Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėti ruoštis vestuvėms?

QUOTE(hegs @ 2010 07 02, 11:54)
na jo tu teisi jei mazos tai ir pora men uztenka thumbup.gif  o kadangi pas mus tokios is didesniu 100-120 zmoniu blush2.gif  ir dar su visom tradicijom doh.gif  o kadangi westuwes bus ne lietuvisko, o lenkiskos biggrin.gif  tai ten ju tradiciju visu net nzn as doh.gif  reikia wisjo klausti pas busimojo mama lotuliukas.gif  siandien suzinojau dar wiena tradicija,kad nuokaka turi nupirkti dowanu janikio seimai(mama,tetis,sese,kriksti tewai,seneliai) o jaunikis turi nupirkti batukus mamo mamai,ir sawo mamai drinks_cheers.gif ,o musu mamos turi buti atsisovusios tuos batukus, ir sokti polka biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tai wat tokios musu westuwes nusimato mirksiukas.gif  idomu ko dar naujo suzinosiu iki westuwiu biggrin.gif

Na, pas Jus jau tikrai dideles vestuves 4u.gif cia aisku kiekvieno reikalas, bet man tos tradicijos juokingos. Kazkas kazka TURI daryti, nes babulkos taip pasake.As manau,kad nieko as neturiu daryt jei nenoriu ir neketinu nieko klausyt.Musu vestuves bus be jokiu tradiciju,zaidimu,rutu vainikelio ir t.t., nes man tai nepatinka. Bet jei Jums tinka ir patinka toks variantas, tai saunu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 02, 21:35)
Na, pas Jus jau tikrai dideles vestuves 4u.gif cia aisku kiekvieno reikalas, bet man tos tradicijos juokingos. Kazkas kazka TURI daryti, nes babulkos taip pasake.As manau,kad nieko as neturiu daryt jei nenoriu ir neketinu nieko klausyt.Musu vestuves bus be jokiu tradiciju,zaidimu,rutu vainikelio ir t.t., nes man tai nepatinka. Bet jei Jums tinka ir patinka toks variantas, tai saunu drinks_cheers.gif

tai kad vestuvese nebus nei 1 bobutes biggrin.gif 80% jaunimas thumbup.gif na man asmeniskai bus idomu tiek ziureti ,tiek dalywauti smile.gif nesinori visa wakara prasedeti prie stalo schmoll.gif o su zaidimais, pajuokawimais turetu buti linksma drinks_cheers.gif nes pati esu is tu kurios nenustygsta wienoj vietoj ramiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 07 06, 20:01)
tai kad vestuvese nebus nei 1 bobutes biggrin.gif  80% jaunimas thumbup.gif  na man asmeniskai bus idomu tiek ziureti ,tiek dalywauti  smile.gif nesinori visa wakara prasedeti prie stalo schmoll.gif  o su zaidimais, pajuokawimais turetu buti linksma drinks_cheers.gif nes pati esu is tu kurios nenustygsta wienoj vietoj ramiai lotuliukas.gif

Kaip jau sakiau, kiekvieno teise rinktis kokia svente ir su kokiom tradicijom daryti. Tik noreciau pazymeti, kad jeigu vestuves be tu tradiciju ir vienodu zaidimu, tai dar tikrai nereiskia,kad jaunieji ir sveciai sedes visa vakara prie stalo ir nejudes is vietos. Galima lygiai taip pat linksmai praleist laika ir be tradiciju 4u.gif O apie bobutes Jus ne taip supratot. Neturejau omenyje,kad ju bus daug Jusu vestuvese, o kaip palyginima pasakiau. Nes daznai buna kazkokios taisykles sugalvotos: kas kam dovanas turi pirkti, kas kaip rengtis ir pan., kurios atejusios butent is senu laiku ir vyresni zmones (pvz.tevai) reikalauja is vaiku tu taisykliu laikytis. O kur parasyta ir kas pasake, kad kazka BUTINAI reikia daryti? tarkim Jusu atveju-pirkti kazkam dovanas? As nesilaikau tokiu taisykliu ir nieko as NETURIU daryti, jei pati to nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 06, 20:51)
Kaip jau sakiau, kiekvieno teise rinktis kokia svente ir su kokiom tradicijom daryti. Tik noreciau pazymeti, kad jeigu vestuves be tu tradiciju ir vienodu zaidimu, tai dar tikrai nereiskia,kad jaunieji ir sveciai sedes visa vakara prie stalo ir nejudes is vietos. Galima lygiai taip pat linksmai praleist laika ir be tradiciju 4u.gif O apie bobutes Jus ne taip supratot. Neturejau omenyje,kad ju bus daug Jusu vestuvese, o kaip palyginima pasakiau. Nes daznai buna kazkokios taisykles sugalvotos: kas kam dovanas turi pirkti, kas kaip rengtis ir pan., kurios atejusios butent is senu laiku ir vyresni zmones (pvz.tevai) reikalauja is vaiku tu taisykliu laikytis. O kur parasyta ir kas pasake, kad kazka BUTINAI reikia daryti? tarkim Jusu atveju-pirkti kazkam dovanas? As nesilaikau tokiu taisykliu ir nieko as NETURIU daryti, jei pati to nenoriu.

nium jo kiekwienam rinktis ax.gif bet as noriu wisu tradiciju smile.gif juk 1 karata tik westuwes tuosiuosi atsokti biggrin.gif biggrin.gif tai noriu isbandyti wiska thumbup.gif mano gywenimo sukis: isbandyk viska ka gali sitame gywenime, bet zinoma su galwa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 07 08, 00:36)
nium jo kiekwienam rinktis ax.gif  bet as noriu wisu tradiciju smile.gif juk 1 karata tik westuwes tuosiuosi atsokti biggrin.gif  biggrin.gif  tai noriu isbandyti wiska thumbup.gif  mano gywenimo sukis: isbandyk viska ka gali sitame gywenime, bet zinoma su galwa biggrin.gif

Na nenoriu daugiau diskutuoti, nes musu nuomones kardinaliai skiriasi ir tai nera blogai, visi esam skirtingi ir turim savo pasauleziura:4u: Taciau as nemanau, kad 120 zmoniu, visokios sugalvotos taisykles,kaip tarkim,batuku pirkimas mamoms ir dar kazkokios tradicijos yra kazkas nepakartojamo ir ka reiktu ismegint savo gyvenime g.gif As prie tokio gyvenimo sukio,kaip Jusu, labiau priskirciau, tarkim, suoli parasiutu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 07 02, 12:54)
na jo tu teisi jei mazos tai ir pora men uztenka thumbup.gif  o kadangi pas mus tokios is didesniu 100-120 zmoniu blush2.gif  ir dar su visom tradicijom doh.gif  o kadangi westuwes bus ne lietuvisko, o lenkiskos biggrin.gif  tai ten ju tradiciju visu net nzn as doh.gif  reikia wisjo klausti pas busimojo mama lotuliukas.gif  siandien suzinojau dar wiena tradicija,kad nuokaka turi nupirkti dowanu janikio seimai(mama,tetis,sese,kriksti tewai,seneliai) o jaunikis turi nupirkti batukus mamo mamai,ir sawo mamai drinks_cheers.gif ,o musu mamos turi buti atsisovusios tuos batukus, ir sokti polka biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tai wat tokios musu westuwes nusimato mirksiukas.gif  idomu ko dar naujo suzinosiu iki westuwiu biggrin.gif

jauciu jusu vestuves bus lb idomios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 07 02, 11:54)
siandien suzinojau dar wiena tradicija,kad nuokaka turi nupirkti dowanu janikio seimai(mama,tetis,sese,kriksti tewai,seneliai) o jaunikis turi nupirkti batukus mamo mamai,ir sawo mamai drinks_cheers.gif ,o musu mamos turi buti atsisovusios tuos batukus, ir sokti polka biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tai wat tokios musu westuwes nusimato mirksiukas.gif  idomu ko dar naujo suzinosiu iki westuwiu biggrin.gif

Nu kur tai matyta doh.gif - nuotaka apipila dovanomis visa seima, o jaunikis atsiperka tik 2 porom bateliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , Kazkaip jau i vienus vartus tos jusu tradicijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
skaiciau kad Graikojoj vestuves isvis kelia tik jaunojo seima, kuri tam pradeda taupyti nuo berniuko gimimo doh.gif o dar zinant kad ten vestuves be 200-300 zmoniu ne vestuves lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jeigu vestuves vasara ir norima daryti su muzikantais, filmuotojais, fotografu, tai reikia rudeni jau pradeti planuoti.Pamenu mes keleme rugpjucio men ir vaziavome uzsisakyti sales spalio men, tai liepos menesiui jau visi savaitgaliai buvo uzsakyti. Muzikantus uzsakinejome gruodzio men, bet kuriu norejome, jau buvo uzsakyti. Filmuotojas ir fotografas buvo paskutiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 07 09, 06:21)
Nu kur tai matyta  doh.gif  - nuotaka apipila dovanomis visa seima, o jaunikis atsiperka tik 2 porom bateliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , Kazkaip jau i vienus vartus tos jusu tradicijos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif nu ka jau padarysi biggrin.gif bet vistiek as pirksiu dowanas is musu bendro biudzeto biggrin.gif tai jau nelabai bus viskas i wienus wartus biggrin.gif, nu nieko kai praleks swentes parasysiu kaip ten buwo drinks_cheers.gif pasidalinsiu ispudziais biggrin.gif ir pranesiu ar mano lukesciai su visom tradicijom pasiteisino g.gif ar kaip (beautiful eyes) pasake kad bet tradiciju yra geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2010 07 11, 20:22)
ar kaip (beautiful eyes)  pasake kad bet tradiciju yra geriau mirksiukas.gif

As nesakiau, kad be tradiciju yra geriau, kiekvienam savo, kaip sakoma g.gif As tiesiog isreiskiau savo nuomone, nes kai kurios taisykles ir tradicijos man atrodo isties kvailai ir tiek 4u.gif

Na, gal jau uzteks diskusiju, atai iskraipem tema visai jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 11, 19:44)
As nesakiau, kad be tradiciju yra geriau, kiekvienam savo, kaip sakoma g.gif  As tiesiog isreiskiau savo nuomone, nes kai kurios taisykles ir tradicijos man atrodo isties kvailai ir tiek 4u.gif

Na, gal jau uzteks diskusiju, atai iskraipem tema visai jau lotuliukas.gif

jojo biggrin.gif nium bet tawo nuomone ir poziuri supratau ax.gif smile.gif
Atsakyti