QUOTE(Raideles @ 2010 07 22, 19:26)
Na, įdomu, ką jis pasakys

Esu su juo kalbėjusi apie šeimos planavimo būdus, tai jis tik užsiminė, kad NŠP nėra labai patikima, bet aš užtikrinau jį, kad žinau, ką darau

tai tiek tada buvo kalbos
Man jis irgi kažkada užsiminė, kad po gimdymo negalėčiau saugotis "skaičiuodama dienas", nes ovuliacija nenuspėjama. bet labai norėčiau jo paklausti apie tą mano BT kritimą kai kuriomis dienomis. nes anksčiau būdavo, kad krenta ir kūno temperatūra, ir žiauriai. Kambaryje kūrenasi židinys, kokie +25, a6 po dviem antklodėm, o kalenu dantimis taip, kad net barška

Tada kažkaip po kelių mėnesių ėmė ir praėjo, bet dabar tie BT kritimai man visai nepatinka, nors fiziškai nieko ir nejaučiu. Va, vakar prisiverkiau (beveik visą dieną), vakare prisigėriau (pusę buteliuko Martinio), o BT normaliai nukrito. Tai kokia būtų buvusi be streso ir be alkoholio?
Iš tikrųjų tai man labai patiko viena jo pastaba. Kai atėjau po gimdymo ir užėjo kalba apie kontracepciją, jis paklausė, ar pastojusi gimdyčiau, ar ne. Pasakė, jei gimdyčiau, galiu pasitikėji ir laktacine amenorėja, skaičiuoti dienas, o jei negimdyčiau, tada verčiau imtis kontracepcijos. Kažkaip mielas širdžiai man buvo toks požiūris.