Įkraunama...
Įkraunama...

Pilaitė "Pilaitukas"

QUOTE(Frosted @ 2011 05 11, 22:08)
O ar teisingai suprantu, kad jeigu mes nuo 2 metuku nepatenkame, ir uzsirasome tiems metams i kita darzeli, tai mus is eiliu isbraukia?  blink.gif

Mano sunus nesulaukes eiles "Pilaitukyje", pradejo eiti i Karoliniskiu "Stazdeli". Tai automatiskai jo is eiles neisbrauke "Pilaitukyje", nes priklauso pagal gyvenamaja vieta. Isbrauke tik tada, kai pati nuejusi parasiau prasyma mirksiukas.gif
Atsakyti
idomu g.gif kiekvienas darzelis, matyt, daro kaip patogiau...
Atsakyti
Galvos skausmas su tais darzeliais doh.gif
Atsakyti
AS UZRASIAU NUO 1MEN TAI JAU SIANDIEN PASKAMBINO KAD YRA VIETA MUMS,BET DAR NEVESIU MAZAS DAR- 2 METAI
Atsakyti
QUOTE(419 @ 2011 05 20, 18:51)
AS UZRASIAU NUO 1MEN TAI JAU SIANDIEN PASKAMBINO KAD YRA VIETA MUMS,BET DAR NEVESIU MAZAS DAR- 2 METAI

O kuri menesi vaikas gimes ax.gif Nes mano mergaite gimus rugpjuti, uzrasiau kai buvo 3 savaites, tai dabar ji 54 berods doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Dovidenija @ 2011 05 20, 22:40)
O kuri menesi vaikas gimes  ax.gif Nes mano mergaite gimus rugpjuti, uzrasiau kai buvo 3 savaites, tai dabar ji 54 berods  doh.gif

Tai jums sekasi... Mes birzelio pabaigoje gime 2010, ir jau gerokai perkopeme 60-uosius... verysad.gif I darzeli nuejus ten sako kad labai daug lengvatininku, nuo 2 metu tikrai nepateksime, galbut nuo 3, bet ir tai neaiksu...
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2011 05 20, 23:40)
O kuri menesi vaikas gimes  ax.gif Nes mano mergaite gimus rugpjuti, uzrasiau kai buvo 3 savaites, tai dabar ji 54 berods  doh.gif

2009,05,19
Atsakyti

Aš tai jau vesčiau saviškį, bet mes gimę metų gale 2009 lapkritį ir esam apie 86 eilėje doh.gif

QUOTE(Dovidenija @ 2011 05 20, 22:40)

Mes ir užrašėm panašiai tokiu laiku, kai buvo apie mėnesio.

Mes susidūrėm su kita problema, kadangi turiu draugių auginančių mažus vaikus, tai išsiaiškinau kad iki birželio 1d. reikia darželiui rašyti patvirtinimą, kad vaikas tikrai lankys darželį. Nors šiais metais gal nepapultumėm, bet parašius patvirtinimą ir nepapuolus, kaip suprantu galėtumėm patekti į kitą darželį jei rastumėm kur yra vietų. Tai va, bėdata kad Pilaitukas mums aiškina, kad jokių patvirtinimų nereikia, skambinom į savivaldybę, kalusėm būtent tos moteriškės kuri kuruoja mūsų darželį, ji sako kad būtina parašyti patvirtinimą. Ką daryt, kai Pilaitukas atsisako priimti patvirtinimą? Čia gal kokio kyšio laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2011 05 26, 14:48)
Aš tai jau vesčiau saviškį, bet mes gimę metų gale 2009 lapkritį ir esam apie 86 eilėje  doh.gif 
Mes ir užrašėm panašiai tokiu laiku, kai buvo apie mėnesio.

Mes susidūrėm su kita problema, kadangi turiu draugių auginančių mažus vaikus, tai išsiaiškinau kad iki birželio 1d. reikia darželiui rašyti patvirtinimą, kad vaikas tikrai lankys darželį. Nors šiais metais gal nepapultumėm, bet parašius patvirtinimą ir nepapuolus, kaip suprantu  galėtumėm patekti į kitą darželį jei rastumėm kur yra vietų. Tai va, bėdata kad Pilaitukas mums aiškina, kad jokių patvirtinimų nereikia, skambinom į  savivaldybę, kalusėm būtent tos moteriškės kuri kuruoja mūsų darželį, ji sako kad būtina parašyti patvirtinimą. Ką daryt, kai Pilaitukas atsisako priimti patvirtinimą? Čia gal kokio kyšio laukia doh.gif

paskaitykit paskutini punkta ax.gif ir priverskite juos priimti jusu patvirtinima, gal net "po parasu" kad gauta 4u.gif
prasymo forma
Atsakyti
QUOTE(avilnius @ 2011 05 30, 09:53)
paskaitykit paskutini punkta  ax.gif ir priverskite juos priimti jusu patvirtinima, gal net "po parasu" kad gauta  4u.gif
prasymo forma

Jau taip ir planavom padaryt, šian nunešėm patvirtinimą ir priėmė blink.gif ir dar sako, jog negali būti, kad telefonu mums sakė jog jokių patvirtinimų nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2011 05 30, 11:10)
Jau taip ir planavom padaryt, šian nunešėm patvirtinimą ir priėmė  blink.gif ir dar sako, jog negali būti, kad telefonu mums sakė jog jokių patvirtinimų nereikia  doh.gif

tokiu budu jie eiles stumdo ir vietos atranda tam, kam "reikia" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikadi @ 2011 05 26, 14:48)
... skambinom į  savivaldybę, kalusėm būtent tos moteriškės kuri kuruoja mūsų darželį, ji sako kad būtina parašyti patvirtinimą.

Sakykite, o kas kuruoja darzeli? Gal galetumete man i AZ telefona parasyti? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti