QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 08:35)
as irgi apie tai galvojau,bet as tiksliai zinau kad man joks bankas net 500lt paskolos neduos,momentiniu kreditu irgi as paimt negaliu.Ka dar galima padaryt?
o kaip jums cia taip pavyko- surasinetojai buvo?
gali pasidaryt suklastota pasa (isidet bet kokia nuotrauka) ir nueje i baka tiesiog atlikti kazkokius veiksmus su jusu saskaita, jusu atveju eiciau i banka ir paparasyciau kad uzdetu kokius papildomus slaptazodzius ka ka nors (kad kaskart kai jus ateisite i baka, be slaptazodzio net su jusu pasu nevykdytu jokiu operaciju ar ka nors -jjei imanoma)
gali tiesiog nueje i baka issiimti nauja jusu bankinkystes sutarti (pasake, kad senaja pamete), kad galetu namuose naudotis...
gali jusu saskaita naudoti negeriems darbeliams, tarkim ka nors parduoti netu, gauti pinigus i jusu saskaita ir is jos nusiimti, o zmogus kuris negaus prekes- kreipsis i policija ir pirmas kaltinamasis busit jus, nes visur figuruos jusu saskaitos numeris...
ir t.t. - juk cia lietuva, cia visko zmones prisigalvoja...
o gali buti , kad nieko nenutiks, bet siaip sau tokiu duomenu niekas nepraso...
Papildyta:
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 08:35)
as irgi apie tai galvojau,bet as tiksliai zinau kad man joks bankas net 500lt paskolos neduos,momentiniu kreditu irgi as paimt negaliu.Ka dar galima padaryt?
tai gali padaryti ne skolininke jus, o pinigu plovimo atpirkimo oziu..
juk dabar sukciai turi tiek bomzu saskaitu, sumoka 50lt jiems kad banke saksaita atsidarytu ir bankininkyste pasiimtu...
tiesiog per jusu saskaita gali plauti pinigelius- is vienos saskitos i kita ir t.t.
pati ant kazko tokio pakliuvau (visu niuansu nezinau, nes vyksta ikiteisminis tyrimas, tiesiog situacijoj dalyvauja mano bevielis rysys- kuriuo sukciai pasinaudojo ir pries pusantru metu mirusio bomzo banko sakaita)... viso kito man niekas nepasakoja, suzinosiu teismo metu