Įkraunama...
Įkraunama...

Perkami ir parduodami mokslo darbai

Apklausa: ar esate kada pirkusi (-es) diplomini darba universitete? (571 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as nepirkau ir savo nepardavineju. mano darbas buvo ivertintas 10 kolegijoje, o db universitete lyginsiuos studijas ir gali but taip,kad savo darba pletosiu ax.gif tik gaila,kai zmogus pats raso darba ir gauna maziau nei nusipirkes, kuris nieko neraukia toj srity doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Galiu parasyti kursini/referata/bakalauro darba siose srityse: finansai, apskaita, ekonomika, logistika, tiekimas. vertimai is/i anglu.
Kaina priklauso nuo apimties.
Prasau kreiptis i az jei prireiks.

Atsakyti
Gal galit kas parekomenduot koki gera darbu rasytoja, psichologijos bakalauro darbui rasyti ax.gif
Atsakyti
laba visom,gal kas galetu parasyti diplomini darba is slaugytojos puses,skubiai reikia,didelis aciu
Atsakyti
Ka manot apie tokius saitus kaip diplominiai.lt ir kt kur pagal uzsakyma rasomi darbai ?
Ar kada kuriuo nors naudojotes?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2007 10 08, 21:55)
Ka manot apie tokius saitus kaip diplominiai.lt ir kt kur pagal uzsakyma rasomi darbai ?
Ar kada kuriuo nors naudojotes?
blush2.gif

100 proc. ne! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Teko girdėti nekokių atsiliepimų ne tik apie darbų kokybę, bet ir originalumą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anite @ 2007 10 08, 21:55)
Ka manot apie tokius saitus kaip diplominiai.lt ir kt kur pagal uzsakyma rasomi darbai ? Ar kada kuriuo nors naudojotes?  blush2.gif

Mano vienas pazistamas pirko is ten darba, bet pasitaike kopijuotas ir daug vargo turejo su destytoja.
Atsakyti
merginos sveikos 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu.Dar nepradejau rasyti diplominio darbo bakalaurui gauti,nes lliepe temas patiems sumastyti.esu anglu k. filologe.Norejau analizuoti zodziu tvarka sakinyje nes kazkiek literaturos radau,bet kai pagalvojau paie gyvyba,kai uzklaus tai ir nuvirsiu is koto.teorija rasyti ir ja pakomentuoti vienas dalykas,o kaip reiks iskalt?labai bijau pacio gynymo o ne tiek kiek rasymo.esu kazkaip artimensne literaturai blush2.gif gal yra cia ir daugiau anglisciu?but saunu pabendrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitae @ 2007 09 07, 13:54)
Sveiki,
Galiu parasyti kursini/referata/bakalauro darba siose srityse: finansai, apskaita, ekonomika, logistika, tiekimas. vertimai is/i anglu.
Kaina priklauso nuo apimties.
Prasau kreiptis i az jei prireiks.

Ar galėtum išversti tektą iš anglų į lietuvių k. 70000 raidžių?iki kalėdų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2007 10 09, 18:03)
merginos sveikos 4u.gif  jungiuosi ir as prie jusu.Dar nepradejau rasyti diplominio darbo bakalaurui gauti,nes lliepe temas patiems sumastyti.esu anglu k. filologe.Norejau analizuoti zodziu tvarka sakinyje nes kazkiek literaturos radau,bet kai pagalvojau paie gyvyba,kai uzklaus tai ir nuvirsiu is koto.teorija rasyti ir ja pakomentuoti vienas dalykas,o kaip reiks iskalt?labai bijau pacio gynymo o ne tiek kiek rasymo.esu kazkaip artimensne literaturai blush2.gif gal yra cia ir daugiau anglisciu?but saunu pabendrauti mirksiukas.gif

as ne angliste, bet noriu padrasinti kad gynimas ne toks jau baisus velnias ir jokiu teoriju tau mintinai kalt nereiks, tik aiskint kodel i kaip rasei, reikejo nueit ir paziuret i vyresniu gynimus butu aiskiau smile.gif rasyk, manau tema orginali 4u.gif
Atsakyti
Ne. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar raso kas is pedagogikos diplominius ax.gif
Atsakyti