Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai (pasai, kortelės, pažymėjimai)

QUOTE(~MILENA~ @ 2011 02 02, 20:46)
Labas vakaras 4u.gif
Reikia pagalbos su info...
nerandu vaiko  (dukrai 7 metai) pasa doh.gif  doh.gif , musu 3 vietoj a dukros nera, ir neprisimenu kad buciau kur su jo eijusi doh.gif ,ne esu tokia kad kazkur slepti g.gif  siandien visa nama pakeliau ir nerandu. A pasa reikia 24 dienai ax.gif .
Tai dabar sakykit:
jegu nerandu
*reikia eiti i policija rasyti kad pamestas ar iskarto galiu i migracija
*skubus pasas(per 5 darbo dienos) kaip supratau kainuoja 200 lt??, ar vaikam ne duoda 50%?? (nes kada mokejau uz pasus, tai uz 1 -50lt vietoj 100lt)
*gal turite minciu kur galiu  namuosia dar paziureti biggrin.gif

Papildyta:

ir dabar taip???? 100lt jegu per 5 d.dienos

1."Pilietis, praradęs pasą, turi užpildyti pranešimą apie Lietuvos Respublikos pilietybę patvirtinančio dokumento praradimą (forma) ir asmeniškai pateikti jį bet kuriai teritorinei policijos įstaigai, Migracijos departamentui ar migracijos tarnybai"
2."skubos tvarka per 5 darbo dienas nuo prašymo priėmimo dienos – 200 Lt,
Valstybės rinkliavos už paso, asmens tapatybės kortelės išdavimą, keitimą bendra tvarka vaikams iki 18 metų, taip pat asmenims, kuriems sukako senatvės pensijos amžius, dydis sumažinamas 50 procentų tik už vieno iš šių dokumentų (jų pasirinkimu) išdavimą, keitimą bendra tvarka"

Mokesit tik 100 lt.
3.Cia jums geriau zinoti.
Visa informacija http://www.migracija...hp?347853091#06
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 02 vasario 2011 - 20:05
aciukas, jau ziurejau ne 1 psl, bet galva siandien ne dirba blush2.gif(vis galvoju kur tas pasas) , tai galvoju Jus paklausiu ax.gif

A ta forma reikia vietoj pvz migracijoje duos uzpildyti? ar reikia is kompa istraukti?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 02 02, 21:21)
aciukas, jau ziurejau ne 1 psl, bet galva siandien ne dirba blush2.gif(vis galvoju kur  tas pasas) , tai galvoju Jus paklausiu ax.gif

A ta forma  reikia vietoj pvz migracijoje duos uzpildyti? ar reikia is kompa istraukti?

Man atrodo ir ten gali duoti ir patis galit uzpildyt per kompa.
Atsakyti
neturiu is kur istraukti ax.gif , bet reikes rytoj paskambinti i migracija paklausti gal duos.
jegu per savaitgali nesurasiu varysiu daryti, nes ziuriu 16 diena raudona ax.gif . Idomu a reikes registruotis... g.gif ....reikes paklausti.
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 02 02, 20:42)
neturiu is kur istraukti ax.gif , bet reikes rytoj paskambinti i migracija paklausti gal duos.
jegu per savaitgali nesurasiu varysiu daryti, nes ziuriu 16 diena raudona ax.gif . Idomu a reikes registruotis... g.gif ....reikes paklausti.

yra prašymas ir migracijos psl., jei turit printerį http://www.migracija....php?1539294656
pasą daro 5 darbo dienas, 16 d. nesiskaito, taigi... Tik eikit ryte, kad ta diena, kurią ateisit įsiskaičiuotų į tas 5 d.d.
nes aš atėjau po 16 val., tai ta diena nuplaukė, nes pasai jau buvo išvežti
regsitruotis nereik, aš buvau prieš porą savaičių, tušti koridoriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2011 01 24, 20:45)
Norim su vaikais nuskristi į Angliją. Sakykit, ar ATK užtenka pasidaryti, ar ir pasų reikia?

ATK uztenka EU keliaujant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 02, 23:47)
yra prašymas ir migracijos psl., jei turit printerį http://www.migracija....php?1539294656
pasą daro 5 darbo dienas, 16 d. nesiskaito, taigi... Tik eikit ryte, kad ta diena, kurią ateisit įsiskaičiuotų į tas 5 d.d.
nes aš atėjau po 16 val., tai ta diena nuplaukė, nes pasai jau buvo išvežti
regsitruotis nereik, aš buvau prieš porą savaičių, tušti koridoriai  smile.gif

aciu, 4u.gif
bet dabar kitas klausimas...
*ten dok reikia irasyti pasa N, tai is kur as galiu ji dabar gauti g.gif ??? ar gali man migracija pasakyti ta N?
* reikia rasyti nuo savo varda pavarde, ar dukros (jai 7 metai)?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 02 03, 00:04)
aciu, 4u.gif
bet dabar kitas klausimas...
*ten dok reikia irasyti pasa N, tai is kur as galiu ji dabar gauti g.gif ??? ar gali man migracija pasakyti ta N?
* reikia rasyti nuo savo varda pavarde, ar dukros (jai 7 metai)?

geriau nuvaziuokit ir ten viska jums pasakys,ka pildyt ir kaip.
Atsakyti
Skambinau i migraciaj va ka man pasake:
*jegu pamestas pasas galiu ateiti i migracija parasyti prasyma,
* per skubu isdavim(5 D.D) pasus neiduoda, jegu pries tai dokumentas pamestas, reikes lauksti 1 meno
* ir per skubu isvavima (5 d.d) vaikam ne galioja 50 %, tai moketi reikes 200 lt
tai dabar nezinau....inete visai kitaip parasyta ar as nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 02 03, 11:45)
* per skubu isdavim(5 D.D) pasus neiduoda, jegu pries tai dokumentas pamestas, reikes lauksti 1 meno
* ir per skubu isvavima (5 d.d) vaikam ne galioja 50 %, tai moketi reikes 200 lt

o ar nebereikia pametus dokumento deti i spauda skelbimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 02 03, 12:45)

"KURIAIS ATVEJAIS PASAS NEIŠDUODAMAS IR NEKEIČIAMAS SKUBOS TVARKA

Pasas skubos tvarka neišduodamas ir nekeičiamas, jeigu:

* pilietis yra praradęs Lietuvos Respublikos pilietybę patvirtinantį dokumentą"
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 03, 12:48)
o ar nebereikia pametus dokumento deti i spauda skelbimo?  g.gif

ne 4u.gif
Atsakyti