Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (15 tema)

QUOTE(Lutpede @ 2010 07 29, 15:03)
gerai kelinta susistinkam prie tos parduotuvės? (Kaip ten ji vadinasi? Ateik ar kaip)

Aš privažiuosiu apie 17:20 mirksiukas.gif

Ne, nu nerealiai yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 29, 16:11)
Aš privažiuosiu apie 17:20  mirksiukas.gif

Ne, nu nerealiai  yahoo.gif  yahoo.gif

gerai busiu. Tik va tavo tel kažkur prasiganiau
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 29, 16:11)

Ne, nu nerealiai  yahoo.gif  yahoo.gif

Pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 26, 01:26)
Tinka bigsmile.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
jei tik noras yra ir reikals tai galiu kaip ir siusti ax.gif
QUOTE(Ice tea @ 2010 07 27, 09:26)
Noriu pasidžiaugti- tripsai MIRĖ  thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif fantastika bigsmile.gif smagu girdeti bigsmile.gif

QUOTE(Lutpede @ 2010 07 29, 14:24)
Atnaujintas  meilenių asortimentas  http://www.royalcolors.com/

ojeeeee kiek groziu mega_shok.gif ir ka issirinkti unsure.gif doh.gif noru daug ale kiek $ reik skirti norams doh.gif doh.gif unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 29 liepos 2010 - 23:53
taip......tikriausiai tik del noru ir gyvenam...
Atsakyti
oi tie norai norai, vis negana doh.gif man jau ant palangės vietos nėr, bet vistiek dar noriu gėliukų
prisistatau Charisma vasarą pražydo (miegojo letargo miegu) ir palangės grožis pirmąkart gyvenime pablūdo - antrąkart metuose žydėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 31 liepos 2010 - 15:43

Puiki Charisma thumbup.gif
Atsakyti
Labas,noriu jusu patarimo.as savo amarilius pries 2 men padejau tamsioj vietoj ir nelaistau,na turiu omeny po zydejimo.tai dabar jie tamsoj numete visus lapus,ir ziuriu pradejo leisti po nauja lapeli,bet baltos spalvos,na del to,kad sviesos visiskai negauna,bet ne ziedkoti,tai ka man daryti,ar iskelti i sveisa ir laistyti pradeti (bijau,kad i lapus neiseitu) ar dar laikyti tamsoj?
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2010 07 31, 18:27)
Labas,noriu jusu patarimo.as savo amarilius pries 2 men padejau tamsioj vietoj ir nelaistau,na turiu omeny po zydejimo.tai dabar jie tamsoj numete visus lapus,ir ziuriu pradejo leisti po nauja lapeli,bet baltos spalvos,na del to,kad sviesos visiskai negauna,bet ne ziedkoti,tai ka man daryti,ar iskelti i sveisa ir laistyti pradeti (bijau,kad i lapus neiseitu) ar dar laikyti tamsoj?

padarei viska atvirksciai. Po zydejimo reikia deti sviesiai, siltai, laistyti ir leisti amariliui bujoti lapais. Nes tiktai taip amarilis atgauna jegas po zydejimo. Tai kuo greiciau nesk i siluma ir sviesa ir laistyk, kad dar isbujotu lapai. Rudeniop amarilis pats prades eiti miegoti, tada prades mesti lapus, tada reikia deti tamsiai ir migdyti - iki zydejimo. Sekmes
Atsakyti
Gal kuri norit Novellos?

28 Lt, cibulis dar nežydėjęs (buvo sandėliuky)
Atsakyti
Aciu uz atsakyma,bet as dar su vienu klausimu.Jus rasot,kad rudeni numeta lapus,bet pas mane nera niekad numete patys lapu,jie visad zaliuodavo kokius 2metus jau turiu ir tik sy pavasari prazydo... tai reikia nebelaistyti,kad numestu lapus? kazkaip neismanau kaip juos auginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2010 08 01, 01:41)
Aciu uz atsakyma,bet as dar su vienu klausimu.Jus rasot,kad rudeni numeta lapus,bet pas mane nera niekad numete patys lapu,jie visad zaliuodavo kokius 2metus jau turiu ir tik sy pavasari prazydo...  tai reikia nebelaistyti,kad numestu lapus? kazkaip neismanau kaip juos auginti g.gif

Tai gal ne amarilį augini, ar niekada jam neleidai pailsėti? g.gif
Atsakyti