Įkraunama...
Įkraunama...

skyrybos bloguoju

paskola moku as, ir dokumentuose likau laiduotoja , o jis paskolos gaveju... nes man ant saves paskola persifomint neapsimoka, nes keisis palukanos ir man bus nenaudinga...registru centre butas tik ant manes, bankas viska zino ir su jo palaiminimu moku paskola toliau sau ramiai... o del alimentu, buvo priteisti, pats sutiko, bet nemoka.. siaip,mano eksas labai jau mandras, bet kaip jis cia taip susimove nezinau, nes jis buvo linkes mus su vaiku ant gatves palikt lotuliukas.gif ...teko imtis gudrybiu, kad butu dabar tokia situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte29 @ 2010 06 13, 18:47)
paskola moku as, ir dokumentuose likau laiduotoja , o jis paskolos gaveju... nes man ant saves paskola persifomint  neapsimoka, nes keisis palukanos ir man bus nenaudinga...registru centre butas tik ant manes, bankas viska zino ir su jo palaiminimu moku paskola toliau sau ramiai... o del alimentu, buvo priteisti, pats sutiko, bet nemoka.. siaip,mano eksas labai jau mandras, bet kaip jis cia taip susimove nezinau, nes jis buvo linkes mus su vaiku ant gatves palikt lotuliukas.gif ...teko imtis gudrybiu, kad butu dabar tokia situacija smile.gif

o tai į anstolius dėl nemokumo kodėl nesikreipiat? kad bankas dar žino, tai nereiškia, kad viskas gerai. kartais bankai žiūri labiau savęs. po tuo "žino ir sutinka" slypi ir kiti dalykai. jei butas yra įgytas santuokoje, o vyras paskolos mokėtojas tai ar nepareikalaus kada savo dalies? tegul jūs įrodysit, kad mokėjot, bet aš bijočiau taip. prie to dar susidaryčiau sutartį su exu, kas būtų jeigu būtų. niekada negali būt tikras kaip bus. padariau jau aš klaidą, daugiau tokiso nedaryčiau.
Atsakyti
Viskas yra pagrista teismo sprendimu, butent jis man priteise buta, kad as uz ji turiu moketi paskola ir t.t... teisiskai butas mano.... ir bus visada...mano advokatas dar norejo jam pripaisyt banko paskola, bet as atsisisakiau-gyvenu cia as, o ne jis, tad pati ir susimoku..del alimentu, man dabar moka valstybe..
Atsakyti
QUOTE(Smilte29 @ 2010 06 13, 19:56)
Viskas yra pagrista teismo sprendimu, butent jis man priteise buta, kad as uz ji turiu moketi paskola ir t.t... teisiskai butas mano.... ir bus visada...mano advokatas dar norejo jam pripaisyt banko paskola, bet as atsisisakiau-gyvenu cia as, o ne jis, tad pati ir susimoku..del alimentu, man dabar moka valstybe..

tada aišku, manau sprendimas jūsų geras. tik jis nepabėgs nuo alimentų, turės valstybei grąžinti, nebent niekada neturės turto ir pajamų.
Atsakyti
matai, jis dabar uzsieny, o musu valstybe pasirodo i kitas salis nelenda issieiskot skolu arba laukia solidesne suma, kol susikaups g.gif ..nezinau tu subtilybiu ir nesigilinu...tik dabar su vaiku esam ramybej ir laimingi SAVO namuciuos...Linkiu, kad ir kitoms baigtusi gerai tokioj situacijoj 4u.gif
Atsakyti