Įkraunama...
Įkraunama...

Perkami ir parduodami mokslo darbai

Apklausa: ar esate kada pirkusi (-es) diplomini darba universitete? (571 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(šneider @ 2011 09 29, 22:56)
drinks_cheers.gif

miela mylimuke: aš neapgaudinėju, nevagiu, nešmeižiu, neplagijuoju... ir dar vadinasi nesąžininga esu  blink.gif Jūs turbūt tokia pat idealistė, kaip ir  aš 21 buvau. Vaikščiojau su lipduku ant papkės: STOP - ZONA BE KORUPCIJOS  biggrin.gif O va, gyvenimas toks kad teko nusižengti savo idealistiniams požiūriams. Taigi...

Na turbūt supratot mano mintį  mirksiukas.gif

Gal ir supratau, bet nepritariu. Jeigu stebėtumėt, kaip banditas vagia ar žudo, bet pati to nedarytumėt, irgi sakytumėt, kad esate nekalta, nes nieko blogo nedarėt? Riebus čia pavyzdys, bet tikriausiai supratot mano mintį, ania? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 09 29, 23:05)
Gal ir supratau, bet nepritariu. Jeigu stebėtumėt, kaip banditas vagia ar žudo, bet pati to nedarytumėt, irgi sakytumėt, kad esate nekalta, nes nieko blogo nedarėt? Riebus čia pavyzdys, bet tikriausiai supratot mano mintį, ania? wink.gif

Tikrai ne tik riebus, bet ir per riebus pavyzdys.

Tai siūlau dabar visus, kurie perka darbus, imti ir skusti, nes rašantysis pagal dabar galiojančius įstatymus nusikalstamos veikos nedaro ax.gif

Na ne mano reikalas įrodinėti, kas gerai ir kas blogai. Kiekvienas gyvename pagal savo sąžinę.

Linkiu kad gyvenime jums netektu nusižengti savo principams. Bet tokių žmonių, kurie laikui bėgant to nepadaro , beveik nepažįstu.
Atsakyti
bet kokiu atveju galioja paprasčiausias dėsnis - jei yra paklausa, yra ir pasiūla biggrin.gif
nematau nieko blogo nei iš perkančiųjų, nei iš rašančiųjų pusės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 09 29, 23:22)
Tikrai ne tik riebus, bet ir per riebus pavyzdys.

Tai siūlau dabar visus, kurie perka darbus, imti ir skusti, nes rašantysis pagal dabar galiojančius įstatymus nusikalstamos veikos nedaro  ax.gif

Na ne mano reikalas įrodinėti, kas gerai ir kas blogai. Kiekvienas gyvename pagal savo sąžinę.

Linkiu kad gyvenime jums netektu nusižengti savo principams. Bet tokių žmonių, kurie laikui bėgant to nepadaro , beveik nepažįstu.

O aš pažįstu ne vieną ir tikiuosi, kad būsiu viena iš jų, kas liečia tam tikrus dalykus.

Na taip, į kalėjimą nesodina, bet iš universiteto meta. Manau, pakankama bausmė kaip už kokį kursinį ar bakalaurinį.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 09 29, 23:27)
O aš pažįstu ne vieną ir tikiuosi, kad būsiu viena iš jų, kas liečia tam tikrus dalykus.

Na taip, į kalėjimą nesodina, bet iš universiteto meta. Manau, pakankama bausmė kaip už kokį kursinį ar bakalaurinį.

meta, jei pagauna. jei darbas originalus, neplagijuotas, o besiginantis žmogus protingas, išstudijavęs pirktą darbą ir nusimano toje srityje, tai jo niekada ir nepagaus mirksiukas.gif
Atsakyti
mylimuke, ačiū už išsakytą savo nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(kristteja @ 2011 09 29, 23:30)
meta, jei pagauna. jei darbas originalus, neplagijuotas, o besiginantis žmogus protingas, išstudijavęs pirktą darbą ir nusimano toje srityje, tai jo niekada ir nepagaus mirksiukas.gif

doh.gif

Ar neteisėtas dalykas tampa teisėtu, jeigu niekas nepagauna?
Atsakyti
Per metus parašydavau po 10 ir daugiau magistro darbų ir žinau visas galimas priežastis, kodėl studentai perka darbus. Atsižvelgiant į tai, galiu pasakyti, kad, pati sistema yra negera - kaip gali 70 lapų darbas atspindėti studento žinių lygį. Iš principo turėtų būti baigiamieji egzaminai klausimų-atsakymų tipo, o dar geriau, jei ir pasiruošti iš anskto nebūtų galima.

Atsakyti
Na,manes irgi laukia tas sunkus laikotarpis,kai teks paciai rasyti Bakalauro darba.Siuo metu zinau apytikslu temos pavadinima bei po truputi renku info internete...Nu vangumas mano neispasakytas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2011 10 15, 20:40)
Na,manes irgi laukia tas sunkus laikotarpis,kai teks paciai rasyti Bakalauro darba.Siuo metu zinau apytikslu temos pavadinima bei po truputi renku info internete...Nu vangumas mano neispasakytas doh.gif

Tai pati pradžia turbūt pas visus vienoda: nežinojimas, panika... Bet po to kai įsivažiuoji, jau toks kaip ir azartas paima. O jau kai apsigini iš vis galvoji, kad galėjai ir geriau parašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2011 10 15, 20:40)

Dar tik spalis, viskas gerai ir laiku. Kai jau bus balandis ir būsi vis toj pačioj vietoj, galėsi panikuot. biggrin.gif
Atsakyti
pati per 5 mokslo metus nepirkau nei vieno darbo, nes labai norejau gauti kuo daugiau ziniu del saves , bet nesmerkiu kas perka, nes buna visokiu gyvenime situaciju, kai tiesiog tenka rinktis - skola ar pirktas darbas ax.gif

esu pagelbejusi su kursiniais kitiems ax.gif
Atsakyti