Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

nekenciuuuuu pms'o gun_bandana.gif na ar butinai turi taip hormonai kvailioti,kad norisi sienom lipt doh.gif tik vaiku gaila, siandien nuejo miegot be pasakos, nes mamai protas vaziuoja.... vyrui liepiau prie manes nesiartint,kad netycia nekliutu doh.gif
Atsakyti
Man už kelių dienelių tas pats gręsia doh.gif Arbatos, arbatėlės... smile.gif Reiks iš anksto pasirūpinti smile.gif
Atsakyti
ir blogiausia, kad supranti, jog negerai elgiesi, ale nieko pakeisti negali doh.gif Man taip buna, kad prie kiekvieno ne taip MB istarto zodzio kabinejuosi.. Ir abiem nervis tampau. Nors visada stengiuosi is pradziu perspeti, kad man PMS ir kad nepyktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 05 25, 01:25)
nekenciuuuuu pms'o  gun_bandana.gif na ar butinai turi taip hormonai kvailioti,kad norisi sienom lipt  doh.gif tik vaiku gaila, siandien nuejo miegot be pasakos, nes mamai protas vaziuoja.... vyrui liepiau prie manes nesiartint,kad netycia nekliutu  doh.gif

Aš sugėriau vieną kursą Prefemin nuo PMS'o. Tai kol kas taika, tyla namuose. O tai jau buvo daėję vos ne iki depresijos, aukos sindromo ir noro papjauti savo diedą.
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2010 05 25, 09:08)
Man už kelių dienelių tas pats gręsia  doh.gif Arbatos, arbatėlės... smile.gif Reiks iš anksto pasirūpinti smile.gif

Arbatos man nepadėdavo. schmoll.gif Turėdavau griebtis raminamųjų, kad negriaučiau namų ir šeimos, kad nesidraskyčiau, kaip laukinis žvėris pakliuvęs į narvą. Būsena tai baisi. Neduok, Dieve, niekam to... blush2.gif
Atsakyti
Oho blink.gif Aš esu girdėjusi apie PMS baisybes, bet matyt nepatyrus to, nes blogiausia, kas man yra buvę skauda papulius blush2.gif
Atsakyti
jooo... cia merginu paklausius supranti, kad PMS sindromas ne siaip isgalvotas, o tokiu baisybiu tikrai buna.. doh.gif
Ziogeli, o kokios ten arbatos?
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 05 24, 23:25)
nekenciuuuuu pms'o  gun_bandana.gif na ar butinai turi taip hormonai kvailioti,kad norisi sienom lipt  doh.gif tik vaiku gaila, siandien nuejo miegot be pasakos, nes mamai protas vaziuoja.... vyrui liepiau prie manes nesiartint,kad netycia nekliutu  doh.gif

QUOTE(Big_trouble @ 2010 05 25, 09:44)
Aš sugėriau vieną kursą Prefemin nuo PMS'o. Tai kol kas taika, tyla namuose. O tai jau buvo daėję vos ne iki depresijos, aukos sindromo ir noro papjauti savo diedą.
Papildyta:

Arbatos man nepadėdavo. schmoll.gif Turėdavau griebtis raminamųjų, kad negriaučiau namų ir šeimos, kad nesidraskyčiau, kaip laukinis žvėris pakliuvęs į narvą. Būsena tai baisi. Neduok, Dieve, niekam to...  blush2.gif

Aš irgi esu gėrus prefemin, po trijų mėn. vartojimo buvo poveikis smile.gif

Beje, yra tokia teorija, kad PMS kančios, tai visų kada gyvenusių moterų 'skausmo kūno' padarinys, nes moterys per ilgus amžius gyvendamos vyrų valioje sukaupė daug skausmo. 'Skausmo kūnas' - tai tam tikras energinis darinys, kaip parazitas, kuris parazituoja sukeldamas dar daugiau skausmo, nes juo gyvena ir minta. Šitai skaičiau Eckharto Tolle knygoje "Šios akimirkos jėga", puiki knyga, jei turit polinkį į ezoteriją, ar patinka buitinės psichologijos knygos. Be to, sąmoningai suvokiant ir stebint šį 'skausmo kūną', jis nušviečiamas sąmonės šviesa ir 'nukenksminamas'. Galiu pasakyti, kad tai tikrai veikia mirksiukas.gif

O kas nori paprasčiau - labai padeda per pms sau pasidaryti šventę - pasigamint pieno kokteilį, arba pyragą ir pasižiūrėti kokį nors labai labai jausmingą filmą (pvz. The Notebook thumbup.gif ). Įsijauskite į tą puikią istoriją, išsiverkite ir viskas praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, mergaitės, įkeliu savo grafikėlį:

user posted image

Žinokit nuo 31CD pradėjau matuoti kitu termometru - ir iškart BT žemesnė g.gif Dabar jau antra diena kaip kyla, ir taip išeina, kad deng. liniją galima brėžti per 36,8, o pakilimas iki lygiai 37 - jau pakankamas. Paprastai būdavo 37,15 - 37,2 ta riba.. Gerai, kad naujuoju termometru išėjo kaip tik 6 žemos temperatūros. Dabar jau antra diena kai sausa, o ir kaklelis žymiai kietesnis ir užsidaręs. Labai laukiu rytojaus BT smile.gif Kaip manot, ar gali taip skirtis gyvsidabrinių termometrų parodymai?
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 05 25, 12:09)
Kaip manot, ar gali taip skirtis gyvsidabrinių termometrų parodymai?

Pažiūrėjus į bendrą grafiko vaizdą lyg ir norėtųsi tuo suabejoti, bet šiaip tai manau, kad gali tie parodymai skirtis. (Beje naujesnius gyvsidabrinius kažkodėl ir nukrėsti kiek sunkiau g.gif , nors gal tik man taip pasitaikė).
Papildyta:
QUOTE(Garbanelele @ 2010 05 24, 16:52)
Radau Camelia vaistinej Vilniuj, Savanorių pr.46. Kainavo nepilnai 14 Lt.

Labai ačiū, Garbanelele. 4u.gif Ko gero reikia suskubti įsigyti atsargai, kol dar neišpirko.
Papildyta:
QUOTE(suri kata @ 2010 05 24, 22:21)
Smalsute, o aš dar nepirkau gyvsidabrinio, kolkas naudoju nusavintą iš mamos ir niekaip nenukeliauju iki kalvarijų turgelio.. Bet kiek girdėjau, ten jų gali būti tokiam kioskutyje kur parduoda rusiškus maisto papildus. Paklausus turguje, visi jį žino, jis ten kažkur centriuke  mirksiukas.gif

Ačiū, suri kata. 4u.gif Visai neįsivaizduoju, kur galėtų būti tas kioskutis g.gif , na bet jeigu ką, reiks ieškoti - ne adata visgi. biggrin.gif
Atsakyti
Naujuosius gyvsidabrinius tikrai nukresti buvo sunkiau rolleyes.gif . Du naujus teko ismegint, tai kratyt reikejo labai smarkiai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 05 25, 14:47)
Pažiūrėjus į bendrą grafiko vaizdą lyg ir norėtųsi tuo suabejoti, bet šiaip tai manau, kad gali tie parodymai skirtis. (Beje naujesnius gyvsidabrinius kažkodėl ir nukrėsti kiek sunkiau g.gif , nors gal tik man taip pasitaikė).

Tai mano šitas grafikas išvis toksai, kokio dar nemačius doh.gif Bet pagalvojus - čia ne naujiena, kad stresas ir kelionės sujaukia mano ciklą. Kai studentavau, buvau išvykusi užsienin per mainų programą, tuomet mmm du mėnesius neturėjau... Tik aišku tada nieko nematavau ir nemačiau tokių zigzagų lotuliukas.gif Įtariu, kad nuo streso šį ciklą BT taip šokinėjo..
Atsakyti
Sveikos, pirmiausiai -ramu, sulaukiau šiandien mmm, tiksliau sakant nesulaukiau, jos pačios atėjo, per visą egzaminų maratoną nieko neskaičiavau, nematavau...
Ir nelauktos atėjo biggrin.gif

Off topic - vakar išlaikiau svarbiausią egzaminą, jam ruošiaus turbūt visus 18 metų, laukiau to egzo, galvojau, kaip baigsiu magistrantūrą bus kažkas nerealaus. Baigiau - o širdy.... tuštuma. Noriu grot toliau, vakar, po egzamino dar su Čepinskiu pabaliavojom, o pusę nakties praverkiau. Gaila, gaila kad reiks pačiai kapstinėtis, tobulėti. noriu tobulėti, koncertuoti....
Kiti švenčia, o aš liūdžiu, keisti jausmai, nesitikėjau.
Atsakyti