Įkraunama...
Įkraunama...

skyrybos bloguoju

Ziauru tos paskolos bendros as pati gal jau buciau issiskyrus,bet gi paskola uz kuria pirkom buta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ince-pince @ 2010 06 01, 21:04)
Ziauru tos paskolos bendros as pati gal jau buciau issiskyrus,bet gi paskola uz kuria pirkom buta doh.gif

tai taip.. se tau va ir bankas... per kuri esi zmogus ipareigotas ne tik visam gyvenimui bet dar ir ramiai negali gyventi, nes esi priklausomas bet kokiu atveju su ex... nei vienas nei kitas kitas neturi ramybes... schmoll.gif
Atsakyti
Kartais dziaugiuosi,kad ne Lietuvoje gyvenu.Cia viskas paprasta,sugalvojai skirtis,pardavei busta,padengei bankui paskola ir ramu.Jei paskola uzfiksuota kazkuriam laikui ,tenka moketi bauda.Bet ir ji pati,nera tokia didele,kad negaletum skirtis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 02 birželio 2010 - 17:20
As bendraskole banku su vyru,per prievarta galim sakyti,kvaile buvau pasirasiau,nors paskola imta pries santuoka ir leista ne man ne seimos gerovei ir t.t. neciiupinejau tu pinigu,konsultante sake ,skirybu atveju nurasytu mane nuo paskolos,jei vyras turetu pakankamas pajamas,bet as tuo netikiu manau pamelavo kad tik pasirasyciau,kad turetu daugiau kam prievole pritaikyt.
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 06 06, 18:44)
As bendraskole banku su vyru,per prievarta galim sakyti,kvaile buvau pasirasiau,nors paskola imta pries santuoka ir leista ne man ne seimos gerovei ir t.t. neciiupinejau tu pinigu,konsultante sake ,skirybu atveju nurasytu mane nuo paskolos,jei vyras turetu pakankamas pajamas,bet as tuo netikiu manau pamelavo kad tik pasirasyciau,kad turetu daugiau kam prievole pritaikyt.

jei pries santuoka emet, ir pagrinidinis moketojas vyras ( zinoma skyrybu atveju nezinau kaip elgtusi jusu vyras, garbingai ar ne ) jus turetu nukelti nuo paskolos, zinoma jei bankas sutiks palikti jam vienam buta.. situacija yra pakankamai gerai zinoma..
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2010 06 02, 19:19)
Kartais dziaugiuosi,kad ne Lietuvoje gyvenu.Cia viskas paprasta,sugalvojai skirtis,pardavei busta,padengei bankui paskola ir ramu.Jei paskola uzfiksuota kazkuriam laikui ,tenka moketi bauda.Bet ir ji pati,nera tokia didele,kad negaletum skirtis  ax.gif

Lietuvoje irgi tokia pat situacija. Jei sutuoktiniai turi paskola, tai gali parduoti buta ir padengti paskola. Aisku reikia sumoketi mokesti, jei nera spec. salygos, kad nemokama, uz prieslaikini paskolos grazinima. Jei vyras nenori pardavineti buto, cia jau kitas reikalas. Kuo cia deti bankai? Jei Jusu vyro pajamos yra per mazos, tai aisku bankas jam vienam nepaliks moketi paskolos, nes cia komercija, jie jusu santikiu nesiaiskina, Jus patys turite tarpusavyje isisaiskinti. Aisku yra kitas aspektas, kad gal butas pirktas anksciau uz gan "kosmine" kaina, tai dabar jo neimanoma parduoti ir padenkti paskolos. Tai cia krizes ir kiti ekonominiai veiksniai.

Beja, jei nepatinka kokia vadybinine, tai bankas ju turi ne viena, galima lengvai pasikeisti, gal kita sukalbamesne bus... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasosmama: 07 birželio 2010 - 17:41
QUOTE(Rasosmama @ 2010 06 07, 18:38)
Lietuvoje irgi tokia pat situacija. Jei sutuoktiniai turi paskola, tai gali parduoti buta ir padengti paskola. Aisku reikia sumoketi mokesti, jei nera spec. salygos, kad nemokama, uz prieslaikini paskolos grazinima. Jei vyras nenori pardavineti buto, cia jau kitas reikalas. Kuo cia deti bankai? Jei Jusu vyro pajamos yra per mazos, tai aisku bankas jam vienam nepaliks moketi paskolos, nes cia komercija, jie jusu santikiu nesiaiskina, Jus patys turite tarpusavyje isisaiskinti. Aisku yra kitas aspektas, kad gal butas pirktas anksciau uz gan "kosmine" kaina, tai dabar jo neimanoma parduoti ir padenkti paskolos. Tai cia krizes ir kiti ekonominiai veiksniai.

Beja, jei nepatinka kokia vadybinine, tai bankas ju turi ne viena, galima lengvai pasikeisti, gal kita sukalbamesne bus... 4u.gif

tai apie buto pardavima manau nebutu ne kalbos, nes buvo pirktas tikrai uz kosmine kaina, o dabar nieko negautu uz ji.. o kas liecia vadybininke, tai dokumentai buvo siunciami i pagrindini jau centra, o patekdavo pas ja smile.gif ziuresim kaip bus toliau su ja..
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2010 06 08, 09:45)
tai apie buto pardavima  manau nebutu ne kalbos,  nes buvo pirktas tikrai uz kosmine kaina,  o dabar nieko negautu uz ji.. o kas liecia vadybininke,  tai dokumentai buvo siunciami i pagrindini jau centra,  o patekdavo pas ja smile.gif ziuresim kaip bus toliau su ja..

Tai aisku, kad jai, nes jie pagal Jusu pavarde paziuri kokia sistemoje vadybinine jusu paskolai priskirta ir persiuncia. Tiesiog reikia paprasyti priskirti Jums kita vadybininke. thumbup.gif
Atsakyti
jei įmokos paskolos mėnesinės nedidelės galite mėginti tartis su vyru, akd alimentų neprašot, o jis lieka mokėt bent dalį paskolos ir palikti savo turto dalį vaikam, kai paskola bus išmokėta.
tarkim vaikas 2 metų, o paskolos įmokos 500-600 litų, alimentų galima prisiteisti pagal įstatymą 400 litų. b išlaikymą privalės mokėti. jums tereikia susirasti gerą teisininką, advokatą, kuris tokias plonybes išmano ir nepagailėti pinigų tvarkant tokius reikalus. tokiu dalyku esu domėjusis ir toks variantas yra įmanomas.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2010 06 08, 15:35)
jei įmokos paskolos mėnesinės nedidelės galite mėginti tartis su vyru, akd alimentų neprašot, o jis lieka mokėt bent dalį paskolos ir palikti savo turto dalį vaikam, kai paskola bus išmokėta.
tarkim vaikas 2 metų, o paskolos įmokos 500-600 litų, alimentų galima prisiteisti pagal įstatymą 400 litų. b išlaikymą privalės mokėti. jums tereikia susirasti gerą teisininką, advokatą, kuris tokias plonybes išmano ir nepagailėti pinigų tvarkant tokius reikalus. tokiu dalyku esu domėjusis ir toks variantas yra įmanomas.

aciu uz patarima, nors nei mums nei advokatei toks sumastymas neatejo... nes siaip paskola yra mokama tikrai labai didele..
Atsakyti
MUms buvo taip..paskola buvo ant jo, o as laiduotoja.... skyrybu metu itikinau ji, kad buta ir paskola man paliktu... taip ir buvo, bankas sutiko... kazkaip nebuvo niekas sudetinga,tik tiek, akd butas nekainavo kosmine kaina ir paskola ner didele....
Atsakyti
QUOTE(Smilte29 @ 2010 06 11, 09:03)
MUms buvo taip..paskola buvo ant jo, o as laiduotoja.... skyrybu metu itikinau ji, kad buta ir paskola man paliktu... taip ir buvo, bankas sutiko... kazkaip nebuvo niekas sudetinga,tik tiek, akd butas nekainavo kosmine kaina ir paskola ner didele....

o kas moka paskolą? kas laiduoja? ar jis jums moka alimentus?
ne skiek žinau galima alimentus prisiteisti tiek turto dalimi, tiek periodinėmis išmokomis.
Atsakyti