Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Myliu cymeline wub.gif wub.gif užsimaniau net princese būti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image

http://www.cymbeline...ine_accueil.jpg !!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 26, 20:07)
Karelija na ir grozybiu prikelete wub.gif  net galva svaigsta nuo sitiek graziu suknyciu wub.gif  jei galeciau, tai kiekviena diena tekeciau ir vis su kita suknele lotuliukas.gif

Aš irgi noriu!!!! lotuliukas.gif labai labai

QUOTE(Realybe @ 2010 05 26, 20:10)
user posted image tokio stiliaus suknutes man irgi laabai patinka wub.gif  thumbup.gif

Šita taip pat man laaaaaaaabai graži wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif dar įsimylėjau tuos karolius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2010 05 26, 20:13)
Myliu cymeline wub.gif  wub.gif užsimaniau net princese būti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šita taip pat man laaaaaaaabai graži wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  dar įsimylėjau tuos karolius wub.gif

jooo,nerealus stiliukas toks laisvas ir vejavaikiskas rolleyes.gif thumbup.gif
user posted image man fainai ir cia,labai faina sukuosena ir patinka paprastas virsus ir toks sijonas purus thumbup.gif wub.gif wub.gif Labai paryzietiska nuotaika rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 26 gegužės 2010 - 19:17
P.S. pataisau - ne cymeline o cymbeline mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Realybe @ 2010 05 26, 20:15)
jooo,nerealus stiliukas toks laisvas ir vejavaikiskas rolleyes.gif  thumbup.gif

Kaip gerai apibūdinai thumbup.gif Kaip tik man cool.gif
Bet va...vistiek visiškai įsimylėjau šią
http://www.weddingin...beline_2010.jpg

nors niekada gyvenime nemaniau, kad tokio stiliaus taip gali patikti wub.gif
taigi niekada nesakyk niekada tongue.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Karelija,taigi sita ir apibudinau taip biggrin.gif thumbup.gif
labai liuks thumbup.gif Butent sita,kur tu isimylejai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 26 gegužės 2010 - 21:49
O man kažkaip niekad niekad per visus 5 domėjimosi metus nepatiko Cymbeline suknelės schmoll.gif kažkokios jos man nemoteriškos, ir visai ne lengvos ir nė kiek ne vėjavaikiškos g.gif pacaniškos blogiausia to žodžio prasme, net ne tiek suknelės gal, kiek jų pateikimas g.gif čia tik šiaip, išsakiau, kas man susiformavo galvoj apie tos firmos sukneles...
Atsakyti
user posted image dar sita suknute labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 05 26, 22:47)
Karelija,taigi sita ir apibudinau taip biggrin.gif  thumbup.gif
labai liuks thumbup.gif Butent sita,kur tu isimylejai tongue.gif

Tai tas apibūdinimas ne vienai šiai tinka mirksiukas.gif

QUOTE(Olita @ 2010 05 26, 23:12)
O man kažkaip niekad niekad per visus 5 domėjimosi metus nepatiko Cymbeline suknelės  schmoll.gif kažkokios jos man nemoteriškos, ir visai ne lengvos ir nė kiek ne vėjavaikiškos  g.gif pacaniškos blogiausia to žodžio prasme, net ne tiek suknelės gal, kiek jų pateikimas  g.gif čia tik šiaip, išsakiau, kas man susiformavo galvoj apie tos firmos sukneles...

Tai natūralu, kad ne viskas patinka smile.gif Ir negali taip būti. Aš gal realiai tokios ir neapsivilkčiau, nes nemanau, kad jausčiausi gerai, bet vien nuotraukas pažiūrėjus jos man labai labai... mirksiukas.gif

P.S. pažiūrėkit į 8 psl esančias, ten daugiau ir įvairesnių yra mirksiukas.gif

Drąsiai šią dešinėje užsidėčiau smile.gif
http://www.weddingin...edding_gown.jpg
Ir šią
http://www.weddingin...ackham_2010.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karelija: 27 gegužės 2010 - 09:00
QUOTE(Karelija @ 2010 05 27, 10:59)

ir as sias apsivilkciau drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2010 05 26, 20:03)
Karelija kokiu graziu pridejai thumbup.gif Daug patiko,bet labiausiai sita thumbup.gif  wub.gif
user posted image

man šitoj suknelėj negraži vieta ties krūtine - atrodo lyg būtų paprasta maikutė ant šleikučių pasivilkta po apačia schmoll.gif
Papildyta:
man dauguma iš cymbeline ne prie širdies. Nepasakyčiau, kad vėjavaikiškos suknelės, tiesiog nepatinka man tokie "vištų plunksnų" sijonai, kurių dauguma ir yra nuotraukose blink.gif
mergaitės, nepykit, čia mano asmeninė nuomonė biggrin.gif
Papildyta:
tokio tipo man išvis neskoningumo viršūnė vestuvėse. Kad ir kaip būtų gaila, laikas nuo laiko vis dar tenka pamatyti merginų su tokio tipo suknelėm
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 27 gegužės 2010 - 11:26
QUOTE(gutte86 @ 2010 05 27, 13:25)
user posted image
tokio tipo man išvis neskoningumo viršūnė vestuvėse. Kad ir kaip būtų gaila, laikas nuo laiko vis dar tenka pamatyti merginų su tokio tipo suknelėm

drinks_cheers.gif man sios sukneles nepatinka nei tas korsetas (dvelkia anu simtmeciu kabaretiniu stiliumi), o sijonas taip pat .. bandras vaizdas tikrai liudnas verysad.gif ir cia skitosi dar dizainerio suknele, verta, jauciu, kokiu 5000lt maziausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 05 27, 12:25)
man šitoj suknelėj negraži vieta ties krūtine - atrodo lyg būtų paprasta maikutė ant šleikučių pasivilkta po apačia  schmoll.gif
Papildyta:
man dauguma iš cymbeline ne prie širdies. Nepasakyčiau, kad vėjavaikiškos suknelės, tiesiog nepatinka man tokie "vištų plunksnų" sijonai, kurių dauguma ir yra nuotraukose  blink.gif  
mergaitės, nepykit, čia mano asmeninė nuomonė  biggrin.gif
Papildyta:

Man neatrodo,kaip maikute,visai kitokia medziaga,labai graziai rolleyes.gif
O man labai patinka,kai virsus paprastas beveik lygus,o sijonas toks purus,vistu plunksnu neprimena nei kiek schmoll.gif biggrin.gif
Sita suknele,tai man irgi nepatinka,bet cia skonio dalykas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 27 gegužės 2010 - 14:21
QUOTE(gutte86 @ 2010 05 27, 12:25)
man šitoj suknelėj negraži vieta ties krūtine - atrodo lyg būtų paprasta maikutė ant šleikučių pasivilkta po apačia  schmoll.gif
Papildyta:
man dauguma iš cymbeline ne prie širdies. Nepasakyčiau, kad vėjavaikiškos suknelės, tiesiog nepatinka man tokie "vištų plunksnų" sijonai, kurių dauguma ir yra nuotraukose  blink.gif 
mergaitės, nepykit, čia mano asmeninė nuomonė  biggrin.gif
Papildyta:
user posted image

Pirmiausia tai ne visos suknios atrodo kaip vištu plunksnos. Ir ne visos jos gražios, kurios čia įdėtos, juk dedu kuo įvairesnes, o ne tas, kurios man patinka.
Patikėkit, ta suknelė, kuri Jums yra neskoningumo viršūnė ir man nepatinka, ir pati jos niekada nedėvėčiau.
Jeigu pasakiau, kad man patinka nemažai tos firmos suknelių, tai nereiškia, kad visos. Kažkaip gal geriau nebesakysiu, kas patinka, nes priimama per daug tiesiogiai..
Atsakyti