Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 26, 10:28)
Aš apie santykinį brangumą  smile.gif Kaip už tokį mažą sidabro gabaliuką. Auksas ir neretirintas yra brangesnis, bet tulpės atveju kaina jau ne už medžiagą ir ne už svorį  smile.gif

drinks_cheers.gif Labai faina tulpė, bet jai labai pinigų gaila blush2.gif
Man reikia susirast vėl tokį pat karolių kaip buvo mano vežimas, kad dėl jo iš proto kraustytis biggrin.gif Manau, galėčiau tai daryt dėl alaus dėžės, bet niekada nemačiau parduodamos. O jei nepatenkinsiu pirkimo poreikio, galiu ne į tą pusę nusikraustyt biggrin.gif
Atsakyti

user posted image[/URL][/IMG]

Mano pensininkai. Kiti trys dar laukia pazymejimu, negali dalyvauti
Papildyta:
Kaip ikelt padoraus dydzio foto. Jei keliu paprastai i foruma , tai nenormaliai didele. Jei keliu sumazinta- nieko nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 26 gegužės 2010 - 10:04
QUOTE(danske @ 2010 05 26, 11:06)
Mano pensininkai.  Kiti trys dar laukia pazymejimu, negali dalyvauti
Papildyta:
Kaip ikelt padoraus dydzio foto. Jei keliu paprastai i foruma , tai nenormaliai didele. Jei keliu sumazinta- nieko nesimato.

Viskas gerai, išsaugojau, po to visas suvienodinsiu.

O tu ir šešką turi thumbup.gif Tai kaip tie žąsinai, ar patogūs nešioti?
Atsakyti

Šešššškas.... wub.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 26, 11:09)
O tu ir šešką turi  thumbup.gif Tai kaip tie žąsinai, ar patogūs nešioti?

Aš ir turiu, tik kai fotkinau, dar neturėjau... Žąsinai kaip ir bet kuris karolis, kol kas jokių nepatogumų nepastebėjau.
Atsakyti

danske , o kodel tavo naslaites dar su etikete? g.gif , gal kur uzmatei LT neperseniai? blink.gif
Atsakyti
Seskas ryte atkeliavo , o zasinai gerai. Nieko blogo nera. Gal kad vasara , nera kur kabintis. Tik geriausia jam galvytem i stiklinuka. Jei mazesnis sidabriukas, toks kaip bedantukas, tai lenda tarp galvyciu.
Seskas bus toks kuklus .Greiciausiai bus nugara atsukes. Dar tik dabar uzkabinau, tai nesuprantu dar jo elgesio.

Dar noriu senuju vynuogiu, kiauliuko, pelikano, senosios gyvates, arkliu, dvieju troliu. Zinoma noreciau tu senuju bezdzioniu , kur po viena buvo.

Bet viskas po truputi. Manau, kad alkis apmalsintas. Yra trys beveik pilni variantai.Ir ju uzbaigineti paskubomis, belekuom, nenoreciau. ( nenoreciau, bet kaip bus nezinau). Tegu ir ilgiau bus nepilnos, netrukdo man visai, noreciau rasti as retesni, ar tikrai koki labai kitoki , idomu, tam baigimui.

Simre, ko dabar ieskosim? Pelikano ar gyvaciu? Ar dar ko? mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Fontenay, naslaites gali iskeliauti. Kai, kazkam cia uzsireike ju, tai paskambinau i pora vietu ir radau. Radau ir kas man jas is ten atgarbins. Jos gali vadintis gobsumas blush2.gif . Melyna - zalia man grazu tik paziureti. Pradzioj atkeliavo vasaros drugelis. Irgi, gobsumas, pigiau gavosi. Padejau mazajai. Tada tie burbuliukai, irgi ten pat. Tada naslaites. Tik nezinau dar , ar jos liks. Todel nenulupau tos etiketes. Gal pries savaite kokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 26 gegužės 2010 - 10:31
QUOTE(danske @ 2010 05 26, 11:24)
Fontenay, naslaites gali iskeliauti. Kai, kazkam cia uzsireike ju, tai paskambinau i pora vietu ir radau. Radau ir kas man jas is ten atgarbins. Jos gali vadintis gobsumas blush2.gif . Melyna - zalia man grazu tik paziureti.  Pradzioj atkeliavo vasaros drugelis. Irgi, gobsumas, pigiau gavosi. Padejau mazajai. Tada tie burbuliukai, irgi ten pat. Tada naslaites. Tik nezinau dar , ar jos liks. Todel nenulupau tos etiketes. Gal pries savaite kokia.

pries savaite, eik tu sau, niekur neradau, visur apskambinau wink.gif na jei sugalvos jos iskeliauti is taves, priglausciau mielai ta gobsuma notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 26 gegužės 2010 - 10:35
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 26, 10:15)
O kaip su lipdukų akcijomis?

lipduku akcijas tvarkosi patys taskai, tai negaliu tiksliai pasakyti, bet pasidomesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 05 26, 11:24)
Simre, ko dabar ieskosim? Pelikano ar gyvaciu? Ar dar ko?  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Nežinau, apskritai tai labai noriu to LE drugelio, agatas nepamaišytų (na šitas tai tik iš sportinio intereso), dar visokie pilki šarvuočiai, glasstone ir pan. laukia. Pelikanas ir gyvatės irgi gerai smile.gif O apskritai tai man dabar apatija kažkokia - net į Megą netraukia.
Atsakyti
Sveikos,

ačiū už komplimentus mano pensininkams. Nederinau aš jų rinkdama, veriant visai atsitiktinai pastebėjau, kad dera. Gintarai prie daug ko tinka, o raudonus burbuliukus iš dukrytės pasiskolinau. Nufotografavau, pasirodžiau jums ir vėl išvėriau dalimis smile.gif .

Vėl širdis džiaugėsi žiūrint į jūsiškes foto wub.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 05 25, 21:41)
Ar pirkot kuri cia ? Ar parsiuncia ir kazin kiek siuntimas kainuoja? g.gif
http://www.beadsensation.com/

bigsmile.gif Šiandien gavau iš jų savo našlaites ir tamsujį agatą thumbup.gif Siuntimas 13 $, atėjo per savaitę. Rodausi:

user posted image

Labai laiminga, nes karoliukai tokie, kokių ir laukiau wub.gif Komplimentai Beadsensation, nes jie tikrai fotografuoja atskirus karoliukus ir gauni ne panašų, o būtent tą kurį išsirenki thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvynė: 26 gegužės 2010 - 11:02
QUOTE(Dovis @ 2010 05 25, 23:48)
Apsviesk blondine biggrin.gif Kas tai yr? biggrin.gif A cia prie bohemu g.gif Nu ne tai, tada pas mane. Cia elegantiska-romantiska suknute,dar dalykinis svarkutis bus. Pagaliau issoksiu is dzinsu biggrin.gif

Hipiai, nu biggrin.gif Man pasirodė, kad tu ten su ryškiom gėlėm siuvinėta ar tai bliuskute (būtų romantiška - būtų, mano supratimu, kokiu baltu ant balto siuvinėta arba melsvu ant balto). Nu tipo taip:
http://www.hipgirlie...-fashion-style/

Man tai gražu smile.gif

O kaip troliai tinka bigsmile.gif
Atsakyti
Naslaite zaliam fone man vienas is graziausiu stikliuku. thumbup.gif
Atsakyti