Rusnyte, o kodel butent dabar nusprendei pasirinkti? Galbut vienas is ju pasiule kazka rimciau ir dvejoji? Tada, manau, reiktu dar neskubeti...
N man irgi atrodo, kad kažkokios vedybos iš išskaičiavimo. Dar beliko paskelbti konkursą "Misteris Rusnis" ar pan. Nenorėčiau būti nė vieno iš šių vaikinų situacijoje, kai abu greičiausiai mano, kad yra vieninteliai, o pasirodo esantys tik kandidatai į juos. Sužinočiau, pasiūsčiau iš principo tokią paną kuo toliau. Aš suprantu jei tai būtų nekalta draugystė, bet jei jau kalba priėjo iki rinkimosi vedyboms, tai reiškia ši draugystė jau toliau pažengus. Aišku pačiam aprašyme aiškiai idealizuotas antrasis, bet kaip sakiau, tokios panos (tas pats tinka ir vyrams) elgiasi negarbingai ir negražiai.
QUOTE (Keiti @ 2004 05 10, 09:04) |
Rusnyte, o kodel butent dabar nusprendei pasirinkti? Galbut vienas is ju pasiule kazka rimciau ir dvejoji? Tada, manau, reiktu dar neskubeti... |
Pasirinkimas jau senu senovei padarytas.

QUOTE (Rusnytė @ 2004 05 10, 09:31) |
Pasirinkimas jau senu senovei padarytas. ![]() ![]() |
na ir visgi koks tavo pasirinkimas?
Speju kad antra?

Nepulk stacia galva, rinktis!!! Kad pirmo tau nereikia tai jau mes zinom!!! O del antro tai dar laikas parodys turbut bijai isipareigoti- tad neskubek!

QUOTE(Rusnytė @ 2004 05 10, 08:26)
Idomu, ar daznai gyvenime buna taip, kad reikia rinktis is dvieju vyru? Rodos, myli abu. Tik ta meile yra skirtinga. Ir ateina toks metas, kai reikia pasirinkti viena arba kita. Ir tada prasideda pliusiuku ir minusiuku deliojimai, vertinimai, lyginimai. Is tiesu, nieko nera baisiau uz ta emocine busena, kai tenka rinktis kuris gi is tu dvieju - busimas vyras.
Vienas - patrauklus fiziskai, "tusovnas", besirupinantis savo isvaizda, norintis seimos ir vaiku, taciau nepakankamai ispruses, nesugebantis spresti problemu (bent jau mieliau leidzia tai daryti moteriai), daznai gali buti veikiamas nuotaiku kaitos, be galo isdidus ir principingas
. Jis ganetinai vienisas, beveik neturi draugu.
O su kitu jautiesi ideali moteris.
Jis - protingas, rupestingas, atsakingas, be proto mylintis, simpatiskas. Su tokiu vyru jaustumeis kaip uz muro sienos, viskuo butu pasirupinta.
I ji bet kada galetum kreiptis bet kokios pagalbos ir, zinai, kad viskas bus sutvarkyta, o i kita tos pagalbos niekad nesikreipi, nes zinai, kad jis nepajegus tau kuo nors padeti. VA ir iskyla tada klausimas: kuris is dvieju butu geresnis vyras, vaiku tevas, seimos galva?
Su kuriuo gyvenimas nepasidarytu kartus? Juk bendras poros gyvenimas, tai nera vien seksas, pasilinksminimai ir pan. Atsiranda buitis, problemos, kurias reikia spresti ir tada tas neveiklus vyras gali taip pradeti erzinti, kad tie jausmai kaip mat isgaruos.
Brangiosios, parasykit savo mintis ir pamastymus, kuris gi butu geresnis vyras???

O su kitu jautiesi ideali moteris.

Brangiosios, parasykit savo mintis ir pamastymus, kuris gi butu geresnis vyras???

pagal evoliucijos teorija:
nuo pirmo vaikas
o antras vyras:) ir tevas
Jei jau kyla toks klausimas už kurio tekėst - tai reikia išvis netekėt. Nei tas, nei anas nėra TAS VIENINTELIS.
Kas šoka nuoga į dilgėles? Paklausyk mano patarimo
Ar nori ištekėt, tik todėl , kad suknelę pasimatuot nori? Ateis laikas ir nekils tokių klausimų, o dabar gyvenk ir džiaukis, bet netekėk
Kas šoka nuoga į dilgėles? Paklausyk mano patarimo

Man panašiai buvo, kad turėjau rinktis iš 2 vyrukų. Vienas buvo protingas, išsilavinęs, išmintingas, aktyvus visuomenės veikėjas, pasiturintis, bet nelabai save prižiūrintis... O kitas - mielas, nuoširdus, darbštus, patrauklus, smagus, linksmas ir labai švelnus. Šalia jo jaučiausi kaip Pūkuotuko draugė. Nors su juo negalėjau pakalbėti apie literatūrą, Lietuvos aktualijas... Kurį pasirinkau? Ogi tą antrą Pūkuotuką. Ir jau daugiau kaip 2 metai, kai aš nesigailiu dėl savo pasirinkimo.

O as du-viename!