Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Yell @ 2010 05 25, 17:58)
Perfotografuosiu ir gintarą išimsiu  4u.gif
Man Panoramoj sakė, kad visą vasarą  g.gif

Man dėl lipdukų sakė, kad Panoramoje vyks visą vasarą. O VCUPe 2 aukšte apšvietė, kad nuo birželio naikinami visi lipdukai, t.y. jų konkurentai Auksinė širdelė nuo birželio lipdukų ir nuolaidų jau nebeturės. O dėl apyrankės + 2 karoliukų, tai čia pavasario akcija, tad logiška, kad ji baigsis kartu su pavasariu.

user posted image

Įdomu, kokia po to bus vasaros akcija. Gal unikų prigamino, ir vėl jas dalins? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 25, 17:42)
Nežinau,ar kam aktualu,bet ta akcija apyrankė+2karoliukai vyks iki birželio 1 d.

nu tu šuds... doh.gif o aš sakau čia iškart nepirksiu,kad vėliau biškuti,tai negi dabar reiks leisti pinigus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 25, 19:19)
nu tu šuds...  doh.gif o aš sakau čia iškart nepirksiu,kad vėliau biškuti,tai negi dabar reiks leisti pinigus?  doh.gif

Štai ir proga thumbup.gif lotuliukas.gif

Jeigu rimtai, tai galvoju, kad pasibaigus šiai akcijai, prasidės kita. Kaip buvo pasibaigus akcijai su unikomis. Gal per pavasarį spėjo prikepti naujų gražių? bigsmile.gif Gal dabar vėl prasidės unikų akcija? Ech, taip įkiščiau nosį į stendą su daugybe įvairiaspalvių šarvuočių ir kitokių grožybių wub.gif Jeigu neduotų pirkti, tektų jamti naują apyrankę... Jau nežinau, kelintą. Šeštą berods, jeigu skaičiuosime odines... Duočiau nešioti dukrai. Įsisvajojau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 25, 20:13)
Štai ir proga  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Jeigu rimtai, tai galvoju, kad pasibaigus šiai akcijai, prasidės kita. Kaip buvo pasibaigus akcijai su unikomis. Gal per pavasarį spėjo prikepti naujų gražių?  bigsmile.gif Gal dabar vėl prasidės unikų akcija? Ech, taip įkiščiau nosį į stendą su daugybe įvairiaspalvių šarvuočių ir kitokių grožybių  wub.gif Jeigu neduotų pirkti, tektų jamti naują apyrankę... Jau nežinau, kelintą. Šeštą berods, jeigu skaičiuosime odines... Duočiau nešioti dukrai. Įsisvajojau  doh.gif  blush2.gif

na gal ir prasidės... o jei ne doh.gif nu jaučiu reikės pajamti man odinukę,vistiek žadėjau pirkti,tik vėliau blush2.gif tai kokią man čia spalvą karoliukų pajamti,nes iš sidabriukų pigiausių kurių norėjau turiu,o kiti nelabai vilioja g.gif
Atsakyti
pagaliau prisedau smile.gif ale kol pasivijau tai dar belenkiek laiko praejo smile.gif
maciau sekmadieni pirkt dar du povinius perlus, keistai tokie vienas panasus i pilkuma kitas i ruduma jei kam dar reikia tai Siauliuose vis tai buvo...
liudna jau kad ta akcija apie du karolius papildomus iki birzelio bebus... O auksinej sirdelej ne iki rugpjucio tie lipukai? g.gif

ir beabejo giriu giriu visus jusu parodytus grozius pensininkus ir nepensininkus thumbup.gif

ech noriu vezimuko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 05 25, 17:42)
Nežinau,ar kam aktualu,bet ta akcija apyrankė+2karoliukai vyks iki birželio 1 d.

O ple blink.gif Jetus, kaip negerai unsure.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 25, 20:13)
Jeigu rimtai, tai galvoju, kad pasibaigus šiai akcijai, prasidės kita. Kaip buvo pasibaigus akcijai su unikomis.

O jei neprasidės?! Nu ir nafig unsure.gif Man dviejų apyrankių reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
nu nemanau,kad baigsis akcija,.,. jei ne ta,- tai kita tikrai neprastesne bus..
gi jiem esme skatint ,kad kuo daugiau zmoniu nusipirktu grandinele+uzsegima ir tada jau poslo pojechalo..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2010 05 25, 21:23)
nu nemanau,kad baigsis akcija,.,. jei ne ta,- tai kita tikrai neprastesne bus..
gi jiem esme skatint ,kad kuo daugiau zmoniu nusipirktu grandinele+uzsegima ir tada jau poslo pojechalo..

Nu kaip ir jo... Gi visur tuos startinius rinkinius pardavinėja, ne tik Lietuvoj...
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 05 25, 15:02)
Ta proga papirkau gėlėtą uniką jebejuj smile.gif

parodyk kokią bigsmile.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 25, 15:08)
Tik apyrankės ir vėrinio spalvos derinamos, tokios pat.

drinks_cheers.gif

QUOTE(reeva @ 2010 05 25, 16:42)

Kažkaip abejoju unsure.gif Man Fashion Golde Trolių atstovė Laura sakė, kad Fashion Goldas šitą aksiją vykdys iki rugsėjo mirksiukas.gif Pasak jos tą patį daryti žada ir Ievos sodai g.gif Nebent paskutiniu metu kažkas pasikeitė g.gif O kur dingus mūsų trolienė unsure.gif Galėtų ji tuo klausimu pasisakyt...

Va ir Prezidentė ant laido bigsmile.gif Galėtų ji kokį dekretą išleisti, kad šita akcija amžinai galiotų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 25 gegužės 2010 - 21:00
Ar pirkot kuri cia ? Ar parsiuncia ir kazin kiek siuntimas kainuoja? g.gif
http://www.beadsensation.com/
Atsakyti
http://cgi.ebay.de/O...=item20b124fde8
kam keturracio?
Atsakyti
Labas vakras,
groziai visu neispasakyti wub.gif
Siandien buvau Druskininkuose tai buvau uzejus i troliu taska bet taip nieko gero tik maciau turkio spalvos sarvuoti thumbup.gif
O salia yra Kamejos parduotuve ir ka as ten pamaciau ogi tipo trolinius karoliukus po 36 lt tokius baisus kad negaliu koks piktumas sukilo blink.gif
Sakau kaip suprast o jos man akis atsistoje varto ir klausia apie kokius as cia trolbedus kalbu sako tai ne lietuviskas zodis jus cia nesamoniu nepaistykit tai sakau jus internete paskaitykit tai nuleke skaityti ir vistiek niekas joms ten buvo neaisku i mane jos ten ziurejo kaip i kokia durnele ir tiek juokesi kad as kazkokia nesusipratus kad moku sitokius pinigus uz nelietuviskus daiktus ir neperku is ju doh.gif
Va tau ir Lietuva 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 25 gegužės 2010 - 21:40