Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tiksliai. Ai, pamečiau jau smile.gif Ten keturmečio berniuko buvo, tokie su grybais biggrin.gif

Ai, gal ir taip iš tikro, ale nervas ima, kai taip neprofesionaliai atliekama. Nu idėja labai graži, jau atrodo - kas čia blogo? Ale tai - čia nedadaryta, ten nedadaryta, tiesiog neprofesionalumas akis bado doh.gif Nugis būtent - reikėjo skirstyt pagal amžių, nes 13mečiai su 4mečiais gi nesulyginami. Išmest visus plagiatus nuo knygelių, nekabant apie spalvintas knygeles... biggrin.gif Vertintų komisija kokia, žiūrovų balsai galėtų būt pagalbiniai, kad nebūtų protekcijų.

Man praeina noras trolius nešiot po tokių akcijų. Ir pirkt unsure.gif man troliai asocijuojasi su kažkuo tokiu aukšto profesionalumo lygio, aukščiausia kokybe, dūšia įdėta, pragalvota... O ne taip - liepė organizuot, tai suorganizuosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 gegužės 2010 - 18:15
QUOTE(Noa @ 2010 05 26, 18:06)
Tiksliai. Ai, pamečiau jau smile.gif Ten keturmečio berniuko buvo, tokie su grybais biggrin.gif

Ai, gal ir taip iš tikro, ale nervas ima, kai taip neprofesionaliai atliekama. Nu idėja labai graži, jau atrodo - kas čia blogo? Ale tai - čia nedadaryta, ten nedadaryta, tiesiog neprofesionalumas akis bado doh.gif Nugis būtent - reikėjo skirstyt pagal amžių, nes 13mečiai su 4mečiais gi nesulyginami. Išmest visus plagiatus nuo knygelių, nekabant apie spalvintas knygeles... biggrin.gif  Vertintų komisija kokia, žiūrovų balsai galėtų būt pagalbiniai, kad nebūtų protekcijų.

Man praeina noras trolius nešiot po tokių akcijų. Ir pirkt unsure.gif man troliai asocijuojasi su kažkuo tokiu aukšto profesionalumo lygio, aukščiausia kokybe, dūšia įdėta, pragalvota... O ne taip - liepė organizuot, tai suorganizuosiu...

Spjauk į tą FB ir viskas - man jie nesiasocijuoja su Trollbeads ir viskas. Ne tas lygis. Minusas trolininkams ir gėda tas accountas.
Atsakyti
Siaip pamastymai. Tai skirtumai akivaizdus. Kalbejau jau apie 11-13 metu.Piesimo gena turintis jau gana gerai tai padaro. 4-mecio ir 14-mecio tai zinoma skirsis. Ir aiskiai matosi kuriam keturmeciui mama padejo. Tas konkursas tai man irgi visai neidomus. Net nebuciau zinojus apie toki, jei cia nebutu kalba pasisukus.
Musu mazoji nesvietiskai energinga, judri. Bet gavus popieriaus ir kuo peckioti, taip graziai rikiuoja beveik vienodus ruliukus , net jai seiles bega. Ir ilgai gali tai daryti.
Paveldeti turi is ko. Gal ranka bus ne tik pakausiui pasikasyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 26 gegužės 2010 - 18:51
QUOTE(Dasha @ 2010 05 26, 16:30)
Beje, šiandien pensininkų ratelis pasipildė: nutūpe žvirblis  wub.gif

Labai gražus pasipildymas thumbup.gif

QUOTE(Noa @ 2010 05 26, 19:01)
Paskui, kai jau suaugi, reikia daug daug piešt, akademiją pabaigt ir dar daug piešt, kol vėl pasieki tą darželinuko lygį... Ir tada tik tavo piešinius vadins šedevrais, o jeigu [pieši tik kad būtų gražu arba panašu - tai tas pats, kas tapetuot irnesakyk.gif

Noa mintis ištisomis citatomis į pirmą puslapį galima dėt clap_1.gif
QUOTE(Dasha @ 2010 05 26, 19:21)
Spjauk į tą FB  ir viskas - man jie nesiasocijuoja su Trollbeads ir viskas. Ne tas lygis. Minusas trolininkams ir gėda tas accountas.

drinks_cheers.gif

Ačiū Erszebeth už naują gražią pensininkų temą 4u.gif
Atsakyti
galit tulpe redited pasekt, liko 2 dienos, gal kaina neiskils smile.gif http://cgi.ebay.com/...=item414fd6c075

o cia koks GROZIS, ajajai
http://cgi.ebay.com/...510791031275935

o cia kas turi water lily, atkreipkit demesi kas isgraviruota smile.gif
http://cgi.ebay.com/...=item335d6ea1d0

gal kam is Danijos glastauno
http://cgi.ebay.com/...ewI...s=I&otn=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 26 gegužės 2010 - 19:07
Ilindus buvau fb yra graziu piesinuku savotiskai kiekvienas idomus, dar mano sunus norejo troli isdrozt i konkursa is medzio tai jau geriau man lai isdrozia o as jums parodysiu tongue.gif ax.gif
ax.gif kaip noriu tos tulpes g.gif kaina isaugs tikrai blink.gif
Kuri norit DONNOS? man ji prie mano akmenuku neprigija g.gif parasykit i az rolleyes.gif
Erszebeth grazi nauja tema 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Neiziuriu kas ten isgraviruota, Fontenay
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 05 26, 20:19)
Neiziuriu kas  ten isgraviruota, Fontenay

The bead is marked with 925s and the initials from the designer Soren.

Soren zodelis antroj nuotraukoj matosi smile.gif
o ant manosios tik stempelis LAA 925S
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 26 gegužės 2010 - 19:29
Aciu. Toks rimtesnis zymejimas.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 05 26, 19:46)
Siaip pamastymai. Tai skirtumai akivaizdus. Kalbejau jau apie 11-13 metu.Piesimo gena turintis jau gana gerai tai padaro.

Ai nu... Piešimo prasme tokie - jau nebe vaikai. O jei dar po dailės mokyklos, į kurią, regis, net pirmokus priima... Bet net ir be dailės mokyklos, tu pažiūrėk į jų piešinius - dauguma kopijuoti, plagijuoti, matyti. Panašūs į filmų veikėjus, iliustracijas, žaislus. Nes nu mokytis tai reikia iš kažko, tai jei nėra rimto mokytojo, mokosi iš to, ką mato... O fantazijos, savos, kur iš vidaus eina - tai jau ir nebėr, orientacija į išorę. O jei pas kurį ta vaikiška fantazija yra - tai jau Dievulio dovana. O pas mažius - pas kiekvieną ta dovana yra smile.gif Do pory do vriemieni...

QUOTE(tvynė @ 2010 05 26, 19:55)
Noa mintis ištisomis citatomis į pirmą puslapį galima dėt  clap_1.gif

Čia mano arkliukas blush2.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 05 26, 20:18)
Ilindus buvau fb yra graziu piesinuku savotiskai kiekvienas idomus, dar mano sunus norejo troli isdrozt i konkursa is medzio tai jau geriau man lai isdrozia o as jums parodysiu  tongue.gif  ax.gif

Tai lai išdrožia, aš jį nešiočiau ir labai vertinčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 gegužės 2010 - 19:39
QUOTE(Noa @ 2010 05 26, 20:37)
Tai lai išdrožia, aš jį nešiočiau ir labai vertinčiau rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
ziurekit ka radau lotuliukas.gif eriukaha man padovanoja valentino dienos proga wub.gif ax.gif jau i pensininkus galima irasit juk su islaikymu lotuliukas.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 05 26, 21:48)
drinks_cheers.gif
ziurekit ka radau  lotuliukas.gif eriukaha man padovanoja valentino dienos proga wub.gif  ax.gif jau i pensininkus galima irasit juk su islaikymu  lotuliukas.gif  biggrin.gif
user posted image

Pirmu numeriu bigsmile.gif Ir kad balsuotų visi lotuliukas.gif
Atsakyti