Įkraunama...
Įkraunama...

Perkami ir parduodami mokslo darbai

Apklausa: ar esate kada pirkusi (-es) diplomini darba universitete? (571 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(egliosha @ 2008 08 19, 19:46)
visad galim padeti mirksiukas.gif pirmas dalykas-tema, geriau rinktis idomiai, mazai nagrineta, na bent sriti, paskui jau galima siaurinti ir daryti plana ir rinkti medziaga cool.gif

blink.gif oi kaip man baisiai visas tas reikalas atrodo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2008 08 19, 22:11)
blink.gif oi kaip man baisiai visas tas reikalas atrodo... verysad.gif

konsultuojames cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 08 17, 00:19)
drinks_cheers.gif  tai taip parsisiūst kad pramest akį kaip daryt reikia tai taip, bet nešt dėstytojau tai žiopla būtų, dar plius kai gali priverst akademinių atsitogų eit  už tokius bairius  schmoll.gif

Uz tokius bairius is universitetu ismeta. jei nemoki ir nezinai kaip rasyti geriau pirkti cia is savo patirties galiu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(mmaryte @ 2008 09 07, 22:39)
Uz tokius bairius is universitetu ismeta. jei nemoki ir nezinai kaip rasyti geriau pirkti cia is savo patirties galiu pasakyti.

Na drisciau suabejoti. schmoll.gif Viskas priklauso nuo to, kur mokaisi. Asmeniskai as, jeigu buciau darba nusipirkus, niekaip nebuciau jo apsigynus net jei ir mintinai ismokciau. Per gynima mane taip "krate", kad net keliai linko nuo minties, jog nezinau kaip atsakyti, sukausi kaip galejau.. doh.gif nors darba rasiau pati saziningai kelis menesius. Net bijau pagalvoti kaip butu, jei darbas butu ne mano. blink.gif
Beje, tie kas mokosi VU, turetu zinoti, kad neseniai buvo idiegta sistema, per kuria tikrina visus darbus ir lygina su visais anksciau rasytais darbais, visom speros.lt ir pan bazem..Taigi jeigu bent pastraipa bus is ten - iskart uzkliusit..
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 09 08, 09:58)
Na drisciau suabejoti. schmoll.gif  Viskas priklauso nuo to, kur mokaisi. Asmeniskai as, jeigu buciau darba nusipirkus, niekaip nebuciau jo apsigynus net jei ir mintinai ismokciau. Per gynima mane taip "krate", kad net keliai linko nuo minties, jog nezinau kaip atsakyti, sukausi kaip galejau.. doh.gif  nors darba rasiau pati saziningai kelis menesius. Net bijau pagalvoti kaip butu, jei darbas butu ne mano. blink.gif
Beje, tie kas mokosi VU, turetu zinoti, kad neseniai buvo idiegta sistema, per kuria tikrina visus darbus ir lygina su visais anksciau rasytais darbais, visom speros.lt ir pan bazem..Taigi jeigu bent pastraipa bus is ten - iskart uzkliusit..

nu kaip cia ikliusi, jei visi is tu paciu knygu raso biggrin.gif pvz jei rasai apie mirti tai yra viena rimta knyga tik, pagal kuria kitos parasytos blink.gif slidus dalykas cia g.gif gal jei visas skyrius idetas toks pat zodis i zodi su tom paciom citatom tada suprantu, bet pastraipa dar nieko nereiskia mirksiukas.gif
o kazin visuose univieruose jau ta programa idiege g.gif kai kolegija baiginejau irgi sake suves darbus i baze, bet kazi visur padare taip rolleyes.gif
o del kratymo per gynima doh.gif ziauru tau ten buvo... pas mus KU viena destytoja pasake kad komisijos tikslas nera sukirsti studenta unsure.gif
Atsakyti
as tai net kursinio nesugebu "nukopint" ar nusipirkt ax.gif , ka jau kalbet apie diplomini...visad rasau savo jegom, kaip iseina, taip.... ax.gif , nes net neisivaizduoju, kaip reiktu apgint ne savo darba...be to, juk jei idomi darbo tema, idomu net ir naktim prie jo pasedet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 09 08, 16:40)
nu kaip cia ikliusi, jei visi is tu paciu knygu raso biggrin.gif pvz jei rasai apie mirti tai yra viena rimta knyga tik, pagal kuria kitos parasytos blink.gif slidus dalykas cia g.gif gal jei visas skyrius idetas toks pat zodis i zodi su tom paciom citatom tada suprantu, bet pastraipa dar nieko nereiskia mirksiukas.gif
o kazin visuose univieruose jau ta programa idiege g.gif kai kolegija baiginejau irgi sake suves darbus i baze, bet kazi visur padare taip rolleyes.gif
o del kratymo per gynima doh.gif ziauru tau ten buvo... pas mus KU viena destytoja pasake kad komisijos tikslas nera sukirsti studenta unsure.gif

Reikalas ne tame, kad rasysi is kazkokios knygos..cia aisku, kad visi mazdaug ta pacia literatura remiasi..bet jeigu pavyzdziui nebus kabuciu arba isnasu, kad cia citata-tuomet jau uzklius..na bent jau mums taip pasakojo apie ta programa, kai dar mokiaus paskutiniam kurse. Tiesa, kai mes gynemes, ji dar neveike, bet zadejo paleisti nuo kitu metu..
Man per gynima taip gavosi, nes tema vienam destytojui pasirode labai aktuali, todel jis mane tarde ir bande "prigaut"..Bet kaip jau minejau, viskas baigesi gerai-apsigyniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 09 08, 08:58)

o jei darbas rasytas, o ne elektroniniame variante, tai kaip tada gudri programa sugebes sugaut? ar as kazko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2008 09 09, 17:57)
o jei darbas rasytas, o ne elektroniniame variante, tai kaip tada gudri programa sugebes sugaut? ar as kazko nesuprantu.

Jei rasai diplomini reikia paduoti ir diskeli su darbu, va tada gali ir pagauti
Atsakyti
QUOTE(mmaryte @ 2008 09 09, 19:00)
Jei rasai diplomini reikia paduoti ir diskeli su darbu, va tada gali ir pagauti

diplomini - suprantu, bet kursini?
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2008 09 09, 20:03)
diplomini  - suprantu, bet kursini?

kursiniu nereikia, tik diplominius i kompakta irasyti reikia ir atiduot su dviem "popieriniais". mano darbo vadove vos gavus pirma varianta diplominio iskart i googla ivede pavadinima blink.gif tai jei gudresnis destytojas gali mybom atsekt jei is kokiu speru nusipirkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2008 09 09, 16:57)

Diplominius darbus siaip privaloma pateikti ne tik popieriniam, bet ir elektroniniam variante rolleyes.gif
O del kursiniu ir kitu tai as tiksliai nezinau kaip ten viskas veikia, bet gali buti, kad darbai nuskenuojami ir taip pat yra tokia programa, kuri skanuota varianta atkuria wordiniu ar tai pdf formatu, t.y. gaunama elektronine versija..(esu macius, nes pazistamas taip savo puse diplominio parase-nuskanaves kelias knygas)
Atsakyti