QUOTE(Horo @ 2010 07 21, 10:51)
Manau, kad jei grįžus pirmadienį pamatysiu apie 37C, o antradienį bus tas pats, atidėsim gumutes į šoną. Nes jau daugiau nei per metus pradėjau orientuotis, prie kokios temperatūros mano pirma fazė, prie kokios antra.
Tai visgi "redukavot" iki dviejų dienų po BT pakilimo?
Papildyta:
QUOTE(Horo @ 2010 07 21, 10:51)
Ieškokit gydytojos, kuri dirba ir nevaisingumo srityje, jos čia turėtų būti kietos

nes maniškė tikrai gerai viską nusimano
O Tu pas ją privačiai lankaisi, ar tokius "aukso gabalus" įmanoma ir kokioje eilinėje poliklinikoje rasti?
Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 20, 21:15)
merginos, man mintis-klausimas... Jei tarkim praeita cikla O nebuvo, tai sitas ciklas tipo vaisingas nuo pat pradziu?? Kada cia ta tikimybe pastoti yra - per mmm ar iskart po ju?

Reiktu gi patikrinti teorija
Manau, kad niekas į tokį klausimą neatsakys.

Visaip gali būti - gal O bus ir visai įprastu laiku (na čia jau bus grynai mano pafilosofavimas, bet jei praeitame cikle buvo kaklelio ir gleivių pokyčiai, tai matyt tada ir buvo laikas O, kuri kažkodėl neįvyko, tad "laikrodukas" galėjo visai ir nesusipainioti), bet šiaip gali ji įvykti bet kada. Tik per mmm teorijos tikrinti nepatarčiau - ne iš piršto laužti tie draudimai (neduokdie dar koks uždegimas beplanuojant).
Papildyta:
QUOTE(drugelis. @ 2010 07 20, 22:01)
Aš lankiaus pas tris skirtingus ginekologus - visi kaip susitarę "brokavo" NŠP, jo nepatikimumą ir t.t..
Gerai, kad nepaklausiau ir pabandžiau - dabar NŠP nekeisčiau į nieką.
Man tai keisčiausia, kai sienos prie kabineto durų nukabinėtos plakatais apie NŠP, o patys gydytojai vis tiek jį vertina taip skeptiškai. Geriau jau gal tada kokiais gėlėtais tapetais tegu išklijuoja.
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)