Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėti ruoštis vestuvėms?

prieš gal 5mėn, užsakėm pagrindinius dalykus: vedėja ir dj, salę, fotografą, filmuotoją, o paskui visą kita, likus 3mėn kažkur
Atsakyti
Labukas, ir aš jau pradėjau planuoti... Tik nežinau nuo ko pradėti, o didžioji šventė jau kitą mėnesį wub.gif doh.gif
Atsakyti
mes nuo lapkricio men planuojam smile.gif tai mazdaug jau apie 9men
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 08 11, 22:48)
Labukas, ir aš jau pradėjau planuoti... Tik nežinau nuo ko pradėti, o didžioji šventė jau kitą mėnesį  wub.gif  doh.gif

Oho, nedaug laiko turite smile.gif Tai jei svesite kazkokioj kavinej ar sodyboj, pirmiausia reiketu uzsisakyti patalpas. Paskui, mano manymu, reiketu uzsakyti fotografa/filmuotoja jei jie bus. Paskui drabuziai, alkoholis ir kiti dalykai mirksiukas.gif
Papildyta:
Mes tai pradejom planuot pries 6,5 men. Tai man to laiko per daug doh.gif as geriau viska greitai padaryciau ir nereiketu laukti taip nekantriai kaip dbr biggrin.gif Is pradziu tik i baznycia nuejom ir kelione uzsisakem, o likus 3,5 men. uzsisakem kavine ir fotografa. Dar liko rasti sodyba draugams, susipirkti drabuzius, pasisiuti suknele, supirkti alkoholi ir kiti niekai (makiazas, sukuosenos ir t.t)
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 08 11, 21:48)
Labukas, ir aš jau pradėjau planuoti... Tik nežinau nuo ko pradėti, o didžioji šventė jau kitą mėnesį  wub.gif  doh.gif

lotuliukas.gif M0sų šventė irgi po mėnesio (lygiai po mėnesio!!! doh.gif ), o tik dabar rimčiau pradėjom mąstyt... aišku, vestuvių baliaus nebus. Žinom, kur ir kas laimins, kas fotkins, kas suškuos, suknelę turiu... Bet, tieeeek smulkmenų dar, pradedant jaunikio kostiumu ir transportu doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, ir as noriu prie jusu prisijungti. Ale mano irgi vestuves tik kita vasara, bet vat as gyvenu anglijoj,o vestuves bus lt. Planuojam grizt kaledom ir tik iki vestuviu likus 3 - savaitem
Neturiu cia kas man patartu arba padetu apsispresti?Sodyba uzsisakeme, bet vat nzn nei kokie yra geri fotografai ar muzikantai, esu siaip is klp kilusi....gal kuri irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute_maze @ 2010 08 17, 12:44)
Sveikos mergytes, ir as noriu prie jusu prisijungti. Ale mano irgi vestuves tik kita vasara, bet vat as gyvenu anglijoj,o vestuves bus lt. Planuojam grizt kaledom ir tik iki vestuviu likus 3 - savaitem
Neturiu cia kas man patartu arba padetu apsispresti?Sodyba uzsisakeme, bet vat nzn nei kokie yra geri fotografai ar muzikantai, esu siaip is klp kilusi....gal kuri irgi 4u.gif

Yra daug temu, skaitykite ir turetumete rasti kazka sau tinkamo 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=539027
http://www.supermama...howtopic=621806
http://www.supermama...howtopic=521443
http://www.supermama...howtopic=405703

Atsakyti
Sveikutes, busimos nuotakos smile.gif

Mano vestuves buvo birzelio 12 diena, jau atrodo tiek daug laiko praejo smile.gif Noriu tik pasakyti, kad nepersistengtumet planuodamos, nes vis tike bus kokiu nors netiketumu, bet is savo patirties galiu pasakyt, kad jie tik daro svente idomesne smile.gif vestuviu diena praejo kaip akimirka, bet liko tik patys silciausi prisiminimai - svarbiausia gera nuotaika, o kokia nors nesuplanuota smulkmenele tikrai sventes nesugadins smile.gif Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Mūsų šventė 25 rugsėjo, bet dar nieko neturime biggrin.gif doh.gif sunkiai planuojasi man, viskas maišosi, sakau šiandien susirašysiu sąrašą ir rytoj į darbą kimbu, nes kitaip švęst teks namie doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 08 18, 16:47)
Mūsų šventė 25 rugsėjo, bet dar nieko neturime  biggrin.gif  doh.gif  sunkiai planuojasi man, viskas maišosi, sakau šiandien susirašysiu sąrašą ir rytoj į darbą kimbu, nes kitaip švęst teks namie  doh.gif  smile.gif

Na jau tikrai reiktu pasiskubinti biggrin.gif O dideles vestuves planuojat?
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2010 08 05, 20:09)
Planavimui turejome lygiai 3 menesius, viska spejome per 2, paskutini menesi tiesiog ramiai laukeme vestuviu. biggrin.gif

vat vat ir mums panasiai gavosi, prisiklausiau, kad zmones maziausiai puse metu ruosiasi ir pasilikau 4 men. ir tai dar pradzioj nervinausi, kad nespesiu. neturiu ka veikt, laisvai galejau jau atsokti vestuves biggrin.gif cia priklauso nuo to, koks zmogus esi, jei l linkes i smulkmenas, tai ir metu gali neuztekti, bet siaip manau tikrai pakanka poros menesiu smile.gif
Atsakyti
aš pradėjau mažiau nei metams likus biggrin.gif ir ką, jau viskas užsakyta, bet esmė, kad norėjome vestuvių pavasarį, tai dabar jo ir lauksim biggrin.gif dar pasidarysiu pakvietimus, išrinksim MB kostiumą ir bus vsio ax.gif bus likęs alkoholio supirkimas, love story fotosesija ir bažnytiniai kursai rolleyes.gif
Atsakyti