Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laivite @ 2010 05 21, 08:41)
Labas rytas,
oi kokios geros naujienos  thumbup.gif
O ar ilgai lauket is  beaddealerusa siuntinuko nes as jau trecia savite laukiu  g.gif

2 sav kazkur 12 dienu nuo isisuntimo, kazko delse 3 dienas po mano apmokejimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 21 gegužės 2010 - 08:07
Labas rytas,

Dedu ir savo pensininkus smile.gif
user posted image

QUOTE(torinuke999 @ 2010 05 20, 23:43)
na, jei kam reikia ir nelabai turi pinigeliu originalams, galiu parduoti - padovanoti pandoros karoliuku smile.gif turiu virs 100 vnt  tongue.gif

Šiaip jau originalūs Pandora karoliukai kainuoja ne pigiau nei Trollbeads cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 05 21, 09:07)
Šiaip jau originalūs Pandora karoliukai kainuoja ne pigiau nei Trollbeads cool.gif

tas pats pastebejimas smile.gif cia jauciu tie kur po 1-3 lt lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ka tik parejo musu grazutes unikos is macrow, pakuoju siuntas sadi ir kikirike 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo tik paklausiau pas jus bet galvoju reik eiti patikrinti pasto dezute o gi laiskas is beaddealerusa thumbup.gif
Gavaom zonglieriu bet jis man tok vaikiskas tai atidaviau mergaitei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 05 21, 10:54)
Pasirodo tik paklausiau pas jus bet galvoju reik eiti patikrinti pasto dezute o gi laiskas is beaddealerusa thumbup.gif
Gavaom zonglieriu bet jis man tok vaikiskas tai atidaviau mergaitei  wub.gif

nu geras lotuliukas.gif
Atsakyti
pilių dar kur nors matet ar jau nebera?
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 05 21, 07:40)
Labas rytas  smile.gif ,
geras rytas 4u.gif , skubu pasidziaugti kartu su jumis....

labas labas,nu tikrai kad labas rytas thumbup.gif 4u.gif o tu jau iš tos olandės auksarankės gavai? g.gif kada dariai užsakymą? aš dariau 14dieną ir dar tylu g.gif

QUOTE(Rimaz @ 2010 05 21, 09:07)
Labas rytas,

Dedu ir savo pensininkus smile.gif

nu kokie fainūs - aš vyrui norėčiau tą žuvytę nupirkti,nu kada nors...prie progos blush2.gif nes jam parodžiau tai supratau ,kad patiko,tik jau bijo sakyti ,kad patinka,o tai paimu ir nuperku lotuliukas.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 05 21, 09:45)
ka tik parejo musu grazutes unikos is macrow, pakuoju siuntas sadi ir kikirike 4u.gif

jeeeee wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Man tai pastininke net registruotu laisku nenesa doh.gif I pasto dezute imeta lapiuka, kad pati eiciau i pasta pasiimti. Ta pastininke is vis keista, budavo seniau, kad tuos lapukus tingedavo pildyt, tai ant paprasto popieriaus lapo uzrasydavo mano varda pavarde ir kad yra kazkas man paste ir vsio blink.gif doh.gif Po to pasiskundziau tai dabar bent jau lapiuka sugeba normalu uzpildyt doh.gif Bet niekad gyvenime nieko iki duru neatnes schmoll.gif Paste moterys sake, kad sita pastininke keistuole kazkokia doh.gif

Kas naujienu kokiu turit, greitai rodotes bigsmile.gif Ypac domina auksarankes karoliukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 05 21, 11:35)

SU pilimis Vilniuje sudėtinga... Man Ievos sodai iš Kauno į Vilniu siuntė, gal pas juos dar yra kokia užsilikusi. Arba mažesniuose miestukuose ieškoti reik.

QUOTE(Kikirike @ 2010 05 21, 11:47)
nu kokie fainūs - aš vyrui norėčiau tą žuvytę nupirkti,nu kada nors...prie progos blush2.gif nes jam parodžiau tai supratau ,kad patiko,tik jau bijo sakyti ,kad patinka,o tai paimu ir nuperku  lotuliukas.gif

Su žuvyte irgi paskubėt reikia (jei LT nori gauti), jų irgi nebesimato.
Iš retirintų dar ne problema rasti žvirblius, tupilako nasrus, kai kurias žvaigždeles (pvz jaučio ženklui), kitų pastaruoju metu neužmačiau.
Atsakyti
Pas mus ir buvo viena keista pastininke atnesdavo tik lapuka o tu lek doh.gif
Nors musu gatve vis tiek zmogus praeidavo tai jai sunku budavo nesti blink.gif
Paasikinimas toks tipo jei nebus namuose reiks nesiotis man doh.gif
O paskui per visa ziema dirbo labai sauni mergina o dabar pasikeite tai si su masina tai aplekia greitai ir siuntinius visus jei tik registruoti pristato prie pat duru saunuole reiks sitai pabandyti duoti dezute saldainiu prie kavos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 05 21, 11:35)

Internetinėse pardėse dar yra mirksiukas.gif
Atsakyti