Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (15 tema)

QUOTE(jediara @ 2010 07 19, 09:28)
Liejau ir galvoju, kad šis raugas tinka visoms gėlėms  ax.gif

Tada thumbup.gif eisiu liet.Visoms gelems tai jau cia prabanga butu,jau baigiu visas dilgynes artimiausiuose taskuose nuraut lotuliukas.gif ax.gif tik isrinktieji gaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 19, 10:28)
Liejau ir galvoju, kad šis raugas tinka visoms gėlėms  ax.gif

o jis daugiau kaip trasa, ar kaip vaistas nuo ligu? ar ir tas, ir tas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 07 15, 15:45)
Na pas mane tikriausiai paskutiniai sios vasaros ziedai....

Kuo vardu g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 07 19, 11:01)
o jis daugiau kaip trasa, ar kaip vaistas nuo ligu? ar ir tas, ir tas ? smile.gif

jeigu kalbat apie dilgėlių užpilą-trąša, apsauga nuo amarų.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 19, 17:49)
jeigu kalbat apie dilgėlių užpilą-trąša, apsauga nuo amarų.

gal galetumet priminti kaip dilgeliu raugas gaminamas?
Atsakyti
QUOTE(Dofkutis @ 2010 07 19, 17:57)
gal galetumet priminti kaip dilgeliu raugas gaminamas?

Anksčiau dariau taip- prirenku pilną kibirą dilgėlių be šaknų ir užpilu vandeniu. Laikau 5-10dienų. Po to atskiedžiu su vandeniu 1 prie 5.
Dabar taip-į kubilą primetu dilgėlių ir užpilu vandeniu. laistau, kai yra poreikis.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 19, 11:46)
Kuo vardu  g.gif

Tai kad nezinau tu pavadinimu net neatrenku is kur jie, vienas tai is airijos ar anglijos, bet ir buvo be pabvadinimo, gal kokie kaimietukai bus, tokius jau turesiu 3 ar 4.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 07 19, 23:52)
Tai kad nezinau tu pavadinimu net neatrenku is kur jie, vienas tai is airijos ar anglijos, bet ir buvo be pabvadinimo, gal kokie kaimietukai bus, tokius jau turesiu 3 ar 4.

Tada tiesiog Baltas bus mirksiukas.gif

O mano amarilių lapai pasidengė baltu kaip šerkšnu blink.gif Bet nenusivalo verysad.gif Ar gali taip būti dėl laistymo vandeniu tiesiai iš krano g.gif Gal čia kokios kalkės blink.gif Ryt įdėsiu fotkę verysad.gif Bus man atostogauti doh.gif ir savo "daržą" vyriškom rankom palikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 20, 10:27)
Tada tiesiog Baltas bus  mirksiukas.gif

O mano amarilių lapai pasidengė baltu kaip šerkšnu blink.gif Bet nenusivalo verysad.gif  Ar gali taip būti dėl laistymo vandeniu tiesiai iš krano  g.gif Gal čia kokios kalkės  blink.gif Ryt įdėsiu fotkę verysad.gif Bus man atostogauti  doh.gif ir savo "daržą" vyriškom rankom palikti  doh.gif

Gal ten kokia miltligė užpuolė, nors man tai kažko neįtikėtina. Reiktų paskaityti apie ligas.
O mano lapus ir vieną svogūną apdegino saulė . Kai kurie lapai prarado žalumą, kitaip sakant, pradėjo džiūti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 20, 09:38)
Gal ten  kokia miltligė užpuolė, nors man tai kažko neįtikėtina. Reiktų paskaityti apie ligas.
O mano  lapus ir vieną svogūną  apdegino saulė . Kai kurie lapai  prarado žalumą, kitaip sakant, pradėjo  džiūti

Va va ta miltligė ir man minty buvo verysad.gif Einu skaityti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 20, 09:56)
Va va ta miltligė

o nuo ko ji atsiranda?
Ice tea, tavo Picote prabudo thumbup.gif bet su lapais. Tikiuosi ir žiedelio sulaukti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 20, 14:17)
o nuo ko ji atsiranda?
Ice tea, tavo Picote prabudo thumbup.gif bet su lapais. Tikiuosi ir žiedelio sulaukti wub.gif

Vienas iš variantų- aukšta temperatūra, vėjai ir pan. Bet čia apie agurkų miltligę lotuliukas.gif

VALIO bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti