Sudėjau visus į vieną.

QUOTE(Yell @ 2010 05 26, 15:41)
Išsaugojau

Plepam lėčiau, nes kažkodėl photobucketas sustreikavo, nėra kaip fotkių sukelt

Laba visom
Nespeju vytis, kiek skaityti, visu senolei labai grazus, visom po
Noa kokie sedevrai
eriukaha ir nustebinot su dukriuku

Nespeju vytis, kiek skaityti, visu senolei labai grazus, visom po

Noa kokie sedevrai

Jetus kiek grožybių pridėta, ir konkursas laukia
Mano pensininkų kaip minėjau labai neįdomi , nes tik du stikliukai, nei juos dėti nei nedėti. Beje, šiandien pensininkų ratelis pasipildė: nutūpe žvirblis

QUOTE(Dasha @ 2010 05 26, 16:30)
Jetus kiek grožybių pridėta, ir konkursas laukia
Mano pensininkų kaip minėjau labai neįdomi , nes tik du stikliukai, nei juos dėti nei nedėti. Beje, šiandien pensininkų ratelis pasipildė: nutūpe žvirblis 

Pavėlavai

O žvirblis yra gerai, galvoju jį įsigyti, jeigu dar pavyktų rasti... Nes tik vienerius metus pabuvo, ir suretirino. Bus brangenybė su laiku, nes daug nespėjo prigaminti

Pabalsavau ir as uz visokio plauko trolius . Tik nedrisciau sakyti, kieno vaiko, o kieno mamos piesinys. Nes as nupiesciau klaikiau negu vidutinis penkiametis piesejas. O nuo mazu dienu zinau vaika, kur sunkiai kas patikedavo, jog tai ne jis piese.Kol nepamatydavo to darant. Piesia ir dabar. Be jokiu mokslu .
Tai dabar viena cia snekesiu. Visos akis pakabine i pensininkus.
Paziurejau daugiau tuos piesinius. Noa teisi, arba beleka papeckiojau ir bus gerai. Dar suprantu, kad ir belekaip nupiestus pacius karoliukus, ka kalba mama , kuo domisi, ka mato,tai ta ir paiso. Galima pateisinti dar.

Paziurejau daugiau tuos piesinius. Noa teisi, arba beleka papeckiojau ir bus gerai. Dar suprantu, kad ir belekaip nupiestus pacius karoliukus, ka kalba mama , kuo domisi, ka mato,tai ta ir paiso. Galima pateisinti dar.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 26, 15:33)
Pavėlavai
O žvirblis yra gerai, galvoju jį įsigyti, jeigu dar pavyktų rasti... Nes tik vienerius metus pabuvo, ir suretirino. Bus brangenybė su laiku, nes daug nespėjo prigaminti

Ne ne, aš net nepretendavau į dalyvavimą, nelabai turiu kažka tokio nuostabaus ar ypač reto... Mano visi, kurie retirinti dar pardavime pūpso

Aha, žiūriu akis pakabinus... Imčiau turbūt tą kur senukų daugiausią, nuo gobšumo vaistų nėra

QUOTE(nidalaura @ 2010 05 26, 15:09)
Nu Noa, nu Noa
Vel cypiau ant viso kabineto
Cia maniskes knygele http://www.facebook....id=412755586544
Nu negali ji paaugle isivaizduot trolio, kaip baiboko, juk ji pati apyranke turi -- tai troliai - gyvenimo ir svajoniu apyranke. Skaito ji ir foruma, domisi labai. Tikrai pati paise, nes man geriau verslo plana parasyt
Komentara pridejau tiems, kas nesuprato pasakos minties.

Nu negali ji paaugle isivaizduot trolio, kaip baiboko, juk ji pati apyranke turi -- tai troliai - gyvenimo ir svajoniu apyranke. Skaito ji ir foruma, domisi labai. Tikrai pati paise, nes man geriau verslo plana parasyt

Ai nu neeee, pas tave tai lygis

Gi mano vyresnis bernas trylikametis. Jam ūsai kalasi, balsas lūžta, ūgis 190, batai 47... Duočiau aš jam nuspalvint knygutę su Mike Pūkuotuku ir liepčiau pasirašyt ant viso interneto, kad čia jis ir jis taip įsivaizduoja trolį

QUOTE(danske @ 2010 05 26, 17:04)
Pabalsavau ir as uz visokio plauko trolius . Tik nedrisciau sakyti, kieno vaiko, o kieno mamos piesinys. Nes as nupiesciau klaikiau negu vidutinis penkiametis piesejas. O nuo mazu dienu zinau vaika, kur sunkiai kas patikedavo, jog tai ne jis piese.Kol nepamatydavo to darant. Piesia ir dabar. Be jokiu mokslu .
Nu kur jau prasideda vyresni vaikai, kad ir dešimtmečiai, tai jo, sunku pasakyt. Bet kur darželinukai - liuosiai galima. Nes tokio amžiaus vaikai piešia visai kitu principu, negu suaugęs žmogus, jų piešiniai nevaizduoja tikrovės, o rodo tik jo nuotaiką, požiūrį ir norus. Todėl praktiškai kiekvienas vaiko piešinys yra vertingas. O suaugęs žmogus, moka jis piešt ar nemoka, jau piešia "kad būtų panašu", jis jei ir įmeta į piešinį idėją, tai jau apgalvojęs, specialiai, ir tas jaučiasi. Paskui, kai jau suaugi, reikia daug daug piešt, akademiją pabaigt ir dar daug piešt, kol vėl pasieki tą darželinuko lygį... Ir tada tik tavo piešinius vadins šedevrais, o jeigu [pieši tik kad būtų gražu arba panašu - tai tas pats, kas tapetuot

Tai va kai tėveliai, ypač patys nemokėdami piešt, pagražina "kad būtų gražiau" - oi kaip matosi, oi kaip matosi

Papildyta:
Nu va, duodu kepurę prikakot, kad ne vaikas darė

Mamytė ryškiai meniška, nu bet ne vaikas

Papildyta:
O va čia, pvz. pats, ai, pati: http://www.facebook....id=347565271544
Gi skirtumas akivaizdus

Papildyta:
Oi koks man tas fainas

http://www.facebook....id=347565271544
Ir tas

http://www.facebook....id=347565271544
Oj nesinervuokit dėl tų piešinių konkurso. Kad konkursai ten "keistia" organizuojami tai jau seniai aišku, be to iš savo klaidų nei biškio nenori mokytis
o kad mamytės pasistengė piešinukuose -tai irgi visada taip būna.. Maža sažiningų dalyvių, maža... Todėl net nenoriu dalyvaut nei pati nei su klecku, paskui tik nervas ima. Tiek jau to 
Papildyta:
Noa, du vienodus fainus įdėjai

Papildyta:
Noa, du vienodus fainus įdėjai