Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rimaz @ 2010 05 21, 12:00)
SU pilimis Vilniuje sudėtinga... Man Ievos sodai iš Kauno į Vilniu siuntė, gal pas juos dar yra kokia užsilikusi. Arba mažesniuose miestukuose ieškoti reik.
Su žuvyte irgi paskubėt reikia (jei LT nori gauti), jų irgi nebesimato.
Iš retirintų dar ne problema rasti žvirblius, tupilako nasrus, kai kurias žvaigždeles (pvz jaučio ženklui), kitų pastaruoju metu neužmačiau.

žinau,kad reiktų paskubėti,ale dabar reikia biškuti pastabdyti...finansai neleidžia,beje ir kažkaip progos greit nenusimato,kad galėčiau padovanoti vyrui g.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Pilis 1 dar yra Kelmeje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 05 21, 11:00)
Iš retirintų dar ne problema rasti žvirblius, tupilako nasrus, kai kurias žvaigždeles (pvz jaučio ženklui), kitų pastaruoju metu neužmačiau.

vakar Kauno akropolyje maciau keleta zvaigzdziu,, kokiu nepasakysiu..

QUOTE(Laisvė @ 2010 05 21, 11:14)
Internetinėse pardėse dar yra  mirksiukas.gif

bet ne lietuviskose ania?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 21, 11:47)
o tu jau iš tos olandės auksarankės gavai?  g.gif kada dariai užsakymą? aš dariau 14dieną ir dar tylu  g.gif

is olandes dariau 14 d. kaip ir tu, manau jinai tikrai kartu issiunte i LT, bet va kodel tu negavai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2010 05 21, 11:59)
Laba diena 4u.gif
Man tai pastininke net registruotu laisku nenesa doh.gif I pasto dezute imeta lapiuka, kad pati eiciau i pasta pasiimti. Ta pastininke is vis keista, budavo seniau, kad tuos lapukus tingedavo pildyt, tai ant paprasto popieriaus lapo uzrasydavo mano varda pavarde ir kad yra kazkas man paste ir vsio blink.gif  doh.gif Po to pasiskundziau tai dabar bent jau lapiuka sugeba normalu uzpildyt doh.gif Bet niekad gyvenime nieko iki duru neatnes schmoll.gif Paste moterys sake, kad sita pastininke keistuole kazkokia doh.gif
Kas naujienu kokiu turit, greitai rodotes bigsmile.gif Ypac domina auksarankes karoliukai rolleyes.gif

Nu bet zinai, jeigu siuntejas sumoka uz ta paslauga, kad siusti registruotu ir dar pirmenybiniu, ir neatnesa i namus, cia jau yra su pastininke beda doh.gif As varyciau tiesiu taikymu pas pasto sk. direktoriu rasyt skunda g.gif , dievaz, nugi jinai issidirbineja , taip neturetu buti, lai atleidzia , yra zmoniu norinciu dirbti, ir mielai nesiotu pasta iki duru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 21, 12:54)
Nu bet zinai, jeigu siuntejas sumoka uz ta paslauga, kad siusti registruotu ir dar pirmenybiniu, ir neatnesa i namus, cia jau yra su pastininke beda doh.gif As varyciau tiesiu taikymu pas pasto sk. direktoriu rasyt skunda g.gif , dievaz, nugi jinai issidirbineja , taip neturetu buti, lai atleidzia , yra zmoniu norinciu dirbti, ir mielai nesiotu pasta iki duru mirksiukas.gif

man kazkada uzteko paskambint i pasta ir paklaust kodel registruota siunta nepristatoma iki duru? Po to problemu nebebuvo..
Papildyta:
http://www.post.lt/lt/?id=183

pasto puslapyje galima parasyt pretenzija.,.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Jau toookių grožių prisižiūrėjau, kad net silpna pasidarė wub.gif
Mano pensinykai tik du ir tie patys daugumos turimi biggrin.gif taip kad tikrai šįkart nefotografuoiu blush2.gif

Labai smalsu visas naujienas pamatyt, tai greičiau jūs ten jas pakuokit ir fotkinkit ploja.gif

Rezgu mintyse naują apyrankę ax.gif Nuėjau į Panoramą pažiūrėt gyvai tų karoliukų, kuriuos norėčiau ant jos matyt ir... iš 5 norimų radau tik 2 ir tie patys labai jau nekokie doh.gif Žodžiu kažkaip nusivyliau pasirinkimu unsure.gif Bet galų gale sėkmingai prisiregistravau ebejui thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 21 gegužės 2010 - 13:15
Man paštininkė irgi net registruotų neatneša. Visa randu lapelį pašto dėžutėje. Negana to, visada rašo, kad tai jau pakartotinsi pranešimas, nors pirmo net nebūnu radusi. vis galvoju, kad reikai pasigilinti, ar turi ji atnešti, ar neturi. Bet pritrūktus laiko, o eiti teisybės ieškoti prieš tai nepasiruošus man nepatinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 21 gegužės 2010 - 13:18
QUOTE(Rimaz @ 2010 05 21, 12:00)

Vandenio žvaigždutė Megoje yra, nykštukas yra, šnd mačiau.

Laba visoms.
Ir Lorutė Megoje mačiau kad gyvena lotuliukas.gif Beje, o tamsta gal pašto dėžutės neturi? Ar durys koduotos?
Papildyta:
Mano pirkiniai baigėsi manau ilgam. Biški gaila, bet...ką darysi. Apyrankė sakyčiau pilna, paskutiniai karoliai sidabro kalnas ir širdies apkabinimas. Bet sidabro kalnas gali migruoti, jis labiau prie grandinėlės ant kaklo derintas.
Atsakyti
Light blue- del darbo kazkas?
Atsakyti
Jetus kiek atima laiko pasiruosimas fotosesijai doh.gif , nu siaip ne taip paskubom nutraukiau ir naujienas ir pensininkus lotuliukas.gif
cia mano Aurora wub.gif is auksarankes:
user posted image
user posted image

o cia mano Naslaites wub.gif naujai renkamoj vasarinej geletoj apyrankej, kurioj dar laukiu keleta gelyciu:
user posted image
user posted image

na o cia mano pensininkai thumbup.gif , visai neseniai iseje i pensija biggrin.gif , sia apyranke Fontenay kai iseis i pensija turbut nesios g.gif lotuliukas.gif galit isivaizduot doh.gif
"very rare, retired,most wanted" lotuliukas.gif
user posted image

dar pakeliui is Vokietijos keliauja mano sidabro kalnas ir auksine uola wub.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 21 gegužės 2010 - 14:16
QUOTE(happy @ 2010 05 21, 15:10)
Light blue- del darbo kazkas?

ir tai, ir namai dasidėjo doh.gif
Atsakyti
Vaje kokie groziai wub.gif
O as kai paklausiau ar privalo nesti registruotus siuntinius tai man atsake kad privalo bet priklauso nuo pastininkes geru noru doh.gif
Atsakyti