O as niekaip CHICO negaliu pajudint-neaugina nei lapu nei saknu,ir taip jau gal 4-5 men.
vegetuoja ir tiek..ka daryt?
Gaila butu toki geri prarast
QUOTE(zebrina @ 2010 07 20, 17:22)
O as niekaip CHICO negaliu pajudint-neaugina nei lapu nei saknu,ir taip jau gal 4-5 men.
vegetuoja ir tiek..ka daryt?
Gaila butu toki geri prarast 
ar svogūnas sveikas? Jei taip tai bus viskas gerai. Matomai jis sumaišė "dieną su naktim". Kartais su jais taip būna. Pas mane Vivaldi irgi tokiam stovyje. Turėjau aš tokį vieną , kuris 1,5 metų miegojo letargo miegu. Jau galvojau, kad viskas su juo. Tik iš begalinio noro jį prikelti vis prižiūrėjau. Ir nieko atsigavo.
Pamėginkit palaistyti šaknų augimo stimuliatoriumi arba geriau dugną apiberti jo milteliais. Neperdžiovinti, bet ir neperlieti. Svogūną sodinkit tik kuo aukščiau
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 20, 15:35)
ar svogūnas sveikas? Jei taip tai bus viskas gerai. Matomai jis sumaišė "dieną su naktim". Kartais su jais taip būna. Pas mane Vivaldi irgi tokiam stovyje. Turėjau aš tokį vieną , kuris 1,5 metų miegojo letargo miegu. Jau galvojau, kad viskas su juo. Tik iš begalinio noro jį prikelti vis prižiūrėjau. Ir nieko atsigavo.
Pamėginkit palaistyti šaknų augimo stimuliatoriumi arba geriau dugną apiberti jo milteliais. Neperdžiovinti, bet ir neperlieti. Svogūną sodinkit tik kuo aukščiau
Svogunas sveikut sveikutelis,buvo tik ta kieta luksta uzsidejes,tai nulupinejau.
Isodintas ant zemiu pavirsiaus,kartais padrekinu..stebiu kad put-pelyt nepradetu
Ir stimuliatoriu reiks isbandyt
Nu ką gi rodausi savo ligonius
Ir kas skaudžiausia, kad jie beveik visi tokie
Esu baisiai nuliūdusi ir pasimetusi
GELBĖKIT
Čia su tais šerkšnais

Štai kas kitoj šerkšnų pusėj. Kažin čia tos sporos

Ir va dar kokį "gėrį" radau
Čia degligė ar kas

KĄ DARYTI
GELBĖKIT
Čia su tais šerkšnais

Štai kas kitoj šerkšnų pusėj. Kažin čia tos sporos

Ir va dar kokį "gėrį" radau

KĄ DARYTI
o jie cia tau kambary tokie?
Sakytum lauke,tai gal nuo kokio negero lietaus-saules
gal bandyk nupjovus lapa i koia Zalia stotele nueit,gal ka patars?
o tu raudonumu tai ir pas maniskius yra,ir jau ne pirmi metai,tai pasirodo tai pranyksta..jau nekreipiu demesio,svogunams atrodo nekenkia
o tu raudonumu tai ir pas maniskius yra,ir jau ne pirmi metai,tai pasirodo tai pranyksta..jau nekreipiu demesio,svogunams atrodo nekenkia
Pirmose nuotraukose panašu į kenkėjų darbą, o kitose reikia aiškintis. Teks profilaktiškai apdoroti ir nuo kenkėjų ir nuo ligų
QUOTE(zebrina @ 2010 07 21, 09:57)
o jie cia tau kambary tokie?
Sakytum lauke,tai gal nuo kokio negero lietaus-saules
gal bandyk nupjovus lapa i koia Zalia stotele nueit,gal ka patars?
Kambary
Taip ir teiks padaryti- paimti patį BAISIAUSIĄ lapą ir žygiuoti pas gydytojus į ŽA
Bet tie raudonumai man nepatika
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 07 21, 10:06)
Pirmose nuotraukose panašu į kenkėjų darbą, o kitose reikia aiškintis. Teks profilaktiškai apdoroti ir nuo kenkėjų ir nuo ligų
Nu bet sparnuotų kenkėjų nesimato
Žodž, pranešiu žinias
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 21, 09:12)
Kambary
Ir visi šitie bajeriai prasidėjo po šitų kaitrų
Taip ir teiks padaryti- paimti patį BAISIAUSIĄ lapą ir žygiuoti pas gydytojus į ŽA
Kaži jei su zelionke praeičiau 
Papildyta:
Gal čia ta miltligė tikrai
Žodž, pranešiu žinias
Papildyta:
Žodž, pranešiu žinias
As irgi su visokiais ligotais lapais i ŽS keliauju,nu nedurnos moterytes pas mus dirba -beveik visada kazka pataria
Net nezinau del zelionkos
O geros žinios
Uups, ruošk dirvą mazgiui
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2010 07 21, 10:17)
Nulupsiu ir tą raudoną lapą
Gal kas galit pasakyti kurioje ŽS kompetentingiausios "gydytojos"
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 21, 09:20)
O geros žinios
- atskyriau Picotee ir Pink surprise vaikiukus
Dabar jie vaikų darželyje, o mamos miegot nuėjo
Dar užmigo Papillio
Pavasarį jau norės pas tave kraustytis 
Papildyta:
ir su tuo nueisiu į ŽS
Papildyta:
O pas tave ir miegaliu esama
Tiesa ,mano vienas kaimietukas zydet susiruose
QUOTE(zebrina @ 2010 07 21, 10:55)
O pas tave ir miegaliu esama
Miegot susiruošė tie, kurie žydėjo gruodį arba kuris tik lapus auginosi po OPERACIJŲ
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 21, 10:20)
ŽS-tai žalia stotelė?