Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai (pasai, kortelės, pažymėjimai)

QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 11:18)
Sakikit o ka man sakyt policijai jai as paskambinsiu?Jie gi gali manim nepatiket.

patikes viskuo, svarbiausia geranoriskai prisistatyti ir pasakyti, kad gal but esu naivoka, nes reikalingas darbas, beto norejosi padeti zmogui ir sau... bet tik davusi duomenis supratai, kad manimi gali pasinaudoti, noreciau uzbegti tam uz akiu..
ir paklausk ka daryti jei kyla itarimas, bet bijai apkaltinti zmogu, jei netycia jis bus nekaltas, papasakok ir apie notara, kuris turetu paskambinti (zodziu nusiteik tavo kad telefoniniai pokalbiai bus pasiklausomi, gausi duoti jo telefono numeri asmens duomenis, kad galetu ji patikrinti)

dabar galvoju ar nusikaltimui neivykus reikia rasyti kazkoki pareiskima ar ne, jie tiesiog gali pasakyti kaip toliau elgtis...

nepamirsk pasakyti, kad bijai apkaltint zmogu nekaltai, bet sakyk labai jau viskas pradejo kelti itarima kai jis pradejo issisukineti nuo susitikimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 10:17)
nu ka jis pasakoja, nei vienas notaras telefonu dalyku netvarko- ar seimos ar ne... nei bankai, nei jokia kita istatiga telefonu duomenu nedalina, informacijos neskleidzia, o antroj ragelio pusej pakalbet ir as galiu...

manau jusu susijaudinimas ne veltui..

o greita kredita galima isimti iki 700, net esant bedarbiu (be to tokiu istaigu lietuvoj yra laaabai daug ir jei viskas daroma ta pacia diena- tai visose galima ir issiimti)
jis gali pasakyti, kad pervede jums kelis simtus litu, nors is tikro ten bus paimtas greitas kreditas, kuri isleisite jo tevukui ir galite likti skolinga doh.gif

tai as net jo tevo nesu macius,tik zinau kad jis pagal to zmogaus pasakojima givena mano rajone.As net apie ta zmogu nieko nezinau isskirus jo varda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina 1984: 31 kovo 2011 - 10:28
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 11:23)
Na as bandziau paimt greita kredita ir man niekur nedave isskirus sms credita,tai ten dbr as esu paemus ir jau niekaip jis nepaims.nezinau,ir kam as esu tokia patikli verysad.gif nes as padaviau skelbima i interneta kad ieskau darbo ir vakare man paskambino sitas zmogus taip apipasakojo savo situacija,kaip as jum cia ja issakiau,ir as patikejau.

o bankininkystes duomenu kopijas turit?
Papildyta:
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 11:26)
tai as net jo tevo nesu macius,tik zinau kad jis pagal to zmogaus pasakojima givena mano rajone.As net apie ta zmogu nieko nezinau isskirus jo varda.

blink.gif tada tikrai blogai jei net tevo nematet (o isgalvoti bet ka galima) ir tik varda zinot (kuris gali buti net isgalvotas)... manau jus tuoj padesit lietuvai sugauti sukciu.. skambinkis 112 ir prasykit pagalbos
gali buti sunku, nes telefonas gali buti nauja kortele...

uzblokuokit banko saskaita ir greitai, kol nepridirbo jums
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 kovo 2011 - 10:31
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 10:28)
o bankininkystes duomenu kopijas turit?

Tai as visus originalus turiu,as jam viska diktavau telefonu.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 11:30)

nesupykit, bet jus tikrai labai naivi.. pries duodama savo asmens duomenis buciau pasiemus jo paso nuorasa blush2.gif nes visgi is kur jums but tikrai, kad jus neapgaus kazkoks pagal skelbima pilietis...

bet jus jo net gyvai nematet? g.gif viskas vyko tik telefonu?

gal keliames i jusu tema, nes cia pasu temoj siukslinam, gal moderatore iskels visa pokalbi kur reikia
http://www.supermama...howtopic=718946
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 kovo 2011 - 10:39
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 10:34)
nesupykit, bet jus tikrai labai naivi.. pries duodama savo asmens duomenis buciau pasiemus jo paso nuorasa blush2.gif nes visgi is kur jums but tikrai, kad jus neapgaus kazkoks pagal skelbima pilietis...

bet jus jo net gyvai nematet? g.gif viskas vyko tik telefonu?

taip viskas viko telefonu,jis turi mano a.k. mono paso numeri,ir mano sask nimeri.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 11:39)
taip viskas viko telefonu,jis turi mano a.k. mono paso numeri,ir mano sask nimeri.

laaaaaabai blogai, skambinkit i banka- prasykit kad uzblokuotu saskaita (aisku telefonu gal neblokuos, bet paprasykit, kad neleistu vykdyti jokiu operaciju su saskaita, nes jusu duomenis suzinojo tretieji asmenys).
ir skambinkit i policija, nedelskit..
zinokit visi sukciai savo darba ismano- labai graziai moka kalbeti ir itikineti.. pasiulys viska ko tik ieskote ir uz gera kaina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 kovo 2011 - 10:43
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 11:30)

Jus gi raset kad drauge su vyru ruosiasi isvaziuoti i uzsieni ir nori kad jus priziuretumete teva g.gif
Nejau jus neskaitet,kad dabar tokie sukciau,anksciau skambindavo i telefona sake kad avarija kazkas padare is artimuju,o dabar praso kad tevus priziureti ir visus duomenys surenka,cia nesvarbu,kad jums neduoda kredytu,tokie sukciai zino kur is ko imt,taip kad geriau skambinkit i banka,blokuokit saskaita,o kai jis paskambins,pasakikit kad atsisakot ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 11:41)
laaaaaabai blogai, skambinkit i banka- prasykit kad uzblokuotu saskaita (aisku telefonu gal neblokuos, bet paprasykit, kad neleistu vykdyti jokiu operaciju su saskaita, nes jusu duomenis suzinojo tretieji asmenys).
ir skambinkit i policija, nedelskit..
zinokit visi sukciai savo darba ismano- labai graziai moka kalbeti ir itikineti.. pasiulys viska ko tik ieskote ir uz gera kaina..

Uzblokuos ir telefonu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 31, 10:47)
Jus gi raset kad drauge su vyru ruosiasi isvaziuoti i uzsieni ir nori kad jus priziuretumete teva  g.gif
Nejau jus neskaitet,kad dabar tokie sukciau,anksciau skambindavo i telefona sake kad avarija kazkas padare is artimuju,o dabar praso kad tevus priziureti ir visus duomenys surenka,cia nesvarbu,kad jums neduoda kredytu,tokie sukciai zino kur is ko imt,taip kad geriau skambinkit i banka,blokuokit saskaita,o kai jis paskambins,pasakikit kad atsisakot ir viskas.
Papildyta:

Uzblokuos ir telefonu.

Jolanciuk supraskit as tik norejau suzinoti ar galima taip padaryt,bijojau prarastinsoc parama,nes mes ir taip vargingai gyvenam ir tie 400 lt mums butu dideli pinigai kuriuos jis mums moketu i rankas.Del to ir parasiau kad drauges teva priziuresiu.Bet dbr labai issigandau ir nusprendziau parasyt kaip yra is tikruju.Neteiskit manes uz tai.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 11:58)
Jolanciuk supraskit as tik norejau suzinoti ar galima taip padaryt,bijojau prarastinsoc parama,nes mes ir taip vargingai gyvenam ir tie 400 lt mums butu dideli pinigai kuriuos jis mums moketu i rankas.Del to ir parasiau kad drauges teva priziuresiu.Bet dbr labai issigandau ir nusprendziau parasyt kaip yra is tikruju.Neteiskit manes uz tai.

viskas tvarkoj, blokuok saskaita ir viskas...

jei ten kazka jau pasieme- tai tada kreipkis i policija, bent turesi galimybe , kad zala kaltininkai atlygins... nes jei nesikreipsi- gausi atlyginti pati..

o kada tuos duomenis tu jam padiktavai?- vakar ar siandien?

atsidaryk banko sakaita ir paziurek, kokios buvo atliktos operacijos..
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 03 31, 11:58)

Skambink i banka arba nueik ir pasiteirauk,ar nieko su jusu saskaita nedare ir tada blokuokit ir nepasitikekit nepazistamais zmonemis,jei zinociau,kad tai nepazistamas zmogus,as iskart jums parasiciau,kad net negalvotumete sutikti.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 31, 11:03)
viskas tvarkoj, blokuok saskaita ir viskas...

jei ten kazka jau pasieme- tai tada kreipkis i policija, bent turesi galimybe , kad zala kaltininkai atlygins... nes jei nesikreipsi- gausi atlyginti pati..

o kada tuos duomenis tu jam padiktavai?- vakar ar siandien?

atsidaryk banko sakaita ir paziurek, kokios buvo atliktos operacijos..

As jam visus duomenis padiktavau vakar apie 14val jis man po to paskambino 18val ir pasake kad jis per interneta niekur nebuvo ilindes,ir nieko nedare.As patikrinau tikrai nieko nebuvo daryta,pakeiciau slaptazodi,ir kai jis siandien ryte paskambino,pasake kad juristui bus reikalingas slaptazodis,as pasakiau gerai dosiu bet kai busist pas jurista man paskambinkit.Jis paskambino po valanduos ir pasake kad jo juristas atsilaisvins tik 16val ir kai jis pas ji nuvaziuos tai paskambins man kad padiktociau jam nauja slaptazodi.(atleiskit kad visur rasiau notaras,paprasciausiai pergivenu)Dbr va uz pusvalandzio griz musu kaiminas jis dirba kriminalistu,tai as jam visa situacija papasakosiu.
Atsakyti