Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Olinda @ 2010 06 21, 10:07)
aha, jau pasinaudojau tuo visagaliu google, parašiusi pastebėjau kad ne į tą temą užtaikiau, yra dar tema "trumpos vestuvinės suknelės" ten yra liuks idėjų, o suknelės spalvą (to ko noriu) šitoj temoj atradau  bigsmile.gif

na va taip is visur po biskuti ir susidaro vizija mirksiukas.gif
Atsakyti
radau dzinsiniu vestuviu sukneliu doh.gif biggrin.gif o gal kam ir patiktu tokia netradicine ideja bigsmile.gif
user posted image user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 21 birželio 2010 - 12:43
QUOTE(Realybe @ 2010 06 21, 13:37)
radau dzinsiniu vestuviu sukneliu doh.gif  biggrin.gif o gal kam ir patiktu tokia netradicine ideja bigsmile.gif
[

Nebent kaubojaus žmonai hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Olita @ 2010 06 20, 20:09)
Aš kažkaip jokių ypatingų jausmų suknelei nejaučiu, na, kažkiek pasinervavau kad truputį ne taip pasiūta, bet iš esmės... na, modelio tai aš kas savaitę kitokio noriu  lotuliukas.gif Bet manoji suknelė... na, graži, man tinka, ko iš jos daugiau norėt? Sakau, gal man kas negerai, kad tokia aš abejinga  g.gif

O čia jau požiūrio reikalas smile.gif
Vienoms suknelė yra vestuvių "cinkelis", tobulybės ieškojimas, o kitoms pakanka, kad suknelė būtų tiesiog graži ir tiktų prie figūros smile.gif
Su Jumis viskas gerai, nepergyvenkit mirksiukas.gif
Atsakyti
radau visai graziu kauboju zmonu nete,tikrai graziai atrodo ir idomiai thumbup.gif
Gaila tos neisikelia g.gif
va dar kokia
user posted image
Atsakyti
Džinsinės ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 06 21, 13:53)
radau visai graziu kauboju zmonu nete,tikrai graziai atrodo ir idomiai thumbup.gif
Gaila tos neisikelia g.gif
va dar kokia
user posted image

lotuliukas.gif tikriausiai nelabai brangios, o šiaip nieko - orginalu bigsmile.gif
Atsakyti
zodziu siand sulaukiau verkiancios drauges skambucio, jos vestuves savaitgali si. verke , krioke isteriskai net i rageli del oro. siand pila kaip is kibiro. na bet as nebiaju, dar tas oras iki savaitgalio gali keistis. nors ji stauigeli, jog susigadins jos neriniuotas sijonas.. tai radau straipnsi viena, nznau ar jums pades, gal pades. Lina vis del to nusprende tureti atsargini sijona,s nes sukneles virsu is gorseto. kad jei balos ir purvos, vakare ji galetu pasikeisti.
http://www.apievestu...kokiu-oruidejau
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 21, 12:02)
Džinsinės ne  schmoll.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image
va sita taio man visai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 06 20, 20:09)
Kišiu ir aš savo trigrašį į diskusiją  ax.gif
Kažkaip pastarosiom dienom su kolegėm, draugėm diskutuoju ta tema, kad forume, telike, visur merginos krykštauja radusios TĄ suknelę, kad kažkaip ypatingai jaučiasi, išsimatuoja šimtus, visos gražios, visos kaip nulietos, bet laukia to ypatingo jausmo...
Aš kažkaip jokių ypatingų jausmų suknelei nejaučiu, na, kažkiek pasinervavau kad truputį ne taip pasiūta, bet iš esmės... na, modelio tai aš kas savaitę kitokio noriu  lotuliukas.gif Bet manoji suknelė... na, graži, man tinka, ko iš jos daugiau norėt? Sakau, gal man kas negerai, kad tokia aš abejinga  g.gif
Kolegės sako, nebe niolikinė, bet tai, manau, dauguma mūsų čia ne niolikinės  rolleyes.gif
O šiandien kažkaip susimąsčiau, kad mes šitaip jaunikį rinktumėmės, kaip suknelę, šitiek dėmesio tam skirtume, su kuriuo visą likusį gyvenimą prisieksime džiaugsme ir varge gyventi  4u.gif
Už tai ir išgerkim wink.gif
user posted image

Saunuole! 100% tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2010 06 21, 19:05)
zodziu siand sulaukiau verkiancios drauges skambucio, jos vestuves savaitgali si. verke , krioke isteriskai net i rageli del oro. siand pila kaip is kibiro. na bet as nebiaju, dar tas oras iki savaitgalio gali keistis. nors ji stauigeli, jog susigadins jos neriniuotas sijonas.. tai radau straipnsi viena, nznau ar jums pades, gal pades. Lina vis del to nusprende tureti atsargini sijona,s nes sukneles virsu is gorseto. kad jei balos ir purvos, vakare ji galetu pasikeisti.
http://www.apievestu...kokiu-oruidejau

gal ir nieko straipsnis...
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 06 21, 22:26)
user posted image
va sita taio man visai grazi smile.gif

drinks_cheers.gif vestuvems gal ne, bet siaip lb idomiai atrodo, o ir kazkaip net napanasu, kad cia dzinsas bigsmile.gif
Atsakyti