Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 23, 15:41)
siap tai viskas lb grazu thumbup.gif  tik man kazkaip atrodo kad skirtingos sukneles, gal del to, kad sukneles apacios medziagyte kitokia.. o gal man tik taip atrodo? blush2.gif

QUOTE(Karelija @ 2010 05 23, 16:17)
Labai labai dideli sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Atrodėt beprotiškai laiminga - o tai visų gražiausia ir svarbiausia bigsmile.gif  4u.gif
Man taip pat modeliuko suknelė nuo realiosios skiriasi.. gal dėl to, kad medžiagos atrodo skirtingos, bei apačia, bet čia visiškai nesvarbu...šiaip pastebėjau biggrin.gif
Žodžiu nuoširdžiausiai sveikinu...nu kaip gražu man ta laimė, net šypsaus prie kompo kaip kokia  doh.gif ....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dėkui, mergaitės 4u.gif

na suknelės galbūt kažkiek ir skiriasi, bet dėl to, kad nuomos punkte manau jas paredaguoja kaip nori wink.gif Aš pvz irgi tą gėlę, kuri yra šone pas modelį nusiėmiau, nes man nepatiko rolleyes.gif O apačios kažkie tikrai skiriasi ir pas mane pasijoniai buvo, o pas modeliuką panašu, kad ne wink.gif

Ir foto dar skirtingais rakursais darytos mirksiukas.gif Bet šiaip tai čia tikrai tas pats modeliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 23 gegužės 2010 - 21:44
user posted image wub.gif wub.gif

user posted image wub.gif wub.gif

user posted image

Super kaip grazu, taip devimi tortai man laaabai patinka lotuliukas.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 05 24, 08:01)
Super kaip grazu, taip devimi tortai man laaabai patinka  lotuliukas.gif  wub.gif  wub.gif

pritariu man tokie taip pat patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2010 05 23, 23:42)
Dėkui, mergaitės  4u.gif

na suknelės galbūt kažkiek ir skiriasi, bet dėl to, kad nuomos punkte manau jas paredaguoja kaip nori wink.gif Aš pvz irgi tą gėlę, kuri yra šone pas modelį nusiėmiau, nes man nepatiko  rolleyes.gif O apačios kažkie tikrai skiriasi ir pas mane pasijoniai buvo, o pas modeliuką panašu, kad ne wink.gif

Ir foto dar skirtingais rakursais darytos  mirksiukas.gif Bet šiaip tai čia tikrai tas pats modeliukas  mirksiukas.gif

na siaip neturi teise jie redaguoti, jei jus pati to nepageidaujat g.gif as buciau baisiausiai supykus, jei is taftos butu padare koki tai tiuli ar tokia kita medziaga, kuri lb gieta ir blizgi (nzn kaip vadinasi) doh.gif bet realiai, tai viskas puiku thumbup.gif o kad suknele kitaip guli ant modelio ir ant jusu, tai cia nenuostabu, nes modelis yra 60-90-60 ir ugis atitinkamas, o tekanciu maneleniu ne itin daug ax.gif tad ir turi skirtis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 05 24, 09:01)
Super kaip grazu, taip devimi tortai man laaabai patinka  lotuliukas.gif  wub.gif  wub.gif

o man cia net nepanasu i tortus bigsmile.gif lb grazus modeliukai drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 24, 14:32)

o man cia net nepanasu i tortus bigsmile.gif lb grazus modeliukai drinks_cheers.gif  wub.gif

as cia apie paskutine nuotaka, su vera wang suknele kalbejau smile.gif
ji originaliai ant manekenes kaip pustas morenginis pyragaitis atrodo biggrin.gif
bet va kai uzsidejo modelis ar tikra nuotaka sitoj nuotraukoj tai super super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 05 24, 15:07)
as cia apie paskutine nuotaka, su vera wang suknele kalbejau  smile.gif
ji originaliai ant manekenes kaip pustas morenginis pyragaitis atrodo  biggrin.gif
bet va kai uzsidejo modelis ar tikra nuotaka sitoj nuotraukoj tai super super atrodo  thumbup.gif

man "morenginiai pyrageliai" realiai nelb patinka, bet pasiziureti tai thumbup.gif
Atsakyti
na ir mažai Jūs komentuojat biggrin.gif nejau nei viena dėta suknelė neįstringa bent kokia detale? ax.gif Na, gerai, apsieisim ir be to, o dabar įdėsiu dar: 4u.gif

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 05 24, 16:03)

dar rankas laigu pakelia, ir nepamirštamos nuotraukos garantuotos lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 05 24, 17:20)
dar rankas laigu pakelia, ir nepamirštamos nuotraukos garantuotos lotuliukas.gif  doh.gif

nu cia tai tikrai doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Karelija @ 2010 05 24, 17:03)

man si puokste labai patiko. Kokios cia geles? g.gif blush2.gif
Atsakyti
ne bijunai? viedrynai?
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 05 24, 16:56)
nu cia tai tikrai  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
man si puokste labai patiko. Kokios cia geles?  g.gif  blush2.gif

Bijunai
Karelija,nu cia beveik niekad niekas nekomentuoja,paziuri ir patyli biggrin.gif
user posted image sita labai daili suknute wub.gif
user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 24 gegužės 2010 - 16:45
[quote=*GUCCI*,2010 05 24, 12:32]
na siaip neturi teise jie redaguoti, jei jus pati to nepageidaujat g.gif as buciau baisiausiai supykus, jei is taftos butu padare koki tai tiuli ar tokia kita medziaga, kuri lb gieta ir blizgi (nzn kaip vadinasi) doh.gif bet realiai, tai viskas puiku thumbup.gif o kad suknele kitaip guli ant modelio ir ant jusu, tai cia nenuostabu, nes modelis yra 60-90-60 ir ugis atitinkamas, o tekanciu maneleniu ne itin daug ax.gif tad ir turi skirtis 4u.gif

GUCCI truputeli skaiciukus sumaiset bigsmile.gif o tai modelis ,isivaizduoju 60-90-60 lotuliukas.gif
Atsakyti