Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė "Pilaitukas"

QUOTE(Gabriele1204 @ 2010 10 10, 15:15)
sveikos,
o kaip del lenkisku grupiu? kaip suprantu tai ne tik lenkai, bet ir lietuviai grupeje. as nieko pries smile.gif
kiek vaikuciu grupeje? ar daug lankanciuju?
mes turim nuo rugsejo lenku grupe lankyti

viena aukletoja, kuri lenku grupej dirba sake, kad grupej vien lenkai arba rusai ir kalba su jais tik lenkiskai wink.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,.

as taip pat uzrasiau vaikuti kai tik gime, bet mums irgi pasake nesitiketi pakliuti. Tai sakau ka daryti, sako rasykit i kitus darzelius. Tai jau galvoju ar eiti su vokeliu ir kokiu ar geriau kviesti "Paskutine instancija", kuri issiaiskins kokiu budu patenkama i darzeli.

Aj musu name gyveno viena moteris kitataute, ji buvo nuomininke ir ji turejo dukrele 2 kazkur metuku ir kazkokiu stebuklingu budu jos dukrele priklause siam darzeliui ir ji lanke. KAIP JUMS? Ar ne korupcija kvepia.

O si tvarka nebegalioja?:

http://www.15min.lt/...zsirase-41-7484
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 23 lapkričio 2010 - 17:39
QUOTE(SaDa @ 2010 11 23, 17:12)
sveikos mamytes,.

as taip pat uzrasiau vaikuti kai tik gime, bet mums irgi pasake nesitiketi pakliuti. Tai sakau ka daryti, sako rasykit i kitus darzelius. Tai jau galvoju ar eiti su vokeliu ir kokiu ar geriau kviesti "Paskutine instancija", kuri issiaiskins kokiu budu patenkama i darzeli.

Aj musu name gyveno viena moteris kitataute, ji buvo nuomininke ir ji turejo dukrele 2 kazkur metuku ir kazkokiu stebuklingu budu jos dukrele priklause siam darzeliui ir ji lanke. KAIP JUMS? Ar ne korupcija kvepia.

O si tvarka nebegalioja?:

http://www.15min.lt/...zsirase-41-7484

Nu va, o mes irgi uzrasem vaika kai tik gime, tai irgi esam kazkur eiles gale... schmoll.gif Bet kiek vyras suzinojo, tai kaip ir negalim kitur uzsirasyti, nes automatiskai tuomet is cia isbrauks, jei ten, kitur, bus vietu, tai ten iskart priims ir del mums priklausancio pagal nama darzelio mes negausim... g.gif Nors i darzeli planuojam eiti po metu, bet jau irgi rupinuosi,ka reikes daryt?! doh.gif

o siaip del bendros netvarkos darzeliuose tikrai reiktu kviesti "Paskutine instancija"! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katren: 30 lapkričio 2010 - 00:03
Jungiuosi ir as prie laukianciu eileje i "Pilaituka". Uzsiraseme ka tik gime, kazkur birzelio pabaigoje vyra nuejo, kai mes dar gimdymo namuose su lelium gulejome. I darzeli buvome ir anksciau, balandi dar, nueje, bet niekas neuzrase deja be gimimo liudijimo dry.gif
Birzelio pabaigoje buvome 29, pries savaite buvau, tai jau 39 tapome, ir rastvede pasake, kad nuo 2 metu tikrai nepateksime tikrai, nes gali dar atsirasti vaiku, kuriems pirmenybe teikiama. Galbut nuo 3, jei labai pasiseks unsure.gif
Buvome taip pat uzsirase ir i "Giluzi", bet ten musu dabar net nebera sarasuose, ir direktore pasake, kad negali uzrasyti, nes "ne jiems priklausome". doh.gif
Atsakyti
O aš tai norėčiau padėkoti darželio vadovybei už tokį puikų Kalėdų senelį, kuris moka užimti ne tik vaikučius, bet ir išjudint tėvelius. Didelis ačiū už puikias akimirkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irminija @ 2010 12 16, 16:48)
O aš tai norėčiau padėkoti darželio vadovybei už tokį puikų Kalėdų senelį, kuris moka užimti ne tik vaikučius, bet ir išjudint tėvelius. Didelis ačiū už puikias akimirkas  4u.gif

man keista, bet man nepatiko, matyt senis jau pavarges buvo bigsmile.gif doh.gif siaip tik viena soki susoko, aisku bendravo graziai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 12 14, 18:50)
Jungiuosi ir as prie laukianciu eileje i "Pilaituka". Uzsiraseme ka tik gime, kazkur birzelio pabaigoje vyra nuejo, kai mes dar gimdymo namuose su lelium gulejome. I darzeli buvome ir anksciau, balandi dar, nueje, bet niekas neuzrase deja be gimimo liudijimo dry.gif
Birzelio pabaigoje buvome 29, pries savaite buvau, tai jau 39 tapome, ir rastvede pasake, kad nuo 2 metu tikrai nepateksime tikrai, nes gali dar atsirasti vaiku, kuriems pirmenybe teikiama. Galbut nuo 3, jei labai pasiseks unsure.gif
Buvome taip pat uzsirase ir i "Giluzi", bet ten musu dabar net nebera sarasuose, ir direktore pasake, kad negali uzrasyti, nes "ne jiems priklausome". doh.gif

speju kad ir mums taip bus mano vaikas berzelinukas irgi... idomu kiek reikia duoti kad patektum...??? nes situacija beviltiska vln laisvu darzeliu nera nebent kurnors stoties rajone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2010 12 26, 13:53)
man keista, bet man nepatiko, matyt senis jau pavarges buvo  bigsmile.gif  doh.gif siaip tik viena soki susoko, aisku bendravo graziai  rolleyes.gif

bet nėr ką lygint su pernai metais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Freude @ 2010 12 30, 19:31)
speju kad ir mums taip bus mano vaikas berzelinukas irgi... idomu kiek reikia duoti kad patektum...??? nes situacija beviltiska vln laisvu darzeliu nera nebent kurnors stoties rajone  doh.gif

Jusu sunelis su manim viena diena gimes drinks_cheers.gif Maniskis 2 savaitem jaunesnis...
Nezinau, kek duoti reikia, as tai baisiai pries kysius esu, bet zinau, kad laisvu vietu tik Naujininkuose yra blink.gif Is viso Vilniuje tokiuose "nepaklausiuose" rajonuose apie 300 vietu laisvu, bet niekam nuo to lengviau nesidaro. Nelabai isivaizduoju, ka daryti. Kazkas rase, kad nuo 5.000Lt yra kysis siame darzelyje wacko.gif Pigiau i privatu darzeli atiduot vaika iseitu arba aukle pasisamdyti, mano vyras ir mama pamaininius darbus dirba, tai ne kasdien tos aukles reikes, nors noreciau, kad vaikas i darzeli eitu, su kitais vaikais bendrautu.
Nelabai tik suprantu, kodel pirmenybe turi seimos su mazomis pajamomis ir studentai dry.gif as susimoku mokescius, o pirmenybe tiems, kas ju nemoka g.gif

Freude, kelinti jus eileje? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 03 sausio 2011 - 00:17
Mums taip pat priklauso sis darzelis, liepos menei uzrasiau savo dukryte i si darzeli, tai mes 61 eileje. Taip pat pasake, kad didziules eiles ir pirmenybe su lengvatom... kazkokia nesamone
Atsakyti
Atrodo,kad visi ten vaikai tik su lengvatomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2011 01 03, 01:13)
Jusu sunelis su manim viena diena gimes  drinks_cheers.gif  Maniskis 2 savaitem jaunesnis...
Nezinau, kek duoti reikia, as tai baisiai pries kysius esu, bet zinau, kad laisvu vietu tik Naujininkuose yra  blink.gif Is viso Vilniuje tokiuose "nepaklausiuose" rajonuose apie 300 vietu laisvu, bet niekam nuo to lengviau nesidaro. Nelabai isivaizduoju, ka daryti. Kazkas rase, kad nuo 5.000Lt yra kysis siame darzelyje wacko.gif Pigiau i privatu darzeli atiduot vaika iseitu arba aukle pasisamdyti, mano vyras ir mama pamaininius darbus dirba, tai ne kasdien tos aukles reikes, nors noreciau, kad vaikas i darzeli eitu, su kitais vaikais bendrautu.
Nelabai tik suprantu, kodel pirmenybe turi seimos su mazomis pajamomis ir studentai dry.gif as susimoku mokescius, o pirmenybe tiems, kas ju nemoka  g.gif

Freude, kelinti jus eileje? wink.gif

oho 5000 LT doh.gif kosmosas as ir pries kysius...ale ka daryti mes eileje buvom 32 bet speju ji dabar gerokai pasislinkus ir esame dar toliau zinau kad karolisniskese yra laisvu vietu darzelyje greiciausiai teks ten vesti ...
Atsakyti