Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

Na, įdomu, ką jis pasakys smile.gif Esu su juo kalbėjusi apie šeimos planavimo būdus, tai jis tik užsiminė, kad NŠP nėra labai patikima, bet aš užtikrinau jį, kad žinau, ką darau biggrin.gif tai tiek tada buvo kalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2010 07 22, 19:26)
Na, įdomu, ką jis pasakys smile.gif Esu su juo kalbėjusi apie šeimos planavimo būdus, tai jis tik užsiminė, kad NŠP nėra labai patikima, bet aš užtikrinau jį, kad žinau, ką darau biggrin.gif tai tiek tada buvo kalbos smile.gif

Man jis irgi kažkada užsiminė, kad po gimdymo negalėčiau saugotis "skaičiuodama dienas", nes ovuliacija nenuspėjama. bet labai norėčiau jo paklausti apie tą mano BT kritimą kai kuriomis dienomis. nes anksčiau būdavo, kad krenta ir kūno temperatūra, ir žiauriai. Kambaryje kūrenasi židinys, kokie +25, a6 po dviem antklodėm, o kalenu dantimis taip, kad net barška smile.gif Tada kažkaip po kelių mėnesių ėmė ir praėjo, bet dabar tie BT kritimai man visai nepatinka, nors fiziškai nieko ir nejaučiu. Va, vakar prisiverkiau (beveik visą dieną), vakare prisigėriau (pusę buteliuko Martinio), o BT normaliai nukrito. Tai kokia būtų buvusi be streso ir be alkoholio? doh.gif

Iš tikrųjų tai man labai patiko viena jo pastaba. Kai atėjau po gimdymo ir užėjo kalba apie kontracepciją, jis paklausė, ar pastojusi gimdyčiau, ar ne. Pasakė, jei gimdyčiau, galiu pasitikėji ir laktacine amenorėja, skaičiuoti dienas, o jei negimdyčiau, tada verčiau imtis kontracepcijos. Kažkaip mielas širdžiai man buvo toks požiūris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiogelis: 22 liepos 2010 - 20:00
QUOTE(Garbanelele @ 2010 07 22, 10:03)
Naujus namukus jau turim, telieka užbaigti čia  biggrin.gif

Gražūs tie nauji namučiai. 4u.gif Kad nereikėtų ieškoti - jie čia. mirksiukas.gif

Gal dar apie kursus reikėjo paminėti mastau.gif , bet šiaip. thumbup.gif

Beje įdomu, ar svetainė http://www.nsp.lt/ iš tiesų kuriama mastau.gif (jei taip, kas ją kuria?), ar čia kokia užsilikusi "šiukšlė" interneto platybėse. g.gif Aš irgi kažkada buvau tą puslapį radusi, bet kaip kabo, taip kabo be jokių gyvybės ženklų. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 22, 21:29)
Gal dar apie kursus reikėjo paminėti mastau.gif , bet šiaip. thumbup.gif

Paminėjau ir kursus, visai iš galvos iškrito, nors galvojau, kad tik nepamirščiau doh.gif .
Atsakyti
na ka 5 ciklai nsp ir as vis dar ne nestuke.gif biggrin.gif na ir kur as anksciau buvau? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Turiu klausimą ne į temą. Man pamaudžia pilvo apačią. Pas mus jau 2 savaitės nėra šilto vandens. Tad pastoviai rankos mirksta šaltam vandeny. Galvoju, gal koks uždegimas? Bazinė temperatūra nėra pakilusi. Ar prie uždegimo turėtų kilti bazinė temperatūra?
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2010 07 23, 19:13)
Turiu klausimą ne į temą. Man pamaudžia pilvo apačią. Pas mus jau 2 savaitės nėra šilto vandens. Tad pastoviai rankos mirksta šaltam vandeny. Galvoju, gal koks uždegimas? Bazinė temperatūra nėra pakilusi. Ar prie uždegimo turėtų kilti bazinė temperatūra?

Kad BT nėra pakilusi, manau tikrai ne įrodymas, jog uždegimo nėra. Jei jau kyla tokie įtarimai, eik pas gydytoją. 4u.gif
Atsakyti
Dar vieną klausimėlį turiu. Jūs minėjote, kad ne kiekvieną mėn. vyksta ovuliacija. Tai reiškia, kad BT gali nepakilti per visą ciklą? Man šį ciklą kažkaip įdomiai - nekyla BT.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2010 07 23, 22:35)
Dar vieną klausimėlį turiu. Jūs minėjote, kad ne kiekvieną mėn. vyksta ovuliacija. Tai reiškia, kad BT gali nepakilti per visą ciklą? Man šį ciklą kažkaip įdomiai - nekyla BT.

Taip, jei ciklas anovuliacinis, BT nepakyla per visą ciklą, bet ar būtent šis ciklas toks, galėsi pasakyti tik sulaukusi mmm.
Atsakyti
Suprantu, reikia laukti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti