Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 25, 06:44)
Mano sese dvynukus sianankt pagimde bigsmile.gif . 35 savaiciu, tai sake kazi kaip plauciai, nes lyg reikejo brandinti, tik nebebuvo kada. Kazkur 2200 ir 2400gr. Kad tik su sveikata viskas ok butu lialiams.

Sveikinimai tetai 4u.gif ir sveikatos mazyliams ir mamytei smile.gif

Mil@ sveika prisijungusi i buri drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ilona_24 @ 2010 05 25, 12:21)
Sveikinimai tetai  4u.gif ir sveikatos mazyliams ir mamytei  smile.gif

Aciu biggrin.gif

Labai geras dalykas yra, lygintuvas, kuris issijungia automatiskai kai kazkiek minuciu jo nejudini. Vakar nebe pirma karta palikau ijungta isvaziavus i statybas.

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 25, 13:15)
Aciu biggrin.gif
Labai geras dalykas yra, lygintuvas, kuris issijungia automatiskai kai kazkiek minuciu jo nejudini. Vakar nebe pirma karta palikau ijungta isvaziavus i statybas.

na taip jei daznai taip nutinka,tai tikrai geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ilona_24 @ 2010 05 25, 13:41)
na taip jei daznai taip nutinka,tai tikrai geras daiktas  thumbup.gif

Kad ir nenutinka, del sventos ramybes, gerai kai issijungia, nes gi vaikai auga, kazkada ir patys lygins gal kazka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 25, 13:55)
Mums ketvirtadieni prades laiptus. Ispilimas (medziagos su darbu) apie 2600-2700.
Dar pamenu kazkuri minejo gera kaina is www.laiptaiidangu.lt

O Jūs kokią nors firmą pasirinkot, ar darbininkus susiradot? O kokio tipo laiptus pasirinkai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 05 25, 15:02)
O Jūs kokią  nors firmą pasirinkot, ar darbininkus susiradot? O kokio tipo laiptus pasirinkai  ax.gif

Darbininkai, kurie mums klinkeri murijo.
Laiptai sukti, lenkti, na kaip C formos, kazkas tokio. As darant projekta patinkanciu laiptu foto susiradau, tik kaip tik neseniai is albumo isemiau biggrin.gif , einu idesiu, tik tureklai bus nebe kalvio.
Atsakyti
Sveikos.. 4u.gif

RK, sveikinu su giminės pagausėjimu.. 4u.gif biggrin.gif

Matau kalbat apie laiptus.. Aš tokių norėčiau. .. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 25 gegužės 2010 - 15:35
nu buvom susitike su savo laiptininku- jie viska daro ir apdaila ir plytkas ir t.t.... kainas surasys sioj savaitej... klausiau kiek laiko turetu trukti visi darbai- sake jei pagal visas taisykles- tai apie tris menesius doh.gif ir cia jai su medziagom nera stabdziu...
pasiziuriu, o Simonnes albumukas vis tuscias g.gif o taip smalsu "sviezienos"pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, kad taip šiltai priėmet į savo kompaniją smile.gif
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 25, 12:55)
Kuom sildysites?

Dujomis
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 05 25, 09:02)
ai , pamirsau slaptazodi i facebooke... ir siaip dar nelabai ten susigaudau..

man tas facebookas irgi kosmosas... puske atsiunte nuotraukas,tai pusvaladi ieskojau, kad rasti- neradau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 05 25, 16:25)
Laiptai  sukti, lenkti, na kaip C formos, kazkas tokio. As darant projekta patinkanciu laiptu foto susiradau, tik kaip tik neseniai is albumo isemiau biggrin.gif , einu idesiu, tik tureklai bus nebe kalvio.

gal su mediniais tureklais darysit, kaip cia?
user posted image

visai nieko atrodytu, gi ir durys pas jus baltos bus, tai ir staktos, visai deretu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 25, 15:35)
Sveikos..  4u.gif

RK, sveikinu su giminės pagausėjimu..  4u.gif  biggrin.gif

Matau kalbat apie laiptus.. Aš tokių norėčiau. ..  wub.gif

Aciu su pagausejimu biggrin.gif .
Dailus laiptai smile.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 25, 18:02)
.. klausiau kiek laiko turetu trukti visi darbai- sake jei pagal visas taisykles- tai apie tris menesius  doh.gif ir cia jai su medziagom nera stabdziu...
pasiziuriu, o Simonnes albumukas vis tuscias  g.gif o taip smalsu "sviezienos"pamatyti  bigsmile.gif

O blyn, 3 men. g.gif , kazi kiek mes per 2 men. padarysim rolleyes.gif .
Siandien vieni buvo del profiliu dejimo atvaziave, tai kaip Taikute ir minejo 7-8 uz kvadrata. O pas mus lubu 220 kvadratu 1 aukste be garazo ir sienos dar pertvarines, tai MB kadangi turi darbininka, kuris 8-tas men. dirba, nes neblogai zmogeliukas krapstosi, tai su juo sake ir sudes viska, tik laikas tempiasi, bet pinigai tauposi ax.gif .

Simonne, ar pasidalinsi nuotraukom savo namuko bigsmile.gif ?

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 25, 18:32)
man tas facebookas irgi kosmosas... puske atsiunte nuotraukas,tai pusvaladi ieskojau, kad rasti- neradau...  doh.gif

Man irgi kosmosas, bet kaip faina buvo pamatyt ir susirasyt su kaikuriais, mokyklos laiku draugais. Ten sake reik priprast, nes as irgi nieko nesuprantu ir nerandu doh.gif . Kad tik veliau nebutu liga, tas facebookas lotuliukas.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 25, 19:18)
gal su mediniais tureklais darysit, kaip cia?

visai nieko atrodytu, gi ir durys pas jus baltos bus, tai ir staktos, visai deretu  wub.gif

Jo, kazka tokio darysim, cia jau mano stiliaus biggrin.gif . Tik kad durys ne baltos bus verysad.gif , nes MB jau nupirkes cool.gif (imesiu i albuma).
Atsakyti