Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek turite šarvuočių? *Suskaičiuokite ir kataloginius šarvuočius, retirintus ir ne, unikas, bei tokius, kurie turi šarvuočio formą, nors vadinasi kitaip (kaip Voverytė, Seagrass, Tibetas ir pan.) (89 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Panos, toks klausimas pasvarstymui g.gif
Mūsų paštininkė labai faina, visada atneša siuntinukus, kartais net palaukia, kol iš daržo su mažuoju grįšiu mergą nuvežus... Sumąsčiau kažkieno minėtu pavyzdžiu nupirkt saldainių, ir kai atneš sekantį trolį/siuntinį, padovanot. Na, iš serijos mažos dovanėlės stiprina draugystę ir visa kita. O va Songinas išreiškė nuomonę, kad geriau būtų arbatpinigiai unsure.gif
Nuuuu? Kokios bus nuomonės? Man kažkaip duot jai du-penkis litus yra be ryšio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 20 gegužės 2010 - 22:10
QUOTE(Song @ 2010 05 20, 23:10)
Mūsų paštininkė labai faina, visada atneša siuntinukus, kartais net palaukia, kol iš daržo su mažuoju grįšiu mergą nuvežus... Sumąsčiau kažkieno minėtu pavyzdžiu nupirkt saldainių, ir kai atneš sekantį trolį/siuntinį, padovanot. Na, iš serijos mažos dovanėlės stiprina draugystę ir visa kita. O va Songinas išreiškė nuomonę, kad geriau būtų arbatpinigiai unsure.gif
Nuuuu? Kokios bus nuomonės? Man kažkaip duot jai du-penkis litus yra be ryšio...

Na as tai daviau saldainiu dezute thumbup.gif , ir toliau nesa, ir ryt ryte turetu atnest ka nors, ir tyliai pabarbena i duris, nes zino kad mazas vaikas dar miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 05 20, 23:10)

nu aš už saldainių dėžutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 20, 22:05)
O aš buvau specialiai suvėrusi apyrankę tik su pora stikliukų, visi kiti sidabriniai  biggrin.gif Ir ėjau su ja į koncertą  ax.gif

Na, taviškiai gal geriau tiko, mano fashion stripes ir lilac edges - kažkaip nesižiūri, nors gaaaal jau ima patikt biggrin.gif Va tuo man troliai ir patinka, žiūri žiūri ir lyg nederantys dalykai ima derėt tarpysavy. Song, o jei dežutė saldainių ir nedidelis pinigėlis? Būna tų dėžučių nedidukių po kelis litus, esu pirkus Rūtos berods "Ačiū" vadinos, apie tris litus, ir pinigėlį įdėt, nes kažkaip vien pinigus duot man nelabai malonu...
Atsakyti
Kai musu buvo geroji ir pastovi, tai viena karta daviau sokolada, o kita karta , gerokai palaukus, desimt litu sokoladui nusipirkti. Pasipriesino, bet idaviau. Dabar keiciasi, bet i namus irgi mazesnius pokiukus atnesa.
Atsakyti
sveikos smile.gif seniai maciau jusu temele,bet niekad nebuvau ikisus cia nosies ax.gif
paskaicius truputi temele,nepagavau kampo-negi tie burbuliukai turi ir vardus? sarvuotis,voveryte,pensininkai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet truputi palandziojau po interneta,nugi tikrai labai,labai grazu bigsmile.gif pries kelias savaites laikrodziu parduotuvej buvo sudeti graziausi tie karoliukai,bet kainos.... viena ciupijau uz daugiau nei 200lt blush2.gif dar net pardavejos paklausiau-ar tikrai jis tiek kainuoja? biggrin.gif grazu,tikrai-man patiko wink.gif bet nenoreciau pati "pasilygoti" del ju sitaip-branguuu unsure.gif
Atsakyti
Niu va ir aš nufotkinau savo pensininkus blush2.gif nu mažai,bet ale vistiek blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mešqtė @ 2010 05 20, 23:24)
sveikos smile.gif seniai maciau jusu temele,bet niekad nebuvau ikisus cia nosies  ax.gif
paskaicius truputi temele,nepagavau kampo-negi tie burbuliukai turi ir vardus? sarvuotis,voveryte,pensininkai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif bet truputi palandziojau po interneta,nugi tikrai labai,labai grazu  bigsmile.gif pries kelias savaites laikrodziu parduotuvej buvo sudeti graziausi tie karoliukai,bet kainos.... viena ciupijau uz daugiau nei 200lt  blush2.gif dar net pardavejos paklausiau-ar tikrai jis tiek kainuoja?  biggrin.gif grazu,tikrai-man patiko wink.gif bet nenoreciau pati "pasilygoti" del ju sitaip-branguuu  unsure.gif

aga,turi turi vardus ax.gif
na šiaip visos mes pradėjom nuo to ,kad tik progom blush2.gif na aš pvz. dar noriu įamžinti visas keliones,tai vat po truputi po truputi ir įamžinsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 20, 22:30)
Niu va ir aš nufotkinau savo pensininkus  blush2.gif nu mažai,bet ale vistiek  blush2.gif

user posted image
Papildyta:
aga,turi turi vardus  ax.gif
na šiaip visos mes pradėjom nuo to ,kad tik progom  blush2.gif na aš pvz. dar noriu įamžinti visas keliones,tai vat po truputi po truputi ir įamžinsiu  thumbup.gif

sveikos mergaites,noreciau paklausti kur galima nusipirkti grandinele ant rankos sitiems graziems karoliukams aciu gal kas atsakis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudree @ 2010 05 20, 23:33)
sveikos mergaites,noreciau paklausti kur galima nusipirkti grandinele ant rankos  sitiems graziems karoliukams aciu gal kas atsakis aciu 4u.gif

kaip suprantu ne LT ieškai,tai tada reikia žiūrėti kokioje šalyje kur yra www.trollbeads.com prie distributorių

http://trollbeads.co...R/distributors/
Atsakyti
Kikire, man tavo pensikų ratelis labai mielas... Visų norėč, apart kad žvaigždutė ne į temą būt biggrin.gif Bet stikliukai ir akmenukas - vieni gražiausių good.gif
Atsakyti
na, jei kam reikia ir nelabai turi pinigeliu originalams, galiu parduoti - padovanoti pandoros karoliuku smile.gif turiu virs 100 vnt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 05 20, 22:38)
kaip suprantu ne LT ieškai,tai tada reikia žiūrėti kokioje šalyje kur yra www.trollbeads.com prie distributorių

http://trollbeads.co...R/distributors/

as gyvenu Svedijoje bet cia nelabai grazios as maciau merginos pirke LT grazios grandineles
Atsakyti