Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (15 tema)

Sveikutės 4u.gif
Pasirodom,mano "mičiurinio ūkio kolektyvas" jau leidžiantis antrus lapus doh.gif biggrin.gif ax.gif
Galvoju sekančią savaitę jau išpykiuoti į taskirus vazonėlius

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tikrai amarilis,baltos ir raudonos spalvos,bet niekad labai nesidomejau ju auginimu ir niekad as ju nemarindavau,tik siais metais pasiskaiciau,kad reikia tamsiai ir sausai laikyti,tai ir paslepiau,tada jie pas mane su lapais buvo,bet nuo tamsos ir sausos zemes nukrito lapai.o tai kada juos reikia istrukti is tamsos,kada zieda pradeda leisti ar tada kai lapai pasirodo?
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2010 08 01, 15:25)
tikrai amarilis,baltos ir raudonos spalvos,bet niekad labai nesidomejau ju auginimu ir niekad as ju nemarindavau,tik siais metais pasiskaiciau,kad reikia tamsiai ir sausai laikyti,tai ir paslepiau,tada jie pas mane su lapais buvo,bet nuo tamsos ir sausos zemes nukrito lapai.o tai kada juos reikia istrukti is tamsos,kada zieda pradeda leisti ar tada kai lapai pasirodo?

Pasiskaityk sitos temos pradzioj, ten viskas surasyta, kaip amarilius auginti ir puoseleti. O jeigu pasiskaicius dar klausimu kils - klausk drasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2010 08 01, 16:25)

Visa pagrindinė info yra šios temos 1 psl. Traukiama į šviesą kai pradeda kas nors dygti
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2010 08 01, 00:41)
bet pas mane nera niekad numete patys lapu,jie visad zaliuodavo

Pas mane šiais metais TAS PATS doh.gif Žaliuoja be perstojo, bet aš juos po žydėjimo tiesiog ant kitos palangės pernešiau- tai ir įtakojo jų žydėjimą DU KARTUS į metus thumbup.gif Nematau tame problemos, nes svogūnai TIKRAI stiprūs, dideli mirksiukas.gif
BEt po antro žydėjimo ir toliau laikau ant to pačios palangės- kad JAU eitų gultis ax.gif

Papildyta:
QUOTE(merga @ 2010 08 01, 10:30)
Pasirodom,mano "mičiurinio ūkio kolektyvas" jau leidžiantis antrus lapus  doh.gif  biggrin.gif  ax.gif

Nu super vaizdai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 08 01, 11:30)
Sveikutės  4u.gif
Pasirodom,mano "mičiurinio ūkio kolektyvas" jau leidžiantis antrus lapus  doh.gif  biggrin.gif  ax.gif
Galvoju sekančią savaitę jau išpykiuoti į taskirus vazonėlius

pasamprotavimas šia tema

Galvoju, kad nieko iš to nebus, nes kaktusas ir amarilis yra skirtingų šeimų augalas. Kitas dalykas, kada apdulkinot ar buvot pašalinę dar nesubrendusius amarilio kuokelius, ar tik šiaip prinešėt kaktuso žiedą ir "pabučiavot"?
Jei taip. tai amarilis apsidulkino savo žiedadulkėmis ir rezultate gausis tik amariliai. Koki bus žiedai sunku pasakyti, nes gali būti panašūs į savo "močiutę". "pro pro močiutę" ir t.t.
Žodiu nebus to Mičiurino bajerio , kai jis lipo į pušį skinti krapų.
Na aš čia savo pastebėjimus surašiau. Kas bus, jei sulauksim- matysim. smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, aš ryt paskutinė diena darbe- išlėksiu į saulėtą Portugaliją bambą pavartyt rolleyes.gif Tai kaip darom dėl naujų namučių g.gif Man ryt į darbo pabaigą sukurti avansu, ar kuri kita apsiims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 02, 16:42)
Mergaitės, aš ryt paskutinė diena darbe- išlėksiu į saulėtą Portugaliją bambą pavartyt  rolleyes.gif Tai kaip darom dėl naujų namučių  g.gif Man ryt į darbo pabaigą sukurti avansu, ar kuri kita apsiims  g.gif

kaip tau gerai. Lauksim nuotraukų.
Gal sukurk temutę avansu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 02, 15:45)
kaip tau gerai. Lauksim nuotraukų.
Gal sukurk temutę avansu  mirksiukas.gif

Aha, žinau ax.gif ŽIAURIAI laukiu susitikimo su savo svajonių šalimi wub.gif
Gal kokį amarilį nutėkšiu tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 08 02, 14:47)
Aha, žinau  ax.gif ŽIAURIAI laukiu susitikimo su savo svajonių šalimi  wub.gif
Gal kokį amarilį nutėkšiu tongue.gif  rolleyes.gif

Geru atostogu vacation4.gif o jei dar amarilka kokia idomesne nukausi tai isvis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 08 02, 17:03)
Geru atostogu vacation4.gif o jei dar amarilka kokia idomesne nukausi tai isvis thumbup.gif  thumbup.gif

Ligones... lotuliukas.gif Zmogus atostogauti varo, o mes jam amariliu linkim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 08 02, 14:40)
pasamprotavimas šia tema

Galvoju, kad nieko iš to nebus, nes kaktusas ir amarilis yra skirtingų šeimų augalas. Kitas dalykas, kada  apdulkinot ar buvot pašalinę dar nesubrendusius amarilio kuokelius, ar tik šiaip prinešėt kaktuso žiedą ir  "pabučiavot"?
Jei taip. tai  amarilis apsidulkino savo žiedadulkėmis ir rezultate gausis tik amariliai. Koki bus žiedai sunku pasakyti, nes gali būti panašūs į savo "močiutę". "pro pro močiutę" ir t.t.
Žodiu nebus to Mičiurino bajerio , kai jis lipo į pušį skinti krapų.
Na aš čia savo pastebėjimus surašiau. Kas bus, jei sulauksim- matysim. smile.gif

Kai amarilis vos tik prasiskleidė išskabiau kuokelius liko tik keletas,o visą kitą padariau kaip kaidais darydavom apželdinimo treste,per laboratorinius- praktinius darbus. smile.gif Na kas bus tas bus.Smagu tai,kad subrendo sėklos,pasėjau ir jos sudygo rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti