parašyta:
"KOKIUS DOKUMENTUS PILIETIS TURI PATEIKTI PASUI GAUTI AR PASIKEISTI
Pilietis, norintis gauti ar pasikeisti pasą, Migracijos departamentui, migracijos tarnybai arba konsulinei įstaigai turi pateikti:
prašymą (pildomas Migracijos departamente, migracijos tarnyboje ar konsulinėje įstaigoje);
asmens tapatybę ir Lietuvos Respublikos pilietybę patvirtinantį dokumentą (toliau Lietuvos Respublikos pilietybę patvirtinantis dokumentas):
-pasą, kai jį keičia;
-asmens tapatybės kortelę, jeigu piliečiui ji buvo išduota, o pasą pilietis prarado arba pasas jam nebuvo išduotas;
-Lietuvos Respublikos piliečio pasą, kai jį keičia;
· jeigu nėra techninių galimybių nuskaityti piliečio veido atvaizdą biometrinių duomenų registravimo įranga ar pilietis pageidauja, kad jo veido atvaizdas būtų nuskaitytas iš nuotraukos ir jeigu pilietis iki vienų metų amžiaus dėl paso išdavimo ar keitimo neatvyksta į Migracijos departamentą ar migracijos tarnybą arba konsulinę įstaigą ir jo dokumentus pateikia jo teisėtas atstovas, dvi tapačias piliečio amžių atitinkančias nuotraukas (kitoje pusėje aiškiai užrašoma piliečio vardas ir pavardė), kurios turi atitikti Nuotraukų asmens dokumentams reikalavimus, patvirtintus Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministro 2002 m. gruodžio 6 d. įsakymu Nr. 569 (Žin., 2002, Nr. 119-5362; 2006, Nr. 93-3657), kitais atvejais nuotraukų pateikti nebūtina;"
o prašymo gi nereik

(sena info)
"jeigu nėra techninių galimybių nuskaityti piliečio veido atvaizdą biometrinių duomenų registravimo įranga". Ar čia aš blondinė ar ką, bet paprastam žmogui nesuprast, ką jie tuom nori pasakyt

aš perskaičiau prieš skambindama ir ne vieną kartą, bet ką aš žinau yra Klaipėdoj ta įranga ar ne

todėl jau vos nesifotkinau foto centre, gerai, kad paprotino pasiskambint

galėtų suprantamiau rašyt