Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėti ruoštis vestuvėms?

QUOTE(daisha @ 2008 08 20, 12:25)
Aš manau, kad įmanoma, nes ir pati galvoju taip padaryti. Tuoksimės spalio pabaigoj. O šita mintis šovė sekmadienį, t.y vos prieš kelias dienas. Labai tikiuosi, kad viskas puikiai pavyks. Kadangi nenoriu kažkokios nepriekaištingos ir super iščiustytos šventės, tai dviejų mėnesių turėtų užtekti. Be to, vestuvių sezonas kaip ir į pabaigą, tai didelių bėdų neturėtų kilti su planavimu. Jei planuočiau tuoktis vasarą, tai viską pradėčiau irgi dabar organizuoti smile.gif

sveikos as pasakysiu kad pradejom vestuves planuot pries menesi o tuokiames 30 mirksiukas.gif viska laisvai spejom mirksiukas.gif nematau reikalo metus planuot mirksiukas.gif viskas imanoma tik noro reik 4u.gif taip kad merginos drasiau viska spesit ir viskas bus nuostabu mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vestuves bus rugsejo 20 d. tai planuoti pradejo vasario menesi, po truputi, neskubedami graziai susiplanavom,taip manau geriausia ax.gif
Atsakyti
musu vestuves kitais metais 20090808,bet apie planavima pradejom galvoti likus iki vestuviu pusantru metu(t.y. jau pusmetis kaip zvalgomes ir kai ka uzsisakynejam).sunku rasti tai kas patinka blush2.gif be to gyvenam mes ne LT. tai nelabai ir griztam i lietuva.tai skubam skubam blush2.gif na bet sutinku su ta nuomone,jog vestuves galima susiplanuoti per kelias savaites.mano sese susituoke per 3savaites.viskas buvo nerealiai thumbup.gif per jos vestuves.zinoma,gerai jog jos vyko gruodi kai nera jokio bumo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes.....as tai tokios nuomones esu ,kad vestuves geriausia planuoti likus iki sventes vienam-dviem menesiams...bet patys pradejom pries 6 menesius,labiausiai skubejom su vieta ir muzikantais,bet veliau likus 5 menesiams tas laukimas doh.gif ,siaubas per ta laika gali visko ir atsitikti o tu gali planuoti neplanaves,tikiuos viskas gerai bus,ir busim neveltui planave tuos 6 menesius biggrin.gif 4u.gif o iki sventes liko apie 20 dieneliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2008 08 20, 21:46)
sveikos as pasakysiu kad pradejom vestuves planuot pries menesi o tuokiames 30  mirksiukas.gif viska laisvai spejom  mirksiukas.gif nematau reikalo metus planuot  mirksiukas.gif viskas imanoma tik noro reik  4u.gif taip kad merginos drasiau viska spesit ir viskas bus nuostabu  mirksiukas.gif

ir po to apsikakojusios laksto oj nieko nespejam, oj nieko nespejam..siaip dar priklauso kokiu vestuviu nori rolleyes.gif ir visiems guodzias, kad pavargo ir tiek atsibodo tas planavimas doh.gif (cia siaip is savo aplinkos patirties sakau) ir be to mes pradeja planuoti pries 8men. nei filmuotojo nei norimos vietos jau negavom ir jei nebutume pakeite datos tai ir fotografo norimo neturetumem ir baznycioj laika reikejo tik is keliu likusiu variantu rinktis doh.gif tad kam kas pagal poreikius, tas taip ir daro..man geriau jokiu vestuviu nei viskas ant SAROS schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 05 24, 00:04)
As irgi labai stengiuosi,kad neliktu darbu paskutiniai minutei...  ax.gif Bandau viska susitvarkyti taip,kad paskutini menesi jau ilsetis galeciau ir nereiketu stresuoti...  thumbup.gif Kaip jums atrodo ar tai imanoma? bigsmile.gif  biggrin.gif

as jau pries 2 savaites viska pasidarius buvau, nuo kojniu supirkimo iki....... (manau tik noro reikia) o dariau pati daug ka, nuo sales ir masinos papuosimu iki paciu maziausiu smulkenu rolleyes.gif
paskutine savaite tik ispazinties reikes prieiti ir parepetuoti jaunuju soki ax.gif ai dar plius pedikiuras, manikiuras (bet cia jau malonumai) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perseida: 22 rugpjūčio 2008 - 12:25
Iki musu vestuviu liko dar galima sakyti 10 menesiu, bet mes jau pradedam po truputuka planuotis, jau fotografa turim, reiks jau pradeti vazineti, ieskoti, kur svesti vestuves ax.gif Manau geriau anksciau viska susiplanuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
mes vestuves pradejom planuoti likus 9 menesiams iki sventes
Atsakyti
Mes vestuves pradejom planuoti geguzes menesi. Vestuves bus spalio pradzioje. tiesa saknat musu planavimas apsiribojo sprendimu ka mazdaug darysim, daugiau nieko per daug ir nedarem... siai dienai likus geram menesiui mes turim tik drabuzius (suknele uzsakyta bet dar neatvezta, batus siuvuosi pas batsiuvi - ju irgi dar nera), esam sutare su fotografu (fotografas yra musu geras draugas), bei muzikantai (tiksliai dar nekalbejom kas ir kaip - jie mamos draugai). vakarelis vyks mamos kavineje, o vestuves pades suorganizuot drauge ir sesuo. manau kad tikrai spesim, nors dar organizavimo tikrai bus! manau kad daug daug kas koreguosis pagal ora - jei bus geras oras darysim vienaip, jei blogas - kitaip, tad ka cia is anksto ir bepriplanuosi...
Atsakyti
Hmmm..as irgi mastau, kada cia reiktu pradeti planuoti...datos dar net neturim, bet galvojam vasaros pradzioj...dar pats laikas butu jau ieskotis po biski:)
Atsakyti
Vestuves pradejom planuoti pries siek tiek daugiau nei metus... ir ne kiek nesigailiu! Viska spejom ir radom ka norejom 4u.gif smile.gif
Atsakyti
pradejom planuoti daugiau nei pries metus iki vestuviu, nuo kazkur birdelio vidurio pradejome paslaugu tiekeju ieskotis. kadangi planuojame vestuves svesti sodyboje, todel gerai ir padareme, kad taip anksti visko ieskotis pradejome. turiu omenyje pacia vieta, nes teko netgi isgirsti atsakymu, jog musu dienai vieta jau uzimta, nors kambinomes, kai buvo like metai ir menuo iki vestuviu doh.gif kitas dalykas, kodel taip is anksto pradejome viska planuoti, yra tai, kad noriu viska pasidaryti iki to laiko, kai reikes man diplomini rasyti. nesinori tuo metu papildomu dideliu nervu aptureti ax.gif
Atsakyti

na man atrodo kad anksciau galima uzsisakyti fotografus ,vieta susirasti, muzikantus, filmuotoja,o likus dviems menesiams ar vienam galima apie smulkmenas pagalvoti jau. na mes tai dar datos neissirinkome, taciau jau dabar renkuosi inforacijas apie fotografus ir t.t.kad paskui butu galima uzsisakineti is karto,kadangi mes dar ne lietuvoje, tai daugiau nieko ir nepadarysiu bigsmile.gif
Atsakyti