Įkraunama...
Įkraunama...

Perkami ir parduodami mokslo darbai

Apklausa: ar esate kada pirkusi (-es) diplomini darba universitete? (571 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveiko gal as cia trupuciuka ne i tema,bet gal jus mane nukreipsite kur kitu...
Siandiena tapau mokyklos tevu komiteto pirmininke...ir man reikia sudaryti Plana 2012 metu veikla...tarkim kaziuko muge ir taip toliau....bet ir i terpti aisku kaskokiu naujoviu mokykloje kaip kaskokios vakarones ar dar kas nu nekyla jokiu ideju...gal kas galetu padeti ar patarti...Ar bent nukreipti kas siuo reikalu jau uzsiiminejo...Didelis ačiū visom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AleksandraGabijaGustas: 11 sausio 2012 - 17:42
Sveikos, merginos. Labai keistai ir blogai jaučiuosi. Rašau magistrinį darbą. Ir niekada nebūčiau pagalvojusi, kad man taip sunkiai seksis. Niekada nepirkau jokių darbų, net mintis nekilo. Ir visada juos rašydavau gan lengvai. Žinojau, kad magistrinį parašyti nėra lengva, bet kad bus taip - netikėjau. Atrodo, renku medžiagą, skaitinėju. Tiesa, tokia nelengva tema, nėra literatūros. Yra anglų kalboje, bet aš tiek nemoku anglų kalbos, kad suprasčiau. Ką parašau, na sarmata dėstytojai siųsti. Atrodo, lyg referatas koks būtų. Mokslo darbu tikrai nepavadinčiau. Ir žinot, būtų pigesni tie darbai, velnias, jau įvairiai galvoju, gal ir pirkčiau. Aišku, norėčiau kokio žmogaus-konsultanto, kuris man patartų, kuria linkme eiti. Va, kaip čia ir kalbėjo apie žmogų, kuris dirba savo darbą, bet nori tobulėti dėl savęs. Tikrai noriu dirbti pati, bet neišeina. Ir tokia neviltis apima. Atrodo, tiek nedaug liko, o va, pasirodo nėra taip paprasta. Ech, bent pasiguodžiau, gal palengvės. verysad.gif
Atsakyti
guruguru,

bet juk darbo vadovas, kiti dėstytojai tam ir yra, kad pakonsultuotų, padėtų kažkiek, kryptį parodytų, o ne kilpą ant kaklo mautų.
Nors aš irgi iš tokių, kur š... kapanojasi pati, o dėstytojui tik galutinį variantą pateikiu. Bet taip labai sunku. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 01 15, 23:27)
guruguru,

bet juk darbo vadovas, kiti dėstytojai tam ir yra, kad pakonsultuotų, padėtų kažkiek, kryptį parodytų, o ne kilpą ant kaklo mautų.
Nors aš irgi iš tokių, kur š... kapanojasi pati, o dėstytojui tik galutinį variantą pateikiu. Bet taip labai sunku.  unsure.gif

manau,vadova renkames ta,prie kurio nebus geda prieiti, paklausti, pasitarti. juk jis tam ir skirtas - vadovauti, padeti, nukreipti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rircik @ 2012 01 15, 23:43)
manau,vadova renkames ta,prie kurio nebus geda prieiti, paklausti, pasitarti. juk jis tam ir skirtas - vadovauti, padeti, nukreipti ax.gif

Rinkausi tokį, kuris paspardytų gerai subinę, jeigu būsiu negera. blush2.gif Nors žiūriu, kad nuo to motyvacija dirbt nelabai didėja. biggrin.gif
Atsakyti