Seskas ryte atkeliavo , o zasinai gerai. Nieko blogo nera. Gal kad vasara , nera kur kabintis. Tik geriausia jam galvytem i stiklinuka. Jei mazesnis sidabriukas, toks kaip bedantukas, tai lenda tarp galvyciu.
Seskas bus toks kuklus .Greiciausiai bus nugara atsukes. Dar tik dabar uzkabinau, tai nesuprantu dar jo elgesio.
Dar noriu senuju vynuogiu, kiauliuko, pelikano, senosios gyvates, arkliu, dvieju troliu. Zinoma noreciau tu senuju bezdzioniu , kur po viena buvo.
Bet viskas po truputi. Manau, kad alkis apmalsintas. Yra trys beveik pilni variantai.Ir ju uzbaigineti paskubomis, belekuom, nenoreciau. ( nenoreciau, bet kaip bus nezinau). Tegu ir ilgiau bus nepilnos, netrukdo man visai, noreciau rasti as retesni, ar tikrai koki labai kitoki , idomu, tam baigimui.
Simre, ko dabar ieskosim? Pelikano ar gyvaciu? Ar dar ko?
Fontenay, naslaites gali iskeliauti. Kai, kazkam cia uzsireike ju, tai paskambinau i pora vietu ir radau. Radau ir kas man jas is ten atgarbins. Jos gali vadintis gobsumas

. Melyna - zalia man grazu tik paziureti. Pradzioj atkeliavo vasaros drugelis. Irgi, gobsumas, pigiau gavosi. Padejau mazajai. Tada tie burbuliukai, irgi ten pat. Tada naslaites. Tik nezinau dar , ar jos liks. Todel nenulupau tos etiketes. Gal pries savaite kokia.