QUOTE(Raideles @ 2010 07 22, 19:26)
Na, įdomu, ką jis pasakys
Esu su juo kalbėjusi apie šeimos planavimo būdus, tai jis tik užsiminė, kad NŠP nėra labai patikima, bet aš užtikrinau jį, kad žinau, ką darau
tai tiek tada buvo kalbos 
Man jis irgi kažkada užsiminė, kad po gimdymo negalėčiau saugotis "skaičiuodama dienas", nes ovuliacija nenuspėjama. bet labai norėčiau jo paklausti apie tą mano BT kritimą kai kuriomis dienomis. nes anksčiau būdavo, kad krenta ir kūno temperatūra, ir žiauriai. Kambaryje kūrenasi židinys, kokie +25, a6 po dviem antklodėm, o kalenu dantimis taip, kad net barška
Iš tikrųjų tai man labai patiko viena jo pastaba. Kai atėjau po gimdymo ir užėjo kalba apie kontracepciją, jis paklausė, ar pastojusi gimdyčiau, ar ne. Pasakė, jei gimdyčiau, galiu pasitikėji ir laktacine amenorėja, skaičiuoti dienas, o jei negimdyčiau, tada verčiau imtis kontracepcijos. Kažkaip mielas širdžiai man buvo toks požiūris.
QUOTE(Garbanelele @ 2010 07 22, 10:03)
Gražūs tie nauji namučiai.
Gal dar apie kursus reikėjo paminėti
Beje įdomu, ar svetainė http://www.nsp.lt/ iš tiesų kuriama
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 07 22, 21:29)
Paminėjau ir kursus, visai iš galvos iškrito, nors galvojau, kad tik nepamirščiau
na ka 5 ciklai nsp ir as vis dar ne
na ir kur as anksciau buvau?
Turiu klausimą ne į temą. Man pamaudžia pilvo apačią. Pas mus jau 2 savaitės nėra šilto vandens. Tad pastoviai rankos mirksta šaltam vandeny. Galvoju, gal koks uždegimas? Bazinė temperatūra nėra pakilusi. Ar prie uždegimo turėtų kilti bazinė temperatūra?
QUOTE(dia.dia @ 2010 07 23, 19:13)
Turiu klausimą ne į temą. Man pamaudžia pilvo apačią. Pas mus jau 2 savaitės nėra šilto vandens. Tad pastoviai rankos mirksta šaltam vandeny. Galvoju, gal koks uždegimas? Bazinė temperatūra nėra pakilusi. Ar prie uždegimo turėtų kilti bazinė temperatūra?
Kad BT nėra pakilusi, manau tikrai ne įrodymas, jog uždegimo nėra. Jei jau kyla tokie įtarimai, eik pas gydytoją.
Dar vieną klausimėlį turiu. Jūs minėjote, kad ne kiekvieną mėn. vyksta ovuliacija. Tai reiškia, kad BT gali nepakilti per visą ciklą? Man šį ciklą kažkaip įdomiai - nekyla BT.
QUOTE(dia.dia @ 2010 07 23, 22:35)
Dar vieną klausimėlį turiu. Jūs minėjote, kad ne kiekvieną mėn. vyksta ovuliacija. Tai reiškia, kad BT gali nepakilti per visą ciklą? Man šį ciklą kažkaip įdomiai - nekyla BT.
Taip, jei ciklas anovuliacinis, BT nepakyla per visą ciklą, bet ar būtent šis ciklas toks, galėsi pasakyti tik sulaukusi mmm.
Suprantu, reikia laukti.