:
ACIU labai oro_buckis.gif ax.gif
Atsakyti
Jonele atrodėte pritrenkiančiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kontuzija @ 2010 06 14, 12:53)
Negaliu nepasisakyti: labai grazi suknyte! Labai graziai atrodete.. wub.gif

dekui.. ax.gif man ji pradzioje miela labai buvo, bet paskui truputi sudvejojau, nes laabai jau paprasta.. ale padirbejau, nusiteikiau, kad kitokios ir nenoreciau ir likau patenkinta smile.gif
Jonele, nuostabi suknyte smile.gif jei tureciau tokia kojytes, buciau nedvejodama trumpa emusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 06 13, 23:16)
maniske:
nelabai gal matosi  g.gif  bet kolkas tik tokia turiu (veliau gal isdrisiu 'su galva' pasirodyt  lotuliukas.gif  )

beje, gal zinot ar imanoma sutaisyti sutraukytus siulus suknios?  unsure.gif  numyniau prieki ir se tau.. puse sukneles sugadinau.. o norisi parduoti  rolleyes.gif

paprasta, bet daili suknyte thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 06 14, 09:36)
Irgi labai grazu bigsmile.gif
Merginos, o patogu buvo be petneseliu? Tvirtai korsetas laike? smile.gif

kad jus zinotumet kaip tvirtai jis laike doh.gif sunkoka buvo kvepuoti, bet veliau trupuciuka atleido, tai viskas super buvo thumbup.gif galit nebijoti, tikrai pamesit suknytes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jonele @ 2010 06 14, 14:18)
O as atrodziau taip:

as nesu megeja trumpu suknyciu nuotakai, bet jus tikrai lb graziai atrodete, o ir suknyte pasakiskai grazi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti