Mes pradėjom planuoti prieš 6 mėn. Pirmiausiai susiradom vietą pobūviui ir fotografą, o po to visą kitą. Šiaip buvo galima viską pradėti planuoti ir vėliau, bet šiaip nesigailiu, kad truputį skubėjom planuoti

Mes tuoksimės kitų metų gegužę, tai kolkas dar tik "rankiojuosi" informaciją apie viską
Beveik išsirinkau vietą, turiu fotografą (mano kolega, tad ilgai ieškoti neteko), turiu 'nusižiūrėjusi' filmuotojus, vedėją ir DJ
Bet kolkas nieko konkretaus
Baisiausia pagalvojus, kaip reiks rinktis suknelę - ir tokios noriu, ir kitokios...

Beveik išsirinkau vietą, turiu fotografą (mano kolega, tad ilgai ieškoti neteko), turiu 'nusižiūrėjusi' filmuotojus, vedėją ir DJ

Baisiausia pagalvojus, kaip reiks rinktis suknelę - ir tokios noriu, ir kitokios...

Skaitineti, dometis kainom ir deliotis mintis, kaip viska issivaizduoju pradejau pries 7 men, data nustatem pries 4 men, tada viska iskart ir uzsisakem, nes jau zinojom ko norim, tai jokiu problemu nebuvo. Vestuves buvo fantastiskos, visi sveciai, o ypac mes, esame vieskuo patenkinti. Ispudziai neisdildomi

QUOTE(Perseida @ 2008 08 22, 13:32)
ir po to apsikakojusios laksto oj nieko nespejam, oj nieko nespejam..siaip dar priklauso kokiu vestuviu nori
ir visiems guodzias, kad pavargo ir tiek atsibodo tas planavimas
(cia siaip is savo aplinkos patirties sakau) ir be to mes pradeja planuoti pries 8men. nei filmuotojo nei norimos vietos jau negavom ir jei nebutume pakeite datos tai ir fotografo norimo neturetumem ir baznycioj laika reikejo tik is keliu likusiu variantu rinktis
tad kam kas pagal poreikius, tas taip ir daro..man geriau jokiu vestuviu nei viskas ant SAROS 

Na, ir komentaras

Realiai mes viską pradėjom planuoti, organizuoti rugsėjo 1 d., o tuokiamės spalio 18 d. Apie datą nusprendėm rugsėjo 2 d., o rugsėjo 14 d. užsisakėm paskutines paslaugas. Viską darėm telefonu, nes gyvenam 300 km nuo būsimų vestuvių šventimo vietos. Po to vieną savaitgalį teko nuvažiuoti ir sutartėles pasirašyti. Jokio lakstymo, dejavimo nebuvo. O jau po to tai tik visokios smulkmenos kaip tortas, puokštė, papuošimai ir pan. Man kaip tik labai gerai, kai viskas taip greitai, nes niekada negali žinoti, kas per tuos metus gali nutikti. Ir išvis mes su MB visą dėmesį skirsime santuokai bažnyčioje, o visa kita jau juk ne taip svarbu. Svarbiausia man asmeniškai graži, jauki ceremonija su mišiomis, o ne balius, nors pas mus jisai irgi bus. Ir gana didelis

Beje, be vestuvių organizavimo pas mane dar buvo/yra krūva veiklos: darbas, paskaitos, atkelta sesija dėl ligos į rugsėjį iš birželio (beje, viską išlaikiau

QUOTE(magnifica @ 2008 10 04, 21:03)
Mes tuoksimės kitų metų gegužę, tai kolkas dar tik "rankiojuosi" informaciją apie viską
Bet kolkas nieko konkretaus

sveika,nors cia labai ne i tema bet gal gali pasidalinti koki vedeja ir dj nuziurejai?man tai labai aktualu
Mes pradejom planuoti likus 8men. iki vestuviu
Ir tikrai dziaugiuosi, nes viska dar gavau ko norejau, jeigu butume uzdelse butu buve sunku rasti gera fotografa, muzikanta, apie sodyba ar vestuvems patalpas butu reikeje tik pasvajoti
Kazkuri cia paraset, kad kai ilgai planuoji prisisvajoji ir jeigu kas nepasiseka tai dejuojam...
Na buvo pas mane tu nesklandumu mazu tokiu... bet as tikrai ju nesureiksminu... as dziaugiausi ta diena ir i nieka nekreipiau demesio, man ta diena rupejo tik mano vyras

Mes pradejome planuoti pries nepilnus sesis menesius ir pirmiausia susiradome vieta, o paskuj jau visa kita

Buciau pradejus planuoti po nauju, t.y. likus 5 men., nes draugai per pusantro menesio "susisuko"
Bet pries kelias dienas paskambino mamyte ir pasake, kad jos dvieju pazystamu dukros tuokiasi panasiu laiku, o viena net ta pacia diena kaip ir as
ir sake, kad sunku su muzikantais, ir su sventimo vieta. As nieko nelaukusi paskambinau savo nusiziuretai fotografei ir - aisku, ji buvo jau pries menesi rezervuota.
Tada pradejau paieskas, rezervacijas ir maniau, kad bus nekas, bet galiu visas nuraminti - ir dauguma fotografu ir net SM'e isgirtoji sodyba "Rugpieniu kaimas" laisva man reikalingomis datomis
(Tuokiuosi birzeli)
Zodziu, dabar visai ramiakiskai ziuriu i visa sita reikala ir pritariu mergaitems, kurios sako, kad uztenka pusmecio susiorganizuoti puikia svente. Tik del sventos ramybes uzsibukinkit vieta, kipsa ir muzikantus

ir sake, kad sunku su muzikantais, ir su sventimo vieta. As nieko nelaukusi paskambinau savo nusiziuretai fotografei ir - aisku, ji buvo jau pries menesi rezervuota.
Tada pradejau paieskas, rezervacijas ir maniau, kad bus nekas, bet galiu visas nuraminti - ir dauguma fotografu ir net SM'e isgirtoji sodyba "Rugpieniu kaimas" laisva man reikalingomis datomis

Zodziu, dabar visai ramiakiskai ziuriu i visa sita reikala ir pritariu mergaitems, kurios sako, kad uztenka pusmecio susiorganizuoti puikia svente. Tik del sventos ramybes uzsibukinkit vieta, kipsa ir muzikantus

Manau, kad planavimas labai priklauso nuo vestuvių vietos (didmiestis ar mažesnis miestelis) ir sezono. Ne sezono metu viską daug pigiau ir lengviau galima susiorganizuoti. Mes pradejom planuoti likus nepilnai 6 mėnesiams, (pradėjom nuo šventės vietos paieškų)

O mes vestuves planuojam vasara, bet dar nei datos pasirinkom nei nieko
kazkaip man atrodo kad per anksti, gal po naujuju pradesim rimtesnius planavimus

o mes susiruosem per 2,5 menesio..
planavom spalio menesiui, buvo jau nebesezonas ir viska suspejom
tik patarimas, jei norit baznycioje, reikia ten eiti maziausiai pries 3 men.
planavom spalio menesiui, buvo jau nebesezonas ir viska suspejom

tik patarimas, jei norit baznycioje, reikia ten eiti maziausiai pries 3 men.